Verovatno bi otkinuli na one dunđerski odrađene rubove

Announcement

Collapse

No announcement yet.

Auto/moto testovi

Collapse

X
- 

RS je 38 soma fco Beograd. Malo su bezobrazni sa opremom, auto za te pare nema navigaciju, tempomat niti senzore za parkiranje. Nije da mi treba, ali da treba da izbrojim 40 soma za hečbek, voleo bih da ima sve pogodnosti ko i oni od 20.- Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
 - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!
 Comment
- 

For me is first place or nothing. Ayrton Senna forever!
 Comment
- 

Mene nervira ta priča kad su u pitanju top mašine. Ne kažem da treba da ima sve, ali bi očekivao da ima tempomat koji je sad serijska oprema na Dačijama od 9000E.

Drugo, 15.000E razlike između ST i RS. Surova doplata. Znam, surova je doplata i za R, al stvarno zahteva da si posvećen celoj stvari.

Isofix je okej.- Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
 Comment
- 

Slažem se ali i mislim da ko kupije RS-a ili ima još bar jedan auto ili mu t baš nije ni bitno jer zna zbog čega ga je kupio.
 Za tempomat se slažem, ima start-stop a tempomat ne, čudno.
 ST bi mi bio dovoljan, ali ni on nema tempomat. To im neka filozofija izgleda  
 He who loses control, loses.
 Comment
- 

Valjda je ideja da ti ne treba još jedan auto. Zato je i potrošnja mala pri svakodnevnoj vožnji, udobnost, isofix, gepek i ostalo.
 Ali cena je stvarno šokantna, Civic je ravno duplo skuplji od osnovnog modela.
 Al zato Škoda ... (ajde bruyo onaj gif s desktopa ) )
 Comment
- 

Ford... Ford! Ali za onu cenu auto ter'o bih ja to, samo bih mu promenio kanarinac boju. Takođe se i čujeeee, ko i R8. GTS se i na snimku vidi koliko je tvrd ali zato su ga ofarbali brutalno.
 Čim sam video Meklaren znao sam kako će se završiti, čudi me samo da nije bilo Italijana, ajd za Lamborgini razumem, verovatno nisu dali jer treba ljudima uvaljati R8 i 911 ali mi nije jasno što nije bilo Ferarija? Da li zato što je već učestvovao jedan Fiat..

Naravno, potpuno neozbiljno...Last edited by bruyoni; 23 September 2016, 18:24.  
 Comment
- 

Surovo. Kamaro ide 12,4 u štoku za 45k dolara. Bagatela.

Ima zanimljivih stvari koje su rečene (neke i demantuju činjenicu da je Kris Haris seka persa i da ne zna šta priča), ali po meni je glavni momenat odnos Karere i GTR. Tačnije, sad se vidi koliko je Porše ubrzao svoje automobile do kako se GTR pojavio. Ta mašina je na početku svog postojanja tukla Turbo S pa čak i GT2 mašine, a sad je na potezanju i na stazi sporija od Karere S.- Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
 Comment
- 

Surovo je kako i masina koja je do pre tri godine pozadi imala krutu osovinu i kosta ko focus rs iza sebe ostavila tri japanska elektromotora, nemacke trkace sa pedigreom, ubrizgavace vode u usis i masinu koju od miloste zovu po cudovistu!
 Nadam se da je to naznaka ulaska forda i u gt4, a i gt3

Inviato dal mio thl 4000  
 Comment
- 

Ne mora skoda, moze i cupra. Bez lc, focus rs bi izgubio i na dragu. Stize do 200 pre RS i to stock, a kad se cipne obrise patos sa focusom.Originally posted by bruyoni View PostKome treba RS da živi sa njim u monogamnoj vezi može da doplati 250€ za tempomat.
 Škoda u tim RS varijantama ima vozne karakteristike regala, u poređenju sa konkurencijom.sigpic
 Comment
- 

350 konja ne gubi drag zato što nema LC već verovatnije jer treba ručno šaltati. Dok se RS neće čipovati... Ne sporim da je Cupra odlična mašina možda i bolja na pisti ali mislim da je focus zabavniji.

Čini mi se da su upoređivali sa predhodnim običnim mašinama to da je postao udobniji tj. mekši. Da su ubacili Nismo ovde onda bi ubacili i GT3 (RS) ali to su već prošlogodišnji modeli.Originally posted by Ji 4Tze View PostNissan je GT-R civilizovao da bude bolji na putu a Nismo verzija ostaje za hardkor korisnike, ima baš Motortrendov test.Last edited by bruyoni; 24 September 2016, 14:45.  
 Comment
- 

Kad se GTR pojavio nije bilo izbora civilizovan/necivilizovan. Takav kakav se pojavio je dunuo šamar u lice skoro kompletnoj Porše gami.

Brojke koje fauve motor izbacuje sa čipovanjem su frapantne. Ford ima prilično tunjav motor na čipu, nikako da neko napravi test gde poredi čipovani Golf R i RS. Mountune RS pravi 375, a Abt Golf R 400!
 Ja sam još sa prethodnom generacijuom 2.0 turbina bio pod znakom pitanja, a ovi novi su definitivno previše za moj temperament.- Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
 Comment

Comment