Announcement

Collapse
No announcement yet.

Citroen Xsara Picasso 1.6i

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

E ovako, nadam se da sam pogodila gde treba da pisem Prvo pozdrav svima a drugo ako moze mali savet.
    Imam lepu ponudu da pazarim Citroen Xsara Picasso 1.6i 2003 god. Apsolutno nemam iskustva sa Citroenom pa ako moze mala pomoc. U prici sa prodavcem naravno sve je u najboljem redu samo mala sitnc, zeza ga kontakt brava i auto pali na neki prekidac koji je napravio i ne mozgu se otvoriti vrata vozaca dok se ne otvore vrata suvozaca. E pa ako nekog ima da mi odgovori da li je to neki ozbiljan kvar i da li treba da brinem oko ulaganja da to popravim

Comment

Kontakt brava nije mala sitnica. Da jeste, sredio bi to pre nego sto ga ponudi na prodaju.
      To je vec standardan problem sa Picasso-m pre restilizacije (pre maja 2004.). Velika struja kabinskog ventilatora prolazi kroz kontakt bravu i ona se posle nekog vremena istopi.
      To sa vratima mi nije bas jasno i ne deluje kao jednostvna stvar jer sve brave kontrolise BSI.

Taj 1.6 motor je jako slab za tu sasiju i prilicno trosi a ne ide nikako. Da sam na tvom mestu, gledao bih samo Picasso sa HDI motorom, 2.0. ili 1.6 (ovi su noviji)
      Krivi smo mi koji smo ćutali....

Comment

I to je samo ono što prodavac priznaje i nije uspeo da sakrije.
        Ima tu još stvari za popravku a koje se ne vide lako ili dok se ne desi kvar.

Da se razumemo ja sam prezadovoljan sa autom iako je malo slabiji motor za tu šasiju kako kaže Soko, ali to zadovoljstvo dolazi zbog redovnog održavanja automobila.
        Svaki polovan automobil kojeg kupuješ od nepoznate osobe je mačak u džaku.
        Ja sam svoj kupio od poznanika pa sam vremenom uložio još 1.000 evra da ga sredim da bude cakum pakum.

Slažem se sa Sokolom, zaobišao bih taj auto.

Pozdrav

Comment

Working...
        X