Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mazda 3 MPS - novi best buy?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

To neki rajserski trip da se na punom ubrzanju volan ne drži?

He who loses control, loses.

Comment

Nisu to rejserski, to su fejsbukovski. Dvoručni apdejt statusa.
      - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
      - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

rAjserski, ne rEjserski

Comment

Nisam primetio da o rajs ekipi govoriš. To je specifična skupina, kod nas je to tek u povojima, sensei udruženje ne drži korak sa prekookeanskim brenčem "vtek majka".

Bez obzira na sve, novinar je pokušao teatralno da istakne falinku automobila. To je okej. Što se Mazde tiče, ako izvučeš iz gomile testova šta pričaju o automobilu kad je na drumu i nisi na 100%, čini se da je okej auto za živeti sa njime. Recimo da u praksi život sa Meganom RS nije ni blizu zanimljiv, meni je posle nedelju dana već bilo dosta odskakivanja iako volem ljute mašine. Više mi se dopada Fokus ST iz onoga što čitam/gledam, ali kad se pomnoži situacija sa domaćim tržištem krštenih polovnjaka, VIP je apsolutno u pravu. Ne dešava mu se često, ali sad mu je svaka bila ko NJegošu. GTI ekipu sam otpisao zbog lutrije zvane TSI u kojoj ne planiram da kupujem loz.

Comment

Mislim da tork stir za normalnu upotrebu to nije neki presudan faktor. Ipak treba uključiti mozak kada se pod nogom ima 380 Nm
            Za ove pare... plus 5 vrata u startu ,čak bib rekao da je lakši auto za živeti od većine poznatih hot heč varijanti, ok možda ne od GTI ali sa njim uvek postoji strah da ćeš jednog jutra naći tuđi auto na mestu gde si se sinoć parkirao plus postaješ redovna meta ljubitelja nemačke G2 medicine. Jedina ozbiljnije stvar koja sptava MPS je baš ta uboga registracija ,mada kada vidim da ljudi vozaju 530 a u saobraćajnoj im piše 520 cenim da bi uz pravi podstrek na prekucavanju brojeva mogle da se zanemare blage razlike između dva četvorocilindraša.

PS: Čipovanjem se dobija ~300 konja i ~400 Nm i to je vidim neka bezbedna varijanta, cenim da bi se za više trebale menjati klipnjače
            Last edited by bruyoni; 8 February 2016, 19:56.

Comment

To sa jos 30-40ks me podseca na onaj vic sa zlatnom ribicom i pijancem. Prva zelja da sva jezera i reke budu rakija. Druga, da sva mora i okeni budu rakija. Koja ti je treca? Pa daj jos litru rakije

Ja smatram moj automobil solidno brzim, a ovo je bolesno brzo.
              sigpic

Comment

Bio sam da gledam auto. U principu nema šta da se vidi, auto je kao nov - spolja i unutra. Malo je tvrđi nego standardna trojka, ali ništa dramatično - kao što mi je i rečeno. Auto ide propisno.

Nismo uspeli da se dogovorimo oko plaćanja, pošto ja treba u sredu da putujem, a njemu sad naprasno gori da proda kola iako mu kao nije frka za pare. Auto je još uvek pod kaparom onog što ga je kaparisao pre 20 dana, tako da meni cela ta priča nije baš legla pošto takve stvari ne radim na frku, a izgledalo mi je je i pokazivanje kola bilo preko one stvari jer ni sam ne zna šta hoće.

Okej, čeka se nešto drugo.

Comment

Heh, pa ne mora da ti se svidja i kupac i kola. Vidi se da si se odvikao od gledanja polovnjaka i da to ne volis.

On hoce pare, a ti si taj koji luta
                  sigpic

Comment

Ja ne kupujem na frku. Nisam se naljutio, rekoh mu da se javi ako mu ne prođu ostale kombinacije.

Comment

Pa dobro, nisi paljevina ko neki ovde. Ja odmah padam po pritiskom ko zna, mozda on tebe nazove. Tako je onaj mene za leona zvao vise puta da proveri jesm li jos zainteresovan
                      sigpic

Comment

Žena se kladila da će da me zove, ja stavio da neće. Videćemo.

Comment

Pratim ženin tip

Čudno mi to zvuči da je neko kaparisao i da čeka 20 dana, kad se kapariše obično se sve završi za nedelju dana najviše deset. Ovako predpostavljam da ili niko nije kaparisao nego da samo dolaze da gledaju ili mu neki rod/dobar prijatelj rekao da malo sačeka dok on završi finansijsku konstrukciju / sračuna koliko će da ga dođe skuplja registracija.

Comment

Naravno da ne kupuješ na frku kad te ne zanima taj auto toliko kad si toliko kamenog srca Da je vrh prilika ne bi se puvao po forumu čeličnom voljom
                            Ako progutaš 70k regu, to je bar oko 100 soma godišnje s kaskom. A onda još 60ak k za gume. Kočnice ne znam koliko su, ali verujem da bi i tu moglo da se istrese koja 10-ina, redovan servis i stigneš čas posla na +petinu cene

Comment

A kasko i regu ne bi placao inace? Valjda gledas razliku u odnosu na ono sto je default. Mozda ima vec solidne gume, a mogu i neke polovnjace
                              sigpic

Comment

Verovatno ima svega od ponuđenog. Bilo bi lepo da smo se dogovorili prošle nedelje, do sad bih se već puvao svojim novim japancem

Comment

Working...
                                X