Announcement

Collapse
No announcement yet.

Karting -Ada Huja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ajmo ostali, sta je to? Javljajte se, Hertz dodji da ti odgovorim na pm Ima jos dosta vremena, ali da vidimo na koga da se racuna. Nije valjda da ste se uprpili?
    Ko drzi rekord na floydovoj stazi i koliko iznosi, da vidim koliko su dobra vremena koja je Sas iznio?
    sigpic

Comment

e jebiga...predaleko sam da bih dosao..ali obecavam cim prvi put krenem dole eto me....da vidim jesam li zardjao! 8) osim toga imam zelju da vas upoznam onako uzivo uz neko picence jeli...heheheha na te tipove sto dole pisu te nase casopise u vezi auta ,jadni su...samo prevode tekstove iz nemackih i austrijskih magazina....nema one realnosti i stvarnog misljenja....e znate sta sam danas vozio?maserati quatroporte...bez teksta :twisted:
      ladedruck statt hubraum

Comment

Ja bas ovaj ili iduci vikend planiram ici na http://www.acekarts.com.au Prosjecna brzina za najbolja vremena 70km/h a dobije se $250 za najbolje vrjeme mjeseca... pitam se koliko kg su imali najbolji vozaci
        Rekordi postoje da bi se obarali.

Comment

ako cemo po kilazi ja imam najbolje sanse..
          ladedruck statt hubraum

Comment

A ja najmanje (90 KG)
            http://www.podmornice.com

Comment

I? Nista nije bilo od toga?
              E, posto je stiglo i prolece sad lepo mozemo na Adu Huju na prave makine. Tamo ima i mirisa spaljenog ulja i gume za razliku od Floyda. Prosle sezone cena je bila 700din za 10 min a obzirom na skok evra ocekujem da ce sad biti oko 800.
              Zamalo da odemo prosli vikend posle relija na Kosutnjaku ali su neki insistirali da pozovemo i ostale a onda kad su stigli kucama napisali utiske sa relija a karting svi zaboravili
              Ajmo prijave i neki okvirni datum.

Meni odgovara i ovaj vikend a moze i kasnije.
              Krivi smo mi koji smo ćutali....

Comment

Moze nedelja? Mada je sa mojih 110+ kg i nisam neka konkurencija!
                "What we're dealing with here is a complete lack of respect for the law."

Sheriff Buford T. Justice

Comment

Originally posted by Misha
                  Moze nedelja? Mada je sa mojih 110+ kg i nisam neka konkurencija!
                  Bolje sledeci vikend. Sada je malo lose vreme a i u nedelju uvece nam je prva trka GTR sampionata 8)
                  "Racing is a space-time continuum"

Comment

e bas ste neki...prosli vikend sam bio u jugi i niko nista ....ponovo dolazim za uskrs pa ako me se neko seti ....lepi vam avatari..ko to pravi? :P
                    ladedruck statt hubraum

Comment

ja ih pravim - sho???
                      osh' jedan???

8)

daj samo sliku i izlece jedan brzom brzinom...
                      sigpic
                      http://www.top-drive.tv

Comment

Ko je sve zainteresovan za karting natjecaj? Danas sam bio na Adi Huji sa nekim drustvom i staza je sjajna od kako su satavili bankine. Problem je sto nemaju nacin za merenje, ali verujem da bi mogli da organizujemo merace posto na stazu moze da izadje samo 5-6 karting odjednom?

Ako nas bude dovoljno, mogao bih da pozovem vlasnika pa da pokusamo da dogovorimo neki popust za ucesnike i da odvojimo neko vreme samo za nas.

Kako vam se cini ideja?
                        - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
                        - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

Ja sam uvjek ZA, pod uslovom da volani na kartinzima rade
                          sigpic

Comment

Biće sigurno zainteresovanih, samo treba neko da organizuje
                            Honda Jazz 1.4 i-VTEC ESH

Comment

Znam da ima zainteresovanih, samo je poenta da vidimo koliko je to interesenata pa da organizujem kameru/fotoaparate/merace i konacno da dogovorimo neku nizu cenu obzirom da cemo da dodjemo coporativno.
                              - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
                              - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

ja sam za - morali bi nesto da izorganizujemo!!!
                                nista ne moze da se poredi sa osecajem bola u podlakticama i parcicima gume i buba u ustima posle kartinga! :P :P
                                sigpic
                                http://www.top-drive.tv

Comment

Working...
                                X