Originally posted by Air Jordan

Jednostavno vreme je bilo da i crvena masinerija zasere jednu sezonu mada ja smatram da su gume jos uvek najveci krivac za to.
Nisam od onih koji navijaju za najbolje, zavolim jedan tim i to je verna ljubav do kraja. Mislim da je presudna sezona bila tamo 80 i neka kada je za McLaren vozio Niki Lauda i ne secam se ko jos.
Mada kada bi nekim chudom MS presao u britansku ekipu moguce da bi se ta ljubav preispitala

Sta ces, navikao sam da u svaki sport ulazim i pratim ga srcem i emocijama a ne racionalno, tako mi je interesantnije.
Eto u Moto GP500 ljubimac mi je Max Biaggi a titulu ce uzeti verovatno nikad, hehe al' covek voli da igra fudbal i tu me osvojio.
Da nije ljubav prema McLarenu prejaka verovatno bi mi od aktuelnih vozaca bio omiljen Fizio, najaci je lik. Interesantno je sta o njemu misle svi bosovi za koje je radio, kazu da je najnesebicniji vozac koga su upoznali.
Znam, znam i MS voli da pika fudbal al' ne vredi on je 'bad guy'

Nekako sam u to vrijeme pratio i Cart seriju i tek sa pojavom Zanardija i njegovih spektakularnih voznji tamo dobio sam novog "uzora". Veliko razocaranje je bio njegov prelaazak u Williams, tako da sam birao novog musteriju. Cak sam poceo i F3000 da pratim
 Nekako sam u to vrijeme pratio i Cart seriju i tek sa pojavom Zanardija i njegovih spektakularnih voznji tamo dobio sam novog "uzora". Veliko razocaranje je bio njegov prelaazak u Williams, tako da sam birao novog musteriju. Cak sam poceo i F3000 da pratim  

Comment