E da, taj test TG o FQ400 je bas cudan. Prvo ga nahvali i izrezira onu smjesnu pricu o trci Murcielago i FQ400, a zatim izreseta FQ400 kako trosi previse, mora da se servisira na svakih 4500 milja i ima ogromnu turbo rupu koju je demonstrirao trkajuci se sa Fiat Stilo startavsi iz nekog (?) stepena prenosa sa brzine od 30 milja na sat. A sa njim se nikada ne zna kada karikira: rekao je da auto prelazi 4 milje po galonu, sto je u prevodu na nase mjere 59 lit na 100 km??? Doduse tiho je izgovorio kada ga nagazite ili nesto slicno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Superautomobili!? Hmmm....
Collapse
X
-
Da da ali je Stig ipak na kraju izvozao lepo vreme sa njim!Brze cak od nekih superkola i koliko sam ja video pri vrhu lestvice!
A sto se tice potrosnje koliko ja znam svi ti turbaci i motori preko 300hp max trose od 45-60L
Pricao sam sa onim likom iz hr sto ima na slikama Evolution 9 u vezi potrosnje i odrzavanja!Sto se tice potrosnje kaze da mu je prosek 12-15L(kaze 30% ga cepa i ostalo normalno vozi!), a ja pitam a kada ka pritiska kaze oko 25L ali neverujem da ga je pritiskao citavih 100km!
A odrzavanje kao u svakom normalnom autu!Nista spec i skupo!"If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

Comment