Announcement

Collapse
No announcement yet.

2023 Toyota Yaris GR

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Odradjen jos jedan Navak, u nedelju 13.7. Termin je bio 2 sata pred kraj dana (od 18 do 20h), ali je temperatura i dalje bila jako visoka.

Auto je vrlo brzo podigao temp ulja na 130, maltene posle 3-4 jaka kruga, pa sam do kraja veceri balansirao temperaturu izmedju 100 i 130C. Pauze sam morao da pravim i zbog sebe jer je bilo bas toplo, u jednom trenutku mi pala koncentracija i promasih marker za kocenje na ciljnom pravcu, tako da sam u tom trenutku ja bio najslabija karika

Imao sam jedan krug u 56 na samom pocetku, ali posle kad sam gledao telemetriju nema ga vec mi samo stoje u 57 krugovi. Dal me ubla fljaka ili je nesto telefon zeznuo ne znam.

U svakom slucaju u prvom polugodistu sam vozio bas solidno na stazi, mislim da cu morati na jesen malo da pauziram jer mislim da i meni i kolima treba pauza, ali i da sam sa sobom vidim da li mi se ipak vise isplati neka jeftinija djunta koju cu da teram samo po stazi. Gume su takodje ubivene, tako da zamena za Nankang mora da se potrazi, Cup2 ce me izasci 1000E za set, sto je jos jedna od bolnih stavki koje me cekaju, ako ne promenim pravac.
    Last edited by zmaj; 16 July 2025, 22:41.
    - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
    - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

Working...
    X