Announcement

Collapse
No announcement yet.

F1 VN Turske - Istanbul Otodrom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Air Jordan
    Na kraju ispade da je Schumi zalutao u F1. :x
    Opet svasta! MS je, priznajem, jedan od najboljih vozaca svih vremena. Ali ja ga ne volim. Jos od one sezone kada je u borbi za titulu sa Deimonom Hilom u poslednjoj trci u Australiji, cini mi se, posle svog izletanja sa staze naglim povratkom na nju namerno izazvao sudar i time onemogucio Hila da zavrsi trku i postane svetski sampion. Imao je par slicnih ispada i u kasnijim sezonama.

Jednostavno vreme je bilo da i crvena masinerija zasere jednu sezonu mada ja smatram da su gume jos uvek najveci krivac za to.

Nisam od onih koji navijaju za najbolje, zavolim jedan tim i to je verna ljubav do kraja. Mislim da je presudna sezona bila tamo 80 i neka kada je za McLaren vozio Niki Lauda i ne secam se ko jos.
    Mada kada bi nekim chudom MS presao u britansku ekipu moguce da bi se ta ljubav preispitala

Sta ces, navikao sam da u svaki sport ulazim i pratim ga srcem i emocijama a ne racionalno, tako mi je interesantnije.

Eto u Moto GP500 ljubimac mi je Max Biaggi a titulu ce uzeti verovatno nikad, hehe al' covek voli da igra fudbal i tu me osvojio.

Da nije ljubav prema McLarenu prejaka verovatno bi mi od aktuelnih vozaca bio omiljen Fizio, najaci je lik. Interesantno je sta o njemu misle svi bosovi za koje je radio, kazu da je najnesebicniji vozac koga su upoznali.

Znam, znam i MS voli da pika fudbal al' ne vredi on je 'bad guy'
    "Racing is a space-time continuum"

Comment

Na kraju ispade da je Schumi zalutao u F1. :x
      Meni je samo bilo smijesno kako nas je ionic optuzio za "izdaju". Ja koliko znam mi se ovdje nikada nismo nesto nadglasavali po pitanju vozaca, pa mislim da necemo ni dalje. Niti mislim da treba neko da se kune da je navijao za ovog ili onog.
      Ja nekako uvjek volim da navijam za onoga koga najvise osporavaju ili ima potencijala da osvoji sampionat, a do sada mu to nije poslo za rukom. Imao sam i ja jednu kratku epizodu kada je Schumi presao u tada jos dosta blijed Ferrari nakon odlaska tandema Berger- Alesi. Tu je bio i onaj blentavi Irac Edi Irvine. E tada sam jedno dvije godine navijao za Schumija, mada mi je u memoriji bio njegov neslavan duel sa Damonom Hill-om. A nakon izbacivanja Vilneva on je za mene zauvjek otisao u istoriju.
      A opet dok su bili aktuelni dueli Mika - Schumi, Hakinen mi nikada nije bio previse drag. Tako da sam u tom periodu bio bas sto se kaze objektivni posmatrac i cekao svog novog "idola" Nekako sam u to vrijeme pratio i Cart seriju i tek sa pojavom Zanardija i njegovih spektakularnih voznji tamo dobio sam novog "uzora". Veliko razocaranje je bio njegov prelaazak u Williams, tako da sam birao novog musteriju. Cak sam poceo i F3000 da pratim A kada je jedan momak presao iz te serije u Cart i tamo u prvoj sezoni osvojio titulu i to je bilo to.
      Posebno kad je na jednoj trci prilikom restarta (bio je prvoplasirani) napravio 360 stepeni, ostale zbunio dimom spaljenih guma i opet nastavio kao prvi ))
      Naravno posto su u mojoj kuci uvjek bile izrazene podjele , par godina je bilo ko je bolji Prost ili Senna. A zna se za koga se navijalo
      sigpic

Comment

Originally posted by SaS
        Opet svasta! MS je, priznajem, jedan od najboljih vozaca svih vremena. Ali ja ga ne volim. Jos od one sezone kada je u borbi za titulu sa Deimonom Hilom u poslednjoj trci u Australiji, cini mi se, posle svog izletanja sa staze naglim povratkom na nju namerno izazvao sudar i time onemogucio Hila da zavrsi trku i postane svetski sampion. Imao je par slicnih ispada i u kasnijim sezonama.

Jednostavno vreme je bilo da i crvena masinerija zasere jednu sezonu mada ja smatram da su gume jos uvek najveci krivac za to.

Nisam od onih koji navijaju za najbolje, zavolim jedan tim i to je verna ljubav do kraja. Mislim da je presudna sezona bila tamo 80 i neka kada je za McLaren vozio Niki Lauda i ne secam se ko jos.
        Mada kada bi nekim chudom MS presao u britansku ekipu moguce da bi se ta ljubav preispitala

Sta ces, navikao sam da u svaki sport ulazim i pratim ga srcem i emocijama a ne racionalno, tako mi je interesantnije.

Eto u Moto GP500 ljubimac mi je Max Biaggi a titulu ce uzeti verovatno nikad, hehe al' covek voli da igra fudbal i tu me osvojio.

Da nije ljubav prema McLarenu prejaka verovatno bi mi od aktuelnih vozaca bio omiljen Fizio, najaci je lik. Interesantno je sta o njemu misle svi bosovi za koje je radio, kazu da je najnesebicniji vozac koga su upoznali.

Znam, znam i MS voli da pika fudbal al' ne vredi on je 'bad guy'
        Kako ti ono: Hi, hi, hi!
        sigpic

Comment

Sto volim kad su misljenja razlicita i kad se navijacki posmatra sport, pogotovo kada se navija za razlicite onda je sve mnogo uzbudljivije.

Moj favorit je bio:
          Prost
          pa onda Mika i logicno je bilo da je sledeci ---> Kimi

nego kad pomenu Cart, eh, neslavno se zavrsilo moje pracenje u to vreme kad je vozio Zanardi, Montoja bio je lik koji se zvao Greg Moore, neka mu je laka zemlja. Jedno 2-3 godine sam pratio njegov razvoj i uspon i taman kad je bio na pedalj da dohvati slavu tragican udes je prekinuo njegov zivot i naj taj nacin je otisao u istoriju i pridruzio se mnogim asovima koji su tragicno nastradali.

Nikad nisam odgledao njegov udes i secam se da je bilo zabranjeno emitovanje na TV.

Mislim da kada bi to video ne bih mogao da se uzdrzim....

Punih godinu dana nakon toga nisam pratio Cart seriju a na desktopu u firmi u kojoj sam tada radi stajao je kolaz njegovih slika sa natpisom 'in memoriam.. Greg Moore' made by me.

Udaljismo se malo od aktuelne F1 al' sta fali zaci malo u istoriju

Sad kad Hertz izleti sa nekim istorijskim cinjenicama ima da popodamo

Comment

Sumija nikad nisam voleo, bas kao ni vecina ovde. Medjutim, koliko god njegovi potezi bili kriminalni, covek je sebi napravio reputaciju. NJemu naprosto nije moglo da se dogodi da ga vozaci koje obilazi za krug(ove) zadrzavaju - jednostavno svi su se kao po komandi sklanjali. Danas ga mozda vise cenim nego ranije dok je pobedjivao, zato sto sa primetno inferiornim paketom bolid/gume (sta god da je problem) osvaja znacajan broj bodova i kapa mora da se skine za te voznje.

Generalno kad vidim kakve gluposti prave Renoi i Mercedesi tokom ove sezone (BMW, Tojotu i Hondu necu ni da spominjem - svaka trka na startu od tih 6 otpadne bar 2), samo mi je lakse da ukapiram da nije Ferari bas toliko bio nadmocan, nego su konkurentski timovi totalni promasaj sa skoro svih aspekata: izbora vozaca, izbora strategije, sprovodjenja strategije, sposobnosti za improvizaciju.
            - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
            - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

Jesi mator, navijao za Laudu )
              A ovaj momak je bio opasan...

sigpic

Comment

Originally posted by zmaj
                Sumija nikad nisam voleo, bas kao ni vecina ovde. Medjutim, koliko god njegovi potezi bili kriminalni, covek je sebi napravio reputaciju. NJemu naprosto nije moglo da se dogodi da ga vozaci koje obilazi za krug(ove) zadrzavaju - jednostavno svi su se kao po komandi sklanjali. Danas ga mozda vise cenim nego ranije dok je pobedjivao, zato sto sa primetno inferiornim paketom bolid/gume (sta god da je problem) osvaja znacajan broj bodova i kapa mora da se skine za te voznje.

Generalno kad vidim kakve gluposti prave Renoi i Mercedesi tokom ove sezone (BMW, Tojotu i Hondu necu ni da spominjem - svaka trka na startu od tih 6 otpadne bar 2), samo mi je lakse da ukapiram da nije Ferari bas toliko bio nadmocan, nego su konkurentski timovi totalni promasaj sa skoro svih aspekata: izbora vozaca, izbora strategije, sprovodjenja strategije, sposobnosti za improvizaciju.
                Auuu, kako ovo zvuci rezignirano PA nije valjda toliko crno? Meni se cini da nije
                sigpic

Comment

Originally posted by SaS
                  nego kad pomenu Cart, eh, neslavno se zavrsilo moje pracenje u to vreme kad je vozio Zanardi, Montoja bio je lik koji se zvao Greg Moore, neka mu je laka zemlja. Jedno 2-3 godine sam pratio njegov razvoj i uspon i taman kad je bio na pedalj da dohvati slavu tragican udes je prekinuo njegov zivot i naj taj nacin je otisao u istoriju i pridruzio se mnogim asovima koji su tragicno nastradali.

Nikad nisam odgledao njegov udes i secam se da je bilo zabranjeno emitovanje na TV.

Mislim da kada bi to video ne bih mogao da se uzdrzim....
                  Au,sad sam odgledao video. Jezivo.

During this crash the highest G load ever recorded in a crash was measured.

Comment

Ma nije crno, cak naprotiv. Oni nam samo cine uslugu i prave trke zanimljivijima nego sto bi realno bile da se oni roboti iz Ferarija pitaju.

F1 nije totalni zamor ove sezone, mada, sto ti rece, ne treba ni ocekivati od njih preterana junacenja kao da voze turing automobile. Finis sezone ce biti zanimljiv ako se nastavi ovako, problem je sto Reno ima manje sanse da odustane usled kvara.

PS. Ja sam nekako Pikea voleo dok sam bio klinja.
                    - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
                    - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

Originally posted by zmaj
                      roboti iz Ferarija
                      Ako iko vozi kao robot,onda je to Kimi.

Comment

Uh zasto pomenuh ovo. Sad dilema, dali pogledati ili ne. Ipak cu prolongirati odluku jos malo.

Comment

@Air Jordan

Treba da vidis Kyalami 1977...Bizarna smrt Tom Pryce-a

@Zmaj

Za Nelsona Pikea navijao, djede jedan Kad je on osvojio zadnju titulu ja sam u skoli ucio A,B,C...1,2,tli
                          sigpic

Comment

Dobro je dok ne dodju navijaci Sir Dzeka Brebema.

Comment

Bas stravicno. I uvjek ista prica, u Cartu ginu samo kada se njihov bolid prevrne a Gregu se to desilo u najgorem trenutku.
                              sigpic

Comment

Originally posted by VIP
                                Bas stravicno. I uvjek ista prica, u Cartu ginu samo kada se njihov bolid prevrne a Gregu se to desilo u najgorem trenutku.
                                Nemojte vise, molim vas...

Nego obratite paznju na ovo:
                                Forum Nacionalne Klase Statistics
                                Threads: 1,195, Posts: 14,624, Members: 227
                                Welcome to our newest member, MICHAEL SHUMAHER
                                LOL, sad smo nagrabusili, hihihi

Comment

Working...
                                X