Pfff, gradska vožnja mu baš ne odgovara. Pošto je malo kilometara uopšte pređeno (~200km) i sve u gradskoj vožnji - čim ga ne vozim ležerno, potrošnja odma ide na gore. Jutros je pokazivao 10,5, a nisam ga vozio dramatično brzo. Tek posle današnje kratke vožnje autoputem potrošnja je opet sišla u jednocifren opseg.
Sad sam morao da pročitam šta je radio cx5 sa istim pogonom i potrošnja je bila dosta niža, a isto se vozilo preko leta i vozač je bio isti? Ne čini mi se da ovog nešto posebno gasiram, ali je evidentno da mi je noga teža na gasu u ovoj karoseriji nego kad vozim SUV....
Vremenski uslovi ne idu na ruku, tako da auto još uvek nije izmeren. Pošto je automatik, brojke bi trebale da budu vrlo blizu kataloškim (9,1 do 100).
Sad sam morao da pročitam šta je radio cx5 sa istim pogonom i potrošnja je bila dosta niža, a isto se vozilo preko leta i vozač je bio isti? Ne čini mi se da ovog nešto posebno gasiram, ali je evidentno da mi je noga teža na gasu u ovoj karoseriji nego kad vozim SUV....
Vremenski uslovi ne idu na ruku, tako da auto još uvek nije izmeren. Pošto je automatik, brojke bi trebale da budu vrlo blizu kataloškim (9,1 do 100).

Mene ova kombinacija nije kupila, skoro sam siguran da izbacivanje AWD i/ili AT može dosta da promni karakter automobila.
Comment