Announcement

Collapse
No announcement yet.

Karting -Ada Huja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Gde je ovo, i koliko si platio.. jesu benzinci ili tramvaji sto bi reko Driver..

Comment

8) ovo je negde gde s e prica nemacki.....start ziel..pise na jednoj fotki...
      ladedruck statt hubraum

Comment

Staza se nalazi u Hildenu, 10 km od Diseldorfa. Devet evra kosta 10min voznje. S tim sto mogu ljudi da organizuju " desavanja ". Trka od 60 krugova kosta po osobi 35€, a traje nekih 40minuta. Meni je licno bio najzanimljivi detalj jedne trke koja traje sest sati. Svaki tim ima po tri vozaca, pa se menjaju u pitsu, sipa se dodatno gorivo, itd. Stvarno na nivou, ali cena nije mala, 130€ po osobi.
        ITEK Racing Team

Comment

Ajde ovako.. Nek napise svako da li bi isao, pa da se dogovorimo eventualno kad bi to bilo.. ne vidim zasto se ne bi organizovali, ja moje iz kraja nikako da nagovorim, pa ako ste vi odavde raspolozeni, ja sam za..

Comment

Ja bih isao... ali trenutno nisam pri parama
            Sledeci mesec cu valjda moci.

Idemo naravno na Ada Huju, jer je najbolja po snazi kartinga.

Serbian Racing Team @ www.SERT-LFS.net

Comment

I na Adi Huji su verovatno vec montirani meraci vremena. Ja sam svracao neki dan i rekose da ih upravo montiraju i da ce biti funkcionalni sutrdan. Jedino nema semafora pa nemas uvid u vremena u toku same trke. Ali dobro bice i to. I da jos nesto. Ceo plac su ogradili nekom crvenom ciradom sa kockastom teksturom (znate vec kakvom). Bas izgleda svetski. A u toku zime. proleca su bili vredni pa su na krivinama napravili crveno-bele ivicnjake,
              I treba da znate da ne pustaju vise od 5 kartinga odjednom na stazu. Ako ih lepo zamolimo i ako Bogce bude tamo mozda puste 6.
              Krivi smo mi koji smo ćutali....

Comment

ako to organizujete sledece nedelje(1 jul) ja sam isto dole pa bih skoknuo do begea... :roll:
                ladedruck statt hubraum

Comment

Koliko ste najbrze vozili karting?
                  Ja sam za sada vozio najbrze karting od 80cc i to oko 100km/h!!

p.s. imam u planu da ovog leta probam supercart(ako neko zna sta je ovo) brzine su opasne!
                  "If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

Originally posted by MHC
                    Koliko ste najbrze vozili karting?
                    Ja sam za sada vozio najbrze karting od 80cc i to oko 100km/h!!

p.s. imam u planu da ovog leta probam supercart(ako neko zna sta je ovo) brzine su opasne!
                    A gde si vozio te od 80ccm i kako znas kolika ti je max brzina bila?
                    Gde ces da probas supercart?

: twisted :

Zmaje ne odgovaraj na ovo!

Comment

Evo ovako, ovo je pokushaj da se po prvi put organizujemo (onako kao desetoclana ekipa NK ) i odvozamo karting na Adi Huji!!!

Datum za sada - 9 ili 10 jul...
                      Ne bi bila losha varijanta da popishemo sta ko ima od foto-video opreme, pa da usnimimo nash mali GP Donje Karaburme (aka Smetlishte)...

Bila bi gotivna fora - da postavimo digi camere na strateshke tacke na stazi - i posle toga....montaza materijala!!! hehe

Ajde da vidimo zainteresovanost....
                      sigpic
                      http://www.top-drive.tv

Comment

Naravno zainteresovan! Ja dolazim porodicno. Znaci zena i klinac. Ima tamo fini kafic na uzvisenju pa moze odozgo da nas gleda a za klinju ima ogoroman i bezbedan prostor.
                        Minolta Z1.Zoom 10X. Trenutno sa manjim felerom (Cali!!) ali za dnevno slikanje moze.
                        Jos jednom da podsetim. Tamo moze 5 na stazu istovremeno. Znaci ako dodjemo svi moramo u 2 heat-a. Kako cemo onda da znamo ko je najbolji? Znaci ne gina nam i treca trka.

Comment

Evo Tommy ispunio obecanje. 8) Naravno ja sam uvjek ZA, a ostali su na potezu.
                          sigpic

Comment

cool 8)
                            sigpic
                            http://www.top-drive.tv

Comment

Idemo!!!

JA cu biti digitalni sponzor akcije,mogu da ponesem nekoliko 512 i 1024MB kartica,kao i 2-3 modela fotoaparata.Stvarno bi bilo extra kada bi imali i kameru pa da napravimo neki fin materijal

Comment

Odlicno, povescu ja i svoju devojku, fujija i verovatno jednu kenon dv kameru.
                                - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
                                - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

Working...
                                X