Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dizel ili benzin?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

:P :P :P
    sigpic
    http://www.top-drive.tv

Comment

Pa nije naucno dokazano, ali je potvrdjeno da su rasprave zivopisnije ako ti je "sagovornik" na dohvat ruke!

Tomi Dzaba ti covek je iz Ameriku, tamo ne voze dizele!

He who loses control, loses.

Comment

Nissane

1. koja kola ti vozis?
        2. da li si ih ti kupio ili ti ih je neko kupio?
        3. da li si zaposlen?
        4. da li si punoletan?
        5. koliko puta si bio na trkackoj stazi sa svojim automobilom?

Mi sa pravom gledamo na te TDI masine kao stvarno ljute sprave u odnosu na ono sto mi posedujemo od kola.
        - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
        - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

Originally posted by zmaj
          Nissane

1. koja kola ti vozis?
          2. da li si ih ti kupio ili ti ih je neko kupio?
          3. da li si zaposlen?
          4. da li si punoletan?
          5. koliko puta si bio na trkackoj stazi sa svojim automobilom?

Mi sa pravom gledamo na te TDI masine kao stvarno ljute sprave u odnosu na ono sto mi posedujemo od kola.
          E ovo je odlicno pitanje,i ja bih voleo da cujem odgovor,mislim da ce mnoge stvari biti jasnije

Comment

Originally posted by Tommy_Gun
            Ja bi pre uzeo Alteo dizel 2.0TDI nego 1.8T, bash zbog sportskog osecaja tokom voznje!!!!
            Benzinac je prema ovim motorima lenj, tih i mnogo troshi!!! Treba mu konstantno oko 5000rpm da bi ishao kako valja, a i tada ide loshije nego dizel...
            Altea je meni bila sportskija u svakom pogledu nego BMW 325i koji sam imao prilike da probaj u Americi....Osecaj je sportskiji!!!
            od dva ista automobila, istih snaga, dizela i benzinca, dizel ce 100% postaviti bolje vremena na stazi nego benzinac....Ako to po tebi nije sportskije (da bude brzi na stazi) - onda stvarno nerazumem :?:
            Da......to sam hteo da cujem.Hvala na iscrpnim odgovorima.Neverovatno ali istinito!!!A jos gore sto se i jos nekoliko njih slaze sa tobom.Ove izjave koje si dao su ....nemoguce je odgovoriti.....i a kao sto rekoh ima jos ljudi koji podrzavaju tu teoriju....zato je ZAISTA ovde razgovor (za mene) "zakljucan".Sta odgovoriti na ovo!!!Voditi raspravu sa ljudima kojima seat diesel ima sportskiji osecaj od BNMW-a itd....pozdrav svima.

I na kraju Nissan - gde ti ono beshe stanujesh - cisto da se vidimo malo, i da se upoznamo lice u lice
            Sta da ti kazem Tommy, razocaracu te.U Americic sam.Da se vracam.....VRLO male sanse a i ako bude trebalo tek za par godina.Mogu bez problema da posaljem neke ekipe i BG-a i NI-a, KS-a.....ako si zeljan.....cega vec.I oni su veruj mi Lice u lice.......ako ponovo dodjes u USA, svrati u Milwaukee i javi se preko foruma, nije problem!Vdecemo se!
            Skylines with over 600 ps roam the streets of Japan everyday, eating Ferraris and Porsches for lunch on the Wangun!

Comment

e sad ste preterali.... :roll: ..
              ladedruck statt hubraum

Comment

Nissan ajde ti lepo odgovri na Zmajeva pitanja pre tih ekipa(valjda nogometnih).

Comment

nema problema - ja ionako planiram da zapalim za ameriku!!! tako da - kad budem dosao, ima da se ganjamo!!! (kolima)

i za mene je razgovor zavrsen... :?
                  sigpic

Comment

Majmun je usao u tenak...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ma sta zna svet sta je diesel... npr Polo TDI sa 96kW i 6l/100km.
                    Sipas pun rezervoar, zujus po gradu i pretices Sentre i Corolle pa mesec dana kasnije opet svratis do pumpe da dopunis rezervoar.

Comment

evo od mene par komentara...
                      za bmw-a se zna da je pretekao mercedesa i audija u dizel motorima...
                      sto se tice 330cd moje misljenje je ono :ide ko blesav ,e sad ne trosi bas malo kao sto se misli,ali ipak manje od rivala benzinca...tip ljudi koji ga voze:"vidi me brate bmw dizel kupe,ide super ,ma brzi sam od m3,a manje trosim...samo malo kad ga zveknem po gasu cadi pozadi ali nema veze dizel je jeftin i glavna sam faca u gradu"..mozda gresim ali poznavajuci nase ljude,koji obozavaju da imaju nesto kao komsija ali da ga je manje platio od komsije...
                      za test golfa...procitajte svi ponovo...u cemu je bolji dizel?u potrosnji..i nicem vise..sad ce neko da kaze a performanse?pa ne moze se porediti dizel sa dsg menjacem i benzinac sa obicnim automatikom...dsg salta mnogo brze i uz to drzi obrtaje za sledecu brzinu..znaci bilo bi fer da su uzeli oba sa dsg ili oba sa obicnim automatikom...onda 2500 dolara je dizel skuplji...koliko treba da predjem bi se to isplatilo...onda dolazeci porez na nivou evrope za dizele...benzin jeste skup,ali mi malo bode oci da je ovde u becu skoro ista cena dizela i benzina...znaci samo manja potrosnja je na strani dizela..onda cena odrzavaja dizela je daleko veca...cena jedne piezzo dizne je mnoooogo skuplja od cene jedne svecice....neka oni budu mangupi i voze dizele ja cu benzince ne zbog toga sto smatram da sam sportski vozac vec jednostavno ga ne volim...a o mnoooooooooogggoooooo mi toplo kad vidim na slici onog audija kako ga hvale...hhheheheheheh prosto mi toplo oko srca ne znam zasto :P
                      ladedruck statt hubraum

Comment

Dizel,pobedio je dizel.

Comment

ok predajem se....
                          pobedio je .....dizel
                          ladedruck statt hubraum

Comment

u testu Golfa - jasno je da su i oni izabrali FSI. Nisam ni hteo da pokusavam da nadjem nesto sto bi bespogovorno hvalilo dizela. Vec da se pokaze da ista kola, sa istom zapreminom, ali sa dizel i benzinskim motorima (iako dizel ima 10ks manje i 40kg vise) imaju strasno slicne performanse. Moderni dizeli nisu oni stari traktori iz '80 i '90 godina.

Mogu samo da zamislim Ibizu sa 160ks i obrtnim od 350nm...ili kolko vec ima

ako su ljudi za benzin - OK svi imamo pravo na svoj izbor....miki drz se benzina
                            sigpic

Comment

ok Tommy hocu ...
                              najpopularnija diskusija...je li kakvo je stanje dola sa gorivom,jer krecem za Sabac u petak....ima li BENZINA? :P :P :P :P :P :P :P :P
                              e ubih se ko siroce da u zagradi napisem briga me za dizel al mi ne ide...
                              ovako cu(BRIGA me za DIZEL) a vi se kao trudite da procitate to kao da sam ja napisao malim slovima....jebes budalu :roll:
                              ladedruck statt hubraum

Comment

Working...
                              X