Dobra bila trka, sviđa mi se što je Dani pokazao zube ali kao i uvek kasno se seti da to uradi. Šteta što od starta sezone nije kuražniji, bio bi izvrstan vozač
Announcement
Collapse
No announcement yet.
motoGP: Vesti za sezonu 2015.
Collapse
X
-
Iako je "samo" u pitanju motor (valjda nisu sve zaustavili), meni cela priča stopiranja razvoja za top klasu nikad nije išla u glavu. Koja si ti onda top klasa, ako ne guraš novo kroz taj program.- Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
- Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!
Comment
-
Kazu komplet stopiranje, e sad mozda misle na komplet motor+elektronika jer to odvuce vecinu para pa bi proizvodjac onda razvijao samo ciklistiku dok su ogibljenje i kocnice i onako u rukama Svedjana i Italijana. U nacelu se slazem sa tobom ali je trenutno sve otislo predaleko jer je jaz izmedju fabrika i privatnika nikad veci.
Inviato dal mio thl 4000
He who loses control, loses.
Comment
-
Jedan od uslova za učestvovanje od 2017 je da fabrika ima dve plus dve mašine kod privatnika problem je što nigde nije precizirano kakve će te mašine biti. Privatnici su osnovni deo GP-ja, Checha, Baros, Gibernau, Nakano, Olivije Žak, Melandri... svi su oni bili privatnici i to su bili dobri. OK nisu bili šampioni ali su se uvek mogli umešati. Trenutni problem nije u tome što te mašine koštaju mnogo, nego što fabrika neće da ti ih da i to ne zato što nemaju nego zato što im se ne isplati da pobedi privatnik.
Comment
-
Uffff...
Da li je Marquez bio agresivan, jeste. da li ej bilo potrebno... i nije ali se može voditi kao borba za treću poziciju. Zbog čega je bio agresivan? Zbog Rosijevog trtljanja nakon Australije i pre Sepanga. Verujem da Rosi nije očekivao ovakav odgovor na svoje provokacije već da će se sve završiti na tome da će Markez gubiti snagu i fokus prepucavajući se preko medija. Videćemo da li je Mark Webb, glavni GP sudija, dovoljno jak da izrekne pravu kaznu, po meni najmanje što Italijan zaslužuje je 30 sekundi kazne, ali bi bio pravedno da mu se uzmu bodovi.
Comment
-
3 boda kazne i start sa poslednje pozicije.
Ja bih bio sklon da mu lupim kaznu da je to bio Lorenzo, a ne Markez. Posto je Markez hteo da se trka sa Rosijem i da traži limit gde je fer plej, ja bih dao obojci ukor pred isključenje, da se šampionat završi borbom kandidata.- Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
- Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!
Comment
-
Markez je igrao grubo, Rosi je izasao iz okvira fer pleja. Vrlo bitna razlika.
Suvise blaga kazna, ocigledno Webb nema muda da kazni Rosija. Nebitno ko je bio, u pitanju namera da istera protivnika je ocigledna, a i ne bi mu to bilo prvi put.
Inviato dal mio thl 4000
Comment
-
Gruba igra bi bila da mu je uzvratio secenjam nosa, blok pasovima...
Da Markez nije Markez nego neki Marezini verujem da bi za dve nedelje na Herezu gledali neki govnnarski alla Sena manevar u ranim krugovima. Ali se nadam da do toga nece doci vec da cemo gledati neko uzimanje pozicije dva kruga pred kraj po ugledu na Duana, cisto da se dolije so na ranu
Inviato dal mio thl 4000
Comment
Comment