Announcement

Collapse
No announcement yet.

Karting -Ada Huja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Karting -Ada Huja

Bio sam juče na kartingu i apsolutno najbolja vožnja do sada! Biće kompletan izveštaj na sajtu sa sve fotografijama. Nadam se da će gazda kartinga da pošalje i neku sliku iz vazduha, ali i bez njih je odlično. Tekst će da bude večeras.
    - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
    - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Samo obecavas bre. :?
    Jos nisi okacio ni slike iz Mojo-a.
    Krivi smo mi koji smo ćutali....

Comment

AU! Bato ako za ono ne kapne neka lova onda sve je dzabe ...
      Mislim da je dobra reklama za ada huju...
      Nosi gazdi da vidi mozda upali :twisted:
      “When I live, I am born. When I am born, I see. When I see, I discover. When I discover, I travel. When I travel, I drive. When I drive, I am.”

Comment

Bio sam sa društvom juče i još uvek me bole ruke. Vozili smo dve ture, ja sam u prvoj bio kamerman, a tek sam u drugoj vozio. Zezanje je do jaja, a pride smo oba paketa od 10min vozili daleko duže, mislim da je druga tura bila preko 15 min, što na Autokomercu ne može nikako da se dogodi....

Druga stvar je da je tu bio i Mika Đelmaš sa klincem (unuk?) koji je trenirao za trku, a po svemu sudeći Kolundžić, urednik Top Speed-a - onaj crni dasa i još jedan tip koji su prašili sportske kartinge. Vlasnik kartinga mi reče da staza ima 8m širine što je više od 6m širine na Ušću pa bi sa te strane mogla da se voze kola, međutim opet po njemu staza za kola bi imala drugačije krivine, nagibe i više prosotra između traka pa ne planiraju tako nešto, ali se zato planira (kao što sam i zamerio) pravljenje bankina, rasvete i daljeg uređenja staze. Takođe je rekao da će fabrika papira u blizini biti ugašena/premeštena pa neće više onako smrdeti na putu do staze.

Što se tiče reklame, ja sam napisao članak onako kako sam ja karting video, a mislim da je ta gramzivost generalni problem svih naših časopisa koji pišu članke ne zbog čitaoca, nego da bi se dobro dodvorili i uzeli neku kintu. Daleko od toga da ću da odbijem kintu ako se nešto nekome svidi, ali svakako neću pisati tako da se nekome dopadne pa da dobijem pare. Ako vam je do čitanja hvalospeva onda slobodno prelistajte domaće časopise.

Comment

A ja mislio da su za ideale vec svi izginuli

Nije sve u parama ima nesto i u Evrima :twisted:
          “When I live, I am born. When I am born, I see. When I see, I discover. When I discover, I travel. When I travel, I drive. When I drive, I am.”

Comment

Originally posted by kira
            A ja mislio da su za ideale vec svi izginuli
            Nije sve u parama ima nesto i u Evrima :twisted:
            Da ne bi sad ja procenjivao koliki je ko komercijalista, ko donese reklamu ima 25% love za sebe., što je verovatno bolje od klasične provizije za komercijalu. Eto pa se istakni

Comment

Nema reklame dok se ne registrujes kao agencija, ili već neko slično pravno lice.... Ne mogu se reklamirati kod privatnika... A o procentu cemo se dogovoriti

Comment

Ajd da izvucem malo ovu bajatu temu na vrh

datum: 15.02.2005.

broj takmicara:3

vremena:
                1. Loshmi...23.89
                2. SaS........24.40
                3. Soko.......24.47

Mogao bi da padne neki dogovor za masovnije okupljanje pre sezone lepog vremena. Radnim danom je extra, pravo sa posla, nema guzve, 300 dinarci bez picha
                "Racing is a space-time continuum"

Comment

Hajmo dogovor i prijavljivanje za karting! Jedan radni dan sledece sedmice idemo na cepi i malo voznje. Hajdem malo pravog razmrdavanja, da malo osjetimo i te G sile
                  Nemojte da ste tromi prijavite se, bice urnebesno sigurno...barem meni da se smijete, ja nikada nisam vozio te kosilice, a poznato je da sam prilicno incidentan vozac-ako ne odvalim pet puta u gume nece niko
                  Ako se niko ne prijavi da znate da ste p....! (nije ona rijec na koju mislite, reci cu je ako se ne prijavite)
                  sigpic

Comment

papci, jesam pogodio?

Evo ja se prijavljujem,smrsao sam 6kg od zadnjeg vidjanja,valjda ce se osetiti na stazi :P

Comment

Originally posted by VIP
                      ...barem meni da se smijete, ja nikada nisam vozio te kosilice, a poznato je da sam prilicno incidentan vozac-ako ne odvalim pet puta u gume nece niko
                      Pa sad posto je napolju zima, karting moze da se vozi u Floydu, a tamo su poluosovine od neke krte plastike tako da skoro svako iole brze izletanje u gume znaci lom te osovine i time si zavrsio svoju voznju. Ja sam je izlomio samo jednom - otada sam se dosta upraksovao

Comment

Originally posted by cdragan

Pa sad posto je napolju zima, karting moze da se vozi u Floydu, a tamo su poluosovine od neke krte plastike tako da skoro svako iole brze izletanje u gume znaci lom te osovine i time si zavrsio svoju voznju. Ja sam je izlomio samo jednom - otada sam se dosta upraksovao
                        Originally posted by TURBO BOKICA

Evo ja se prijavljujem,smrsao sam 60kg od zadnjeg vidjanja,valjda ce se osetiti na stazi
                        Hajmo ljudi, polako se zagrijavamo, svi su pozvani (i gastarbajteri :twisted: ). Treba malo napraviti prometa u Floydu
                        Javljajte se!
                        sigpic

Comment

Idemo NARAVNO!!!
                          "Racing is a space-time continuum"

Comment

Originally posted by SaS
                            Idemo NARAVNO!!! Evo kladim se u gajbu MB piva da cu biti brzi za 3 sekunde od Turbo Bokice 8)
                            Opa, pocele su da padaju i opklade. Neka neka, prihvata se!!!
                            sigpic

Comment

Piket opaassnneeee su ti smisalice opaassneee :P .

Jel dolazis veceras?Opet pada kisa

Comment

Working...
                              X