A jel mozes da nam das vise detalja gde je zapelo? Meni ta prica sa kaparom zvuci poznato. Meni je prodavac Leona "prodavao" slicnu pricu. Navodno mu je covek dao kaparu, ali se nije pojavio. Posto sam se lomio (poznato vam) nazvao me par puta sa pricom da se javio taj "kupac", ali da on ipak zeli da proda auto meni, jer mu se taj kupac ne svidja 
Nisam siguran da je automobilu nesto falilo sem jake kmtraze, ali posto znam prodavca sa seat foruma, primetio sam da cesto menja automobile, a cim kupi neki odmah ga stavlja na oglase. Verovatno kao iskusan prodavac uvek ima neke zvake u skladu kako proceni kupca.
Vidim ovaj da nije prvi vlasnik mazde, pa je ovo moje profilisanje prodavca kao nekoga ko je auto dobio u kompenzaciji, ili ga je uzeo samo na kratko da isproba potencijal 260 ks, vrlo verovatno blizu istine
EDIT
Po tablicama vidim da je kupljen van Bg tokom 2014. godine.

Nisam siguran da je automobilu nesto falilo sem jake kmtraze, ali posto znam prodavca sa seat foruma, primetio sam da cesto menja automobile, a cim kupi neki odmah ga stavlja na oglase. Verovatno kao iskusan prodavac uvek ima neke zvake u skladu kako proceni kupca.
Vidim ovaj da nije prvi vlasnik mazde, pa je ovo moje profilisanje prodavca kao nekoga ko je auto dobio u kompenzaciji, ili ga je uzeo samo na kratko da isproba potencijal 260 ks, vrlo verovatno blizu istine

EDIT
Po tablicama vidim da je kupljen van Bg tokom 2014. godine.

Comment