Announcement

Collapse
No announcement yet.

Servisne informacije

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Измене режима у Савској улици
    Због завршетка нове коловозне траке и изградње инфраструктуре у постојећој коловозној траци у Савској улици, од суботе, 25. априла, до 15. јуна, доћи ће до промене режима саобраћаја.

Тако ће од Дринске улице до Савског трга саобраћај на постојећем коловозу бити затворен, док ће се саобраћај у смеру ка „Газели” кретати новоизграђеним коловозом. Саобраћај у супротном смеру одвијаће се Дринском, Сарајевском, Гаврила Принципа и Михајла Богићевића ка Карађорђевој улици, а овом трасом ће се кретати и теретни саобраћај.

Попречне улице – Дурмиторска, Вишеградска, Милоша Поцерца и Рисанска – биће слепе и двосмерне. У осталим улицама режим саобраћаја остаје неизмењен.

У улици Гаврила Принципа паркирање на коловозу ће током трајања радова бити укинуто.
    izvor:beograd.rs
    sigpic

Comment

Izmene u saobraćaju na Gazeli

19. avgust 2009. | 15:18 | Izvor: Beta Beograd -- Javno preduzeće Putevi Srbije najavilo je da će od večeras do 24. avgusta, od 22.00 do 5.00 za saobraćaj biti zatvorene preticajne trake na mostu Gazela.

Kako su naveli u Putevima Srbije, saobraćaj će biti obustavljen zbog redovnog održavanja. Radovi će biti obezbeđeni odgovarajućom signalizacijom i uz pomoć saobraćajne policije.
      sigpic

Comment

Rubrika servisne informacije/informator na sajtu azurirana i dopunjena novim informacijama. Ako mislite da nesto fali ili je netacno/zastarelo javite.

sigpic

Comment

Kakvi su vam planovi za sutra i dolazak Rusa? Sva sreca pa nije u pitanju dva dana kao u slucaju Bajdena.

Tajna ruta znaci da ce biti zaustavljeno par mogucih ruta, sto je u prevodu sve zivo.

Zvanična ruta kojom će se kretati ruski predsednik u svojoj blindiranoj limuzini čuva se u najstrožoj tajnosti pa nadležne službe nisu saopštile koje će sve ulice biti zatvorene za saobraćaj. Jedino se zna približna satnica njegove posete.

Novi Beograd

9.30
          Sleće Predsednički avion
          10.30 Svečani doček ispred Palate “Srbija".
          10.45 Predsednik Medvedev razgovaraće sat vremena nasamo sa svojim domaćinom predsednikom Srbije Borisom Tadićem, a međudržavne delegacije će im se pridružiti u 11.45.

Stari deo grada

13.00 Posle razgovora u Palati "Srbija" Medvedev i Tadić će, zajedno sa gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom i predstavnicima veterana iz Drugog svetskog rata položiti venac na Groblju oslobodilaca Beograda, a za 14.00 Svečani ručak.
          16.00 Ruski predsednik će se popodne obratiti poslanicima Skupštine Srbije, a potom će prisustvovati koktelu koji će za gosta iz Rusije i njegovu pratnju, kao i za srpske poslanike i zvanice, biti priređen u Domu Narodne skupštine Srbije.
          17.00 Poseta Patrijaršiji SPC

Novi Beograd

??? Odlazi na svečanu akademiju u Sava centru, koja će biti organizovana povodom 65. godišnjice oslobođenja Beograda.
          20.00 Povratak za Moskvu
          Last edited by VIP; 19 October 2009, 18:16.
          sigpic

Comment

Taj ko mu je pravio plan kretanja je težak mudrac. Mislim da nisu mogli da iskombinuju više prelazaka preko mostova. Kao da ih imamo 50 pa sad sve jedno što će da zatvore jedan od njih. Pazi majstor je odlučio da u od 16 do 17 ide iz Patrijaršije do Sava Centra. Da li može organizator da bude veći MOZAK?
            - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
            - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

Ma kako god okrenes, sutra ne treba da se orjentises po bg spicevima. Oni ce se prilagodjavati njemu, a ne on njima. Poseta patrijarsiji je u 17, tamo ce ostati najmanje sat vremena, dakle barem do 18.

Saobracaj ce zatvoriti najmanje 20 minuta pre njegovog prolaska, tako da ako napustas radno mesto u 17 mozes racunati da zaglavis negde.
              sigpic

Comment

Sinoce gledam odose automobili iz Kneza Milosa. "Odose", u prevodu nose ih paukovi masovno. Elem, ko ih nije pomerio a znao je za danasnji jadac, sam je kriv.
                sigpic

Comment

Bogami pusto u Pasterovoj i Milosa Pocerca Tu se obicno ne moze sibica provuci.
                  sigpic

Comment

I kod Vuka nije bilo 5 automobila na ulicama, nikad brže nisam stigao odande
                    Honda Jazz 1.4 i-VTEC ESH

Comment

Pazite se drugog iskljucenja sa Gazele ka Topcideru, naravno kada idete iz smera NBG. Danju nije problem, koliko vidim formira se kolona, ali nocu kada nema saobracaja mozete naleteti na pogolemu lezecu skalameriju slicnu policajcu, koja je postavljena ocigledno zbog neispravne spojnice.

Koliko sam imao priliku videti nije adekvatno obojena i ima samo jedan znak sa strane da su neki radovi na putu.
                      sigpic

Comment

Koliko sam malopre primetio, taj znak je srušen ili sklonjen.

Pazite se i ogromnih rupa na uključenju iz Kneza Miloša na auto-put ka Novom Beogradu. Nisam danas obratio pažnju da li su ih konačno zakrpili, ili sam uspeo da ih promašim.

Comment

Jeste VIP,ja sam isao skoro tuda,sreca pa je bio dan i stvorila se kolona ali opet nisam to primetio sve dok nisam dosao tik do te budze!Da je bila noc...

Comment

Ako neko svakodnevno ili povremeno pati zbog izgradnje zel. mosta u jurija gagarina, evo dobre informacije da ce radovi biti gotovi ipak do kraja ovog meseca, a ne do kraja ove ili pocetkom sledece godine.

sigpic

Comment

Da li je dozvoljeno parkiranje/zaustavljanje na kolovozu u Vojvode Stepe? Kad se 2-3 auta parkiraju u blizini na obe strane saobraćaj se baš uspori.

Comment

Naravno da nije, ali koga još to sprečava da se parkira Situacija tipična za tu ulicu.
                                - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
                                - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

Working...
                                X