Announcement

Collapse
No announcement yet.

NK TEST: Mazda 6 CD175 AT AWD Wagon

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ne, test je postupak utvrđivanja kvaliteta, svojstava, pouzdanosti onoga što još nije široko zastupljeno.
    Na testu se testiraju novi automobili, a pošto dugoročne testove kod nas radi samo jedna redakcija obrati se njima sa tim zahtevom.
    Last edited by bruyoni; 3 September 2015, 22:41.

He who loses control, loses.

Comment

Pa imate rubriku polovnjaka beše, a slabo je aktivna?

Comment

Mislim da takva rubrika ne moze da se takmici sa forumima koji su em interaktivni em neprikosnoveni sa mogucnoscu da se nadju bukvalno sve varijacije modela, one bitne, kao i solidan uzorak

Inviato dal mio thl 4000

Comment

Ovde kod mene su Mazge relativno jeftiniji automobili od ostalih brendova. Do nedavno sam bio veoma naostren da uzmem neki model od tog proizvodjaca....sve dok nisam saznao zbog cega su jeftie. Morska klima, puno kise i solenje puteva do besvesti rade posao.
          nk.simRacing - virtuelni trkački Bilten

Performanse? Nema ih. by Zmaj

Comment

Originally posted by Perce View Post
            Ovde kod mene su Mazge relativno jeftiniji automobili od ostalih brendova. Do nedavno sam bio veoma naostren da uzmem neki model od tog proizvodjaca....sve dok nisam saznao zbog cega su jeftie. Morska klima, puno kise i solenje puteva do besvesti rade posao.
            na youtube ima jedan "srećnik" iz Rusije ....trojka model 2004. sva napupela

takođe sam našao šesticu iz iste godine u Poljskoj , potklobučena ispod zaštite na sve strane .

ali nekih novijih modela nema na netu ili barem ja nisam našao .

realno i moja iskustva govore da i mnogo razvikanija imena u autoindustriji prorđaju posle 8 godina u usredinama gde su uslovi oštri .

Ujak je imao A klasu 2003 godište na kojoj su posle 8 godina prorđala suvozačka vrata i vrata od gepeka . I nemci sole kao ludi . Snega ima manje ali želje za posipanjem ima više nego na drugim mestima .

Svastika je jednom kupila C3 iz Francuske , negde sa mora ...star samo 6 godina i pokazao je rđu na svim vratima . Isparenja .

Znate šta moji prijatelji kanađani kažu npr za Audija ? Topi se kao sapun ...šta tačno misle nisam ni pitao ali znam da svi voze neka njihova domaća (USA) kola .

Svakako da kola treba birati spram klime , pa nije Volvo lud što je do skora imao 18 sojeva boje ili SAAB koji je imao delove karoserije od prokrona ?

Ono što ja hoću da kažem da ste vi tu između sebe imali nekoliko loših iskustava iz tih loših Mazdinih godina i sada se stvara neka generalna slika kao o izuzetno lošem polovnom automobilu . Slažem se da je neko vaše ograničeno iskustvo takvo ali kad pogledam šire ja to ne vidim tako .
            I nepričam to zbog sebe i svog izbora . Ja kola menjam na 4 do 6 godina i koliko vidim mazde se odlično prodaju kod nas u tim godinama .
            Pričam zbog toga što vidim neko jako ubeđenje i neku jaku volju da se nešto dokaže a onda počinjem da se pitam dali je to plod neke šege ili nekog isključivog stava .

Čitajući neke postove zaključujem da su mazde najveće đubre ikada napravljeno , čak veće i od Zatsave pa se pitam kako i koga navaraše japancii i prodadoše po milion komada đubreta svake godine ?

Mislim da ima dosta zaključaka na osnovu nekog ipak ograničenog iskustva i malog uzorka koje se genralizije na kompletan brend . Samo to .

Comment

Vidi, moje iskustvo nije ograniceno na bilo koji nacin. I mislim da izvodim valjane zakljucke za modele koje sam imao/imam.
              "What we're dealing with here is a complete lack of respect for the law."

Sheriff Buford T. Justice

Comment

Originally posted by Misha View Post
                Vidi, moje iskustvo nije ograniceno na bilo koji nacin. I mislim da izvodim valjane zakljucke za modele koje sam imao/imam.
                naravno , nisam na tebe ni mislio

ali ipak 2 ili 3 lična automobila su ograničen ali istovremeno suviše blizak slučaj .

kapiram da se i meni to desilo i ja bi izgubio povrenje i verovatno se ne bih ponovo opredelio bez neke žešće provere .

ovako , bez ličnih gubitaka i kroz istraživanje preko interneta i prijatelja po svetu mogu možda malo hladnije glave da prosudim .

problem je bio velik , nadam se da su ga prevazišli i to je to .

Comment

Originally posted by lalelala View Post
                  kad ste tako svi naoštreni na zarđale mazde zašto o tome nema ni reči ni u jednom testu na nacionalnoj klasi ? Ni spomena ? Pa ako stvarno verujete u to upozorite naivne kupce , zar to nije smisao testiranja i pisanja utisaka o automobilima ?

Onda bi verovatno svaki test o nekom novom automobilu nosio sa sobom i pun kofer problema iz prethodnih godina ... a takvih primera je dosta .

Ovako imamo uglavnom hvalospeve uz poneku manicu a o katastrofalnoj reputaciji ni reči ...

Pa kad ste iskreni , sada u ovom lakom prepucavanju ili kad pišete za portal ?

Ovo što si napisao je baš teško pljuvanje tuđeg rada.
                  - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
                  - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

Originally posted by lalelala View Post
                    naravno , nisam na tebe ni mislio

ali ipak 2 ili 3 lična automobila su ograničen ali istovremeno suviše blizak slučaj .

kapiram da se i meni to desilo i ja bi izgubio povrenje i verovatno se ne bih ponovo opredelio bez neke žešće provere .

ovako , bez ličnih gubitaka i kroz istraživanje preko interneta i prijatelja po svetu mogu možda malo hladnije glave da prosudim .

problem je bio velik , nadam se da su ga prevazišli i to je to .
                    A po čemu su onda tvoje ode o Mazdi i "nadam se da su rešili problem" (znači bio je problem) relevantniji od naših kritika i stav "ne bih da rizikujem sa limarijom" koji je zasnovan na iskustvima iz bliže okoline. Da li zato što se se samo u Kanadi javio problem? Probaj da pregledaš forume na drugim govornim područijima.

Comment

• Tema je baš otišla predaleko, ima grubih reči, tako da bih ja proglasio igre oko Mazde završenim.

Ko hoće da se nastavlja oko Mazde, najbolje je da otvori novu temu pa može prepirka tamo da se nastavi, ako ima voljnih za sekiraciju oko ničega.
                      - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
                      - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

• Originally posted by zmaj View Post
                        Ovo što si napisao je baš teško pljuvanje tuđeg rada.
                        nije "pluvanje" , nego je " u sridu" pa ste se uzrujali ... inače ja ne koristim teške reči.

Naravno da sam obišao i inostrane forume i narano da sam locirao problem , vremenski i geografski .

Slažem se da završimo , jer ovo ne vodi ničemu .

Comment

• Pogrešno si shvatio, buncanja jednog fanboja nikoga previše ne uzbuđuju

Comment

Working...
                          X