Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mazda 3 MPS - novi best buy?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

A jel mozes da nam das vise detalja gde je zapelo? Meni ta prica sa kaparom zvuci poznato. Meni je prodavac Leona "prodavao" slicnu pricu. Navodno mu je covek dao kaparu, ali se nije pojavio. Posto sam se lomio (poznato vam) nazvao me par puta sa pricom da se javio taj "kupac", ali da on ipak zeli da proda auto meni, jer mu se taj kupac ne svidja

Nisam siguran da je automobilu nesto falilo sem jake kmtraze, ali posto znam prodavca sa seat foruma, primetio sam da cesto menja automobile, a cim kupi neki odmah ga stavlja na oglase. Verovatno kao iskusan prodavac uvek ima neke zvake u skladu kako proceni kupca.

Vidim ovaj da nije prvi vlasnik mazde, pa je ovo moje profilisanje prodavca kao nekoga ko je auto dobio u kompenzaciji, ili ga je uzeo samo na kratko da isproba potencijal 260 ks, vrlo verovatno blizu istine

EDIT

Po tablicama vidim da je kupljen van Bg tokom 2014. godine.
    Last edited by VIP; 9 February 2016, 09:18.
    sigpic

Comment

Ako hoćeš da probaš kola, javi mu se pošto mi se žali da su mu svakojaki terali kola u blokadu.
      - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
      - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

Pa eto ti razlog zasto je bio neprijatan, ko zna koliko kibicera se javi samo da bi probali auto. Meni ovaj nije dao da probam leona, mogla je voznja, ali ne i sedanje za volan, verovatno iz istih razloga. Ja ne bih nikome dao da proba automobil, ako ga ne bih procenio kao bas ozbiljnog kupca. Jebg, legitimno pravo prodavca, a onaj ko kupuje moze da se zali na forumu kako je to apsurdno.
        sigpic

Comment

Ili ja nešto ne prenosim dobro ili ti ne čitaš.

U svakom slučaju, ja sam bio taj koji je insistirao da budem suvozač, dok je on čak i kada smo shvatili da neće da čeka pare insistirao da ja ipak probam automobil. U tom smislu je bio daleko prijatniji nego što bih ja bio da ja prodajem kola.

U principu nije bilo nikakvih neprijatnosti. Samo nam se tajming nije poklopio i niko nije bio posebno nesrećan zbog toga.

Comment

Ne prenosis dobro
            sigpic

Comment

Žena pobedila u onoj opkladi

Akcija se nastavlja.

Comment

Hoce jos spusti cenu ili hoce saceka?
                sigpic

Comment

biće da je nesporazum u pitanju, zmaj bi izgleda auto na poklon

Comment

Ja ne sporim da sam težak na parama i da ne palim na frku.

Comment

Ma neće, ok sumnjam da će odbiti ako mu ponudi nego smo mi navikli na Vipovo "Jaoooo vidi auto.... Evo pare!" pa nam neobično

He who loses control, loses.

Comment

Sreca nemam viska para, uglavnom manjka
                        sigpic

Comment

Hmm, ovde je rezultat dosta drugačiji nego kod američkih tekstopisaca.

Mislim da je ovo Bilštajn test staza odmah pored Nordšlajfa, gde smo onomad bili sa OPC ekipom?

Comment

al ovo je stari model
                            i stariji TypeR je bio bolji od novijeg sudeći po nekim testovima...

Comment

Bedna piskarala! Da su dovezli JDM only spec TypeR-a videli bi svoga boga i golf i mazga.

Ko što kažeš, Bilštaj test staza je u pitanju. Tu uvek naprave šou kada naprave neki dvocifreni B paket ogibljenja

He who loses control, loses.

Comment

ima i to ali na GT Channel-u

Comment

Working...
                                X