Announcement

Collapse
No announcement yet.

Servisne informacije

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @enter
    Kako??

He who loses control, loses.

Comment

• Nocas me je odneo jebeni pauk. Navodno sam parkirao na sinama, sto je onemogucilo tramvaj da prolazi, koji inace juce nisu ni radili. A povrh svega pre nego sto sam parkirao morao sam 15 minuta lopatom da rusim bedeme od snega kako bi dosao do parking mesta.
      Kazna 5.000 + pauk 4.400
      Sad mi preostaje tuzakanje i dokazivanje da sam pravilno parkirao
      “When I live, I am born. When I am born, I see. When I see, I discover. When I discover, I travel. When I travel, I drive. When I drive, I am.”

Comment

• Jel to neki zimski popust?

Koliko se secam, sada je pauk nesto oko 12.000 za standardna kola pa jos neka doplata po kilazi.
        Jedino ako su ti odneli skuter ili karting
        Krivi smo mi koji smo ćutali....

Comment

• Čak ni ne naplaćuju parkiranje, ja pokušavao bezuspešno da pošaljem SMS na 9112, dok mi neko nije rekao.

Inače, juče je bio cirkus u Višegradskoj uzbrdo iz Sarajevske. Uopšte nije očišćena kako treba, a u gornjem delu desni kolotrag je bio čist led. Ja sam do pred vrh stigao i nisam se mnogo patio jer se ukazalo parking mesto sa leve strane. Uglavnom, zabavnih pola sata je bilo gledati kako ljudi pokušavaju i odustaju.

U povratku, uveče, totalni haos i donjoj polovini ulice, da sam se razmišljao da montiram lance, jer je izgledalo da se neće rasčistiti uskoro gužvanjac. Međutim, kako sam prilazeći kolima video gde je led, gađao sam točkovima samo najdublji sneg i izvukoh se gore gotovo bez većih problema. Ono što je zanimljivo je da je auto uspeo da krene uopšte. Gume - Winter1, 2 meseca stare. Mogu misliti kako je svet ispod bio u čudu.

Comment

• Parking se plaća samo kad je očišćeno mesto. Znači da nije ništa očišćeno, plus verovatno kontrolorima nije svejedno na -11.
            Honda Jazz 1.4 i-VTEC ESH

Comment

• Nema snega na vecini ulica, ali se otvorili opaki krateri, pa sta drugo do oprez koliko je moguce.

Uglavnom su u trakama gde se krecu autobusi, tako da jos jedan potencijalna kazna za one koji koriste zutu traku
              sigpic

Comment

• 2x mi je otpao šuspleh, pre 2 dana i evo malopre... Ulice su očišćene, ali oko zgrada mi je u celom kraju katastrofa. Na sve strane šusplehovi, verovatno neki vozači ni ne primete da im je nešto otpalo sa auta.

Ne bih ni ja, da nisam čuo kada je raspalio po podu kola prvi put, a drugi put sam samo proverio.

Ono što je zanimljivo je da je automobil u stanju da se provuče kroz pola metra gromada i snega, ali očigledno nije isprojektovan za takvu nemilost. Crnjak, pored toliko veranja po planinama i kojekakvim kijametima, 2x mi je otpao ispred rođene zgrade.

Pazite se kada vozite u rikverc - to je neki moj savet za sve.

Comment

• Baš sam nešto obraćao pažnju u poslednjih par dana što se tiče sličnog toga, i video sam baš dosta Fiata i Alfi kojima je "lip" i ceo donji deo branika ili polu-otkinut "ili se vuče po podu.

Naravno ima i drugih automobila, ali čini mi se da je kod Italijana mnogo veći problem sa time.

Comment

• Ma Honda isto. Kod mene i dalje ništa nije očišćeno, tj prišli su samo u prvi red zgrada, a prošlo je 10 dana od onog najvećeg snega. Prema tome, sve što plaćamo uz silne poreze mačku o rep, nego ti treba 4x4 i za Novi Beograd.

Teško bi stildži otkinuli branik, ali šuspleh baš visi sa zadnje strane. Sreća pa bi ceh trebao da bude par hiljada dingera, ne više, za komplet sa rukama. Videćemo danas kada se vratim sa turneje po radnjama i iz servisa.

Comment

• Pola metra snega? To Stilu dođe do značke... Niva će da se zaglavi u pola metra snega ako je ne ganja iskusniji vozač u tim usloviam Stio jedino može snegom da zapuni hladnjak i da prokuva. Takođe ti plastični dronjici što vise ispod novih automobila ne zaslužuju da se zovu šuspleh.

He who loses control, loses.

Comment

• I ja sam ovih dana utrcavao u neociscen sneg. Zadnji put kad sam merio u Sremcici je bilo 69cm. Bitno samo da nije tvrd, zaledjen zid pored puta. Kroz to nisam mogao da prodjem ali sam u tzv. "prtinu" bez razmisljanja gazio, parkirao i izlazio.
                        Plastike se ne kidaju od dubokog snega vec od zaledjenih pragova po sredini ulice koji su tvrdi kao beton. U sredu sam sa komsijom cistio kod nas u ulici i morali smo krampom da ga lomimo.
                        Kako je smeksao postalo je jos gore, sve pretvorilo u nekakav pesak u koji tockovi propadaju. Ovih dana mi board pokazuje prosecnu potrosnju od 9.7 lit bas zbog voznje i slajfovanja u tih cca. 30 cm "peska"
                        Krivi smo mi koji smo ćutali....

Comment

• Upravo tako, meni je oba puta otpao kada sam vozio po kolotrazima u rikverc, iako izbegavam da idem u rikverc. Doduše, nekad rikverc prosto mora.

Baš gledam sad kad je počelo da se topi, na sve strane su komadi plastike od raznih automobila. Ne sećam se da sam ovo ikad video pre...

Našao sam za 1740 dingera levi pleh, desni je ostao čitav, srednji nema nigde da se kupi, sve je već rasprodato... Nekako su nabudžili stari, ali sad vozim kao po jajima kada idem u rikverc, na svakih metar vožnje unazad otvorim vrata i pogledam ispod kakva je situacija.

Comment

• Čemu služi taj šuspleh kad hoćeš da ga vraćaš? Moj je odavno polomljen i nije na kolima.
                            Honda Jazz 1.4 i-VTEC ESH

Comment

• Sasvim dole se na JTD nalazi filter za vazduh, napred, a desno su kaiševi na dobardan, uopšte nije dobro da se zalivaju vodom. Doduše, taj desni je najkritičniji.

Prosto volim da vratim sve da bude kako su isprojektovali, nisam ljubitelj viška delova.

E sad, drugi kažu da ima bitnog uticaja na aerodinamiku, što je verovatno vrlo tačno, jer ovaj moj ima i neke proreze kao spojlere, a vrlo verovatno ima ulogu u kontroli kretanja vazduha ispod haube i odvođenju toplote sa vrelih delova koji se hlade samo vazduhom - izdvuna grana recimo. Leti je motor hladniji, zimi se brže ugreje, manji otpor vazduha, zaštita od vode i prljavštine - malo li je?

Comment

• I ja sam pristalica da sve treba da bude kako je fabricki napravljeno, vrati sve te plastike na mesto! Druga je stvar sto auto nije projektovan za ovaj sneg, ali od ovih novijih nije ni jedan. Gledam ove kvazi terence Captivu i CRV, spojleri napred na 5 cm od zemlje, rodilo se da se polomi na ovom snegu! Satro SUV, satro klirens, ma vazi!
                                Last edited by Misha; 19 February 2012, 01:50.
                                "What we're dealing with here is a complete lack of respect for the law."

Sheriff Buford T. Justice

Comment

Working...
                                X