Announcement

Collapse
No announcement yet.

Servisne informacije

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa brza i jasnija poruka je bila dok nisu prestali da dele bele papirice sa obavestenjem o kazni. Kad se zabele papirici svi znaju sta se desava. Ovako se otvara prostor da budem paranoican, jer ne vidim siri efekat.

Na nbg su nas u blizini firme sve pocistili za par dana.
    sigpic

Comment

• A ovaj prizor produbljuje moju paranoju obratite paznju koje mesto je prazno

20201017_091009.jpg
      20201017_091043.jpg
      sigpic

Comment

• A sudeći po google mapsu iza mačka za parking lokala koji možda ima dostavu...
        Ja bih rekao da ste svi vi Hondaši komplet za Lazu

He who loses control, loses.

Comment

• Pre takvih kvalifikacija, koje vise opisuju tvoje mentalno stanje, valjda treba da se uveris da je taj utisak koji si stekao gledajuci gmaps validan. Ispred lokala su fiksni stubici, tako da to sto vidis sluzi samo za ukras.
          sigpic

Comment

• Pa slikaj i to da vidimo, ovako prenosiš poluinformacije i očekuješ podršku
            Inače, moje mentalno stanje je... neopisivo.

He who loses control, loses.

Comment

• Aman, to je neki saloncic namestaja u kome stoji isti krevetic vec 5 g. Ako i unose taj dan mogu da blokiraju parking mesto necim. Slikacu uostalom, nisam bas toliki bolid da blokiram parking mesto
              sigpic

Comment

• Jbte koliko me nerviras, a opet si upravu. Dobro sam prosao, trebao je pauka da zove.
                sigpic

Comment

Working...
                X