Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nasi u M6
Collapse
X
-
Tags: None
-
"brate", "ziv mi ti", "3 glave", "zivota mi"...
Ali onaj panicar je drama. Sta je ocekivao kad je sedao u M6, da voze 120?
Da budem iskren, ja bi ta kola vozio 0 - 150 - 0 - 150 - 0 (izrazeno u km/h)
Lici mi kao da je deonica NS - Subotica?- Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
- Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!
Comment
-
Pazi
Mislim da nema mesta panici - a ni osudi! Recimo da ljudi voze kojekakve krshine na Ibarskoj po 200 na sat, a ovaj M6 je ako nista drugo pravljen za te brzine - i bar je nov. Rade mu kocnice dobre su mu gume. Da napomenem da ekipa koja ganja nabudzene Yugice vozi 150 - 200 sa polovnim kolima polovnim gumama iz shvice, sa polovnim mozgovima. Voze se Taxi kola bez kocnica - autobusi koji ne prolaze tehnicki....
Ovo jestye bilo rizicno - ali po meni ni priblizno kao ostale stvari kod nas!
Comment
-
Cuj. Moze M6 da ima kocnice ko Spejs Satl. Ako mu u brzu traku izadje neko sa 110 ko obilazi nekoga ko ide 80 - tu je kraj. Sanse su im iste kao i onome ko ide 200 sa Jugom bez kocnica. U takvoj situaciji. Ko je imao priliku da ide autoputem preko 160-170 zna koliko je neprijatno kad neko izleti u obilazenje bez gledanja u retrovizor.
300km - da prevedem to u m/s? Taj dasa trosi 80m/s. Dakle, pogledas u retrovizor, ne vidis nista. Krenes da obilazis, pogledas u retorovizor i cangrrr.
Da se razumemo, da mi je m6 ne bi snimak nista drugacije izgledao - sto se kazaljke na brzinomeru tice...- Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
- Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!
Comment
-
Slazem se
Da je pomalo sumanuto - ali...Imao sam prilike da vidim kako je tip naprzio GTI Golfa - i kad se upalilo crveno, zaboo je kocnicu i sledeci trenutak stajao poprecno!!! Naravno - kocnice nisu pritiskale tockove podjednako i eto ishoda. Kod strashno brzih kola - kocnice su mozda i najvazniji deo!! Vazniji i od motora i od karoserije i od downforce-a i od....Zamislite da idete 150 i naglo stisnete kocnice - na automobilu koji jace koci desnom stranom...To mu dodje skoro kao da ste smotali pun levi pri toj brzini!!!
Ali ne opravdavam ove likove - na takvom putu ono jeste suludo..
Comment
-
Originally posted by Tommy_Gun... na automobilu koji jace koci desnom stranom...To mu dodje skoro kao da ste smotali pun levi pri toj brzini!!!
Sto se tice videa, nemam komentare.
Definitivno volim da gledam i uzivam samo u brzinama koje se postizu na trkackim stazama. Ovo ovde nema veze sa sportom, izivljavanje, po sistemu ciji je veci
"Racing is a space-time continuum"
Comment
-
Yes
Jes bre - desna strana koci - smotan pun desni...tako je SaS
A sa opaskom "ciji je veci" couldn't agree more!
Comment
-
Eto ima bilmeza i kod nas!
Ja sam samo ceko da suvozac izvadi brojanicu i pocne ocenas....
Mislim sta ste ocekivali? Pa sta mislite za koga se ovakve zverine tipa M5/6, Benz preko 5l, AMG, Zonde, Enzoi, Lamboi, R Audiji prave? Za trkacke timove sigurno nisu, za neko amatersko izivljavanje sumnjam jer bi se njihovim vlasnicima stisla bulja na pisti a i kad bi videli sta ih pretice tipa neki Westfield, Caterham ili lotu 7 replka sklepana u garazi za 15.000. Sluze za tako divljanje gotovana na pravcu nekog Autobahn-a pod okriljem mraka i da plebs moze da zudi za njima pa da bude srecan kad kupi neku trojku jer "E ovi sto prave moj auto prave i onog sto ide 300".
He who loses control, loses.
Comment
-
Meni se ipak cini da su nasi putevi u pitanju. Ograde i znakovi su identicni nasim auto putevima, a automobile ne bih prepoznao vjerovatno ni sa najboljim kvalitetom snimka.
Da je napolju vjerovatno bi doslo u formi onih drag trka, 1, 2 , 3 raspali.sigpic
Comment

Comment