Announcement

Collapse
No announcement yet.

F1 VN Turske - Istanbul Otodrom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

LOL˛
    Cak ne zna ni kako se tacno preziva.

Comment

Originally posted by VIP
      Jesi mator, navijao za Laudu )
      A ovaj momak je bio opasan...

http://www.geocities.com/HotSprings/...llessbanda.jpg
      Ih i ti si našao - Vilnev Veliki, tako ga je zvao niko drugi do Enco Ferari, tip koji se nikada, maltene, nije ni nasmijao svom nijednom vozaču. Bio mu je i više nego miljenik. Šteta što je poginuo, vjerujem da bi on imao bar 5 titula. Šuo sam da je proglašen za najbržeg vozača Ferarija u istoriji. Imam Jedan video snimak (sa Sezama) kad su se "klali" on i Rene Arnu - e to je bila vožnja. Kako bih mogao da ga postavim ovđe?
      "Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." Shankly

Comment

Originally posted by rzeljko
        . Kako bih mogao da ga postavim ovđe?
        Samo postavi link, a mi cemo skinuti,..ako vec nismo
        sigpic

Comment

VIP izvini ako sam te uvredio na bilo koji nacin, nije mi bila namera.

Originally posted by zmaj
          Sumija nikad nisam voleo, bas kao ni vecina ovde. Medjutim, koliko god njegovi potezi bili kriminalni, covek je sebi napravio reputaciju. NJemu naprosto nije moglo da se dogodi da ga vozaci koje obilazi za krug(ove) zadrzavaju - jednostavno svi su se kao po komandi sklanjali. Danas ga mozda vise cenim nego ranije dok je pobedjivao, zato sto sa primetno inferiornim paketom bolid/gume (sta god da je problem) osvaja znacajan broj bodova i kapa mora da se skine za te voznje.

Generalno kad vidim kakve gluposti prave Renoi i Mercedesi tokom ove sezone (BMW, Tojotu i Hondu necu ni da spominjem - svaka trka na startu od tih 6 otpadne bar 2), samo mi je lakse da ukapiram da nije Ferari bas toliko bio nadmocan, nego su konkurentski timovi totalni promasaj sa skoro svih aspekata: izbora vozaca, izbora strategije, sprovodjenja strategije, sposobnosti za improvizaciju.

Bravo. Jedan dokaz je ono sto se desilo Alonsu u kanadi. Preterao je, udario zadnjim desnim tockom u ogradu, a posle ste mogli da cujete preko radija kako vristi da nema pojma sta se desilo i zasto bolid nece da ide. Opet me ne shvatite pogresno, Alonso vozi VEOMA dobro, pre svega zrelo i verovatno mu je titula zagarantovana, pogotovo posle ove trke sad. Zasluzeno.

Vratice se Ferrari. Nekad.

Ima li necega loseg u navijanju za Ferrari, jer se iz vasih prethodnih komentara izvlaci takav zakljucak.

Poz

Comment

Nije mi jasno. Po meni je Ferrari sama srz motosporta,a niko ga ne voli???

Comment

Originally posted by ionic
              VIP izvini ako sam te uvredio na bilo koji nacin, nije mi bila namera.
              Otkud ti takva ideja? Mozda si mislio na onaj post gdje sam malo vatrenije branio ovogodisnju F1 i neke od vozaca? Bez diskusije i sukoba misljenja nema foruma...znaci bez izvinjenja ako nisi bio vulgaran.

Bravo. Jedan dokaz je ono sto se desilo Alonsu u kanadi. Preterao je, udario zadnjim desnim tockom u ogradu, a posle ste mogli da cujete preko radija kako vristi da nema pojma sta se desilo i zasto bolid nece da ide. Opet me ne shvatite pogresno, Alonso vozi VEOMA dobro, pre svega zrelo i verovatno mu je titula zagarantovana, pogotovo posle ove trke sad. Zasluzeno.
              Ne shvatam poentu

Vratice se Ferrari. Nekad.

Ima li necega loseg u navijanju za Ferrari, jer se iz vasih prethodnih komentara izvlaci takav zakljucak.

Poz
              Naravno nije lose sve dok se ne radi o meni, ako ja pocnem onda jeste lose Salim se naravno, ja sam naveo zasto ne navijam za Schumachera. Da navijas za Barikela bilo bi mi draze. Sto se tice Ferrarija - u svakom slucaju najtrofejniji tim u istoriji F1, ali je zadnjih godina postao simbol ubice Formule 1 kao takmicenja zbog svoje dominacije. Ja bih vise volio da je Ferrari ove godine na nivou renoa i mclarena, jer bi takmicenje bilo jos zanimljivije, ali sta je tu je.
              sigpic

Comment

Ma jok BRE!
                Pa da nema vatrenih navijaca Ferrarija ni meni ne bi bilo toliko interesantno pogotovo sada

E bre 4 godine cekam na ovo, pa nece sad neko kda mi pokvari uzivanciju.

Moj prijatelj u stvari dodje mi i neki rod isto toliko godina navija za Ferrari koliko ja za McLaren i svakih par godina se prozivke smenjuju hihihi, samo sto njegove traju duze tj Ferrari kad zasedne na tron to bre traje mnogo dugo.

McLaren zadnjih godina zasija sezonu dve i to je to al opet i tako je interesantno.

Greota je na primer sto se razlike medju timovima sve vise produbljuju. Trenutno Reno i McLaren nemaju konkurenta na stazi pa cak i medju njima je ocigledno koji je bolid dosta brzi, sto mi se ne dopada uopste, Tojota vodi neku svoju bitku sa njima su tu negde u rangu BAR ali vecito odvojeni....

Najinteresantnija je ta neka srednja liga gde su Sauber, Ferrari, Wilijams, RedBul nekako su mi oni najizjednaceniji.

Nervira me sto ta razlika izmedju bolida kada postoji je toliko ocigledna da su iznenadjenja maltene nemoguca.

Najbolje trke ispadnu kada se malo startni grid pomesa. Kada zbog neke greske u kvalifikaciji ili promene motora neko od "jacih' mora da startuje odpozadi, e tu je onda zabava zagarantovana.
                "Racing is a space-time continuum"

Comment

Originally posted by VIP
                  ali je zadnjih godina postao simbol ubice Formule 1 kao takmicenja zbog svoje dominacije.
                  nije ekipa ferarija kriva sto su zadnjih par godina ostali bili nesposobni i svako da moze dominirao bi decenijama, a kao sto si i sam rekao da imaju druge pneumatike bilo bi jako jako zanimljivo.

Comment

Znam zanimljivu izjavu iz 1993 kada je Ron Dennis rekao da će F1 biti u krizi sve dok Ferrari ne izađe iz svoje krize. Eto nekad je F1 zavisila od Ferrarijevog izlaska iz krize a sad je Ferrari ubija svojom dominacijom.
                    Inače te 1993 Ferrari je bio očajan jer je prvi vozač uzeo 16 a drugi 12 poena ukupno 28 što je uzimao prošle godine skoro na jednoj trci. Ali bilo je i gorih sezona od '93 za Ferrari (1992,1980) i to odmah nakon osvajanja titula tako da ova sezona nije strašna čak mislim da će se tendencija pada nastaviti ili ostati ista sledeće sezone.
                    A sad isto čujemo da F1 izlazi iz krize kada Williams izađe iz krize.
                    Uglavnom nikad svi neće biti na vrhu i to je to , prateći dugo F1 unapred mogu predvideti događaje tako da mi je postalo pomalo i dosadno jer sve znam šta će biti čak i na samim trkama, Jbg onda se pažnja mora posvetiti nekim drugim zanimljivim serijama mada će F1 uvek ostati tu pri vrhu mog interesovanja.

Comment

Zaista zanimljiva izjava. Samo sto su se nekada vozaci iz istih timova mnogo vise klali. Sad su bas mrljavi
                      sigpic

Comment

Working...
                      X