Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nasi u M6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nasi u M6

310 km/h negde po nasim putevima

http://www.nanotehnologije.rs

Sta reci? Sta ima gore od napaljenog covjeka koji ide 300 km na sat srpskim dzadama? Pa ima, jos jedan koji panici kraj njega i odvlaci mu paznju. Mada skoro da je svejedno, pri tim brzinama nema reakcije.
    sigpic

Comment

"brate", "ziv mi ti", "3 glave", "zivota mi"...

Ali onaj panicar je drama. Sta je ocekivao kad je sedao u M6, da voze 120?

Da budem iskren, ja bi ta kola vozio 0 - 150 - 0 - 150 - 0 (izrazeno u km/h)

Lici mi kao da je deonica NS - Subotica?
      - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
      - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

Pazi

Mislim da nema mesta panici - a ni osudi! Recimo da ljudi voze kojekakve krshine na Ibarskoj po 200 na sat, a ovaj M6 je ako nista drugo pravljen za te brzine - i bar je nov. Rade mu kocnice dobre su mu gume. Da napomenem da ekipa koja ganja nabudzene Yugice vozi 150 - 200 sa polovnim kolima polovnim gumama iz shvice, sa polovnim mozgovima. Voze se Taxi kola bez kocnica - autobusi koji ne prolaze tehnicki....

Ovo jestye bilo rizicno - ali po meni ni priblizno kao ostale stvari kod nas!
        sigpic
        http://www.top-drive.tv

Comment

Cuj. Moze M6 da ima kocnice ko Spejs Satl. Ako mu u brzu traku izadje neko sa 110 ko obilazi nekoga ko ide 80 - tu je kraj. Sanse su im iste kao i onome ko ide 200 sa Jugom bez kocnica. U takvoj situaciji. Ko je imao priliku da ide autoputem preko 160-170 zna koliko je neprijatno kad neko izleti u obilazenje bez gledanja u retrovizor.

300km - da prevedem to u m/s? Taj dasa trosi 80m/s. Dakle, pogledas u retrovizor, ne vidis nista. Krenes da obilazis, pogledas u retorovizor i cangrrr.

Da se razumemo, da mi je m6 ne bi snimak nista drugacije izgledao - sto se kazaljke na brzinomeru tice...

Comment

Slazem se

Da je pomalo sumanuto - ali...Imao sam prilike da vidim kako je tip naprzio GTI Golfa - i kad se upalilo crveno, zaboo je kocnicu i sledeci trenutak stajao poprecno!!! Naravno - kocnice nisu pritiskale tockove podjednako i eto ishoda. Kod strashno brzih kola - kocnice su mozda i najvazniji deo!! Vazniji i od motora i od karoserije i od downforce-a i od....Zamislite da idete 150 i naglo stisnete kocnice - na automobilu koji jace koci desnom stranom...To mu dodje skoro kao da ste smotali pun levi pri toj brzini!!!

Ali ne opravdavam ove likove - na takvom putu ono jeste suludo..
            sigpic

Comment

Originally posted by Tommy_Gun
              ... na automobilu koji jace koci desnom stranom...To mu dodje skoro kao da ste smotali pun levi pri toj brzini!!!

Sto se tice videa, nemam komentare.

Definitivno volim da gledam i uzivam samo u brzinama koje se postizu na trkackim stazama. Ovo ovde nema veze sa sportom, izivljavanje, po sistemu ciji je veci
              "Racing is a space-time continuum"

Comment

Yes

Jes bre - desna strana koci - smotan pun desni...tako je SaS

A sa opaskom "ciji je veci" couldn't agree more!
                sigpic

Comment

Eto ima bilmeza i kod nas! Ja sam samo ceko da suvozac izvadi brojanicu i pocne ocenas....
                  Mislim sta ste ocekivali? Pa sta mislite za koga se ovakve zverine tipa M5/6, Benz preko 5l, AMG, Zonde, Enzoi, Lamboi, R Audiji prave? Za trkacke timove sigurno nisu, za neko amatersko izivljavanje sumnjam jer bi se njihovim vlasnicima stisla bulja na pisti a i kad bi videli sta ih pretice tipa neki Westfield, Caterham ili lotu 7 replka sklepana u garazi za 15.000. Sluze za tako divljanje gotovana na pravcu nekog Autobahn-a pod okriljem mraka i da plebs moze da zudi za njima pa da bude srecan kad kupi neku trojku jer "E ovi sto prave moj auto prave i onog sto ide 300".

He who loses control, loses.

Comment

Cuo sam da su to nasi tipovi negde u Americi, pa poslali vamo da se kurce
                    “When I live, I am born. When I am born, I see. When I see, I discover. When I discover, I travel. When I travel, I drive. When I drive, I am.”

Comment

Meni se ipak cini da su nasi putevi u pitanju. Ograde i znakovi su identicni nasim auto putevima, a automobile ne bih prepoznao vjerovatno ni sa najboljim kvalitetom snimka.

Da je napolju vjerovatno bi doslo u formi onih drag trka, 1, 2 , 3 raspali.
                      sigpic

Comment

ako imate zvuk onda ste mogli da cujete da su beogradjani u pitanju po govoru
                        meni izgleda kao ns-bg deo koji je zavrsen....

Comment

meni neke reci zvuce kao da vuce malo na bosanski, u svakom slucaju je poprilinco ludo u srbiji voziti ovoliko (jel ovo uticaj gumball-a)?

Comment

Ja sam vise fasciniran kako ona sprava ide... Od 270-310 skace kao prosecan auto srednje klase od 50-70!
                            "What we're dealing with here is a complete lack of respect for the law."

Sheriff Buford T. Justice

Comment

Alooo, 500ks!

Comment

Working...
                              X