Announcement

Collapse
No announcement yet.

Vesti iz Formule 1, sezona 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vesti iz Formule 1, sezona 2015.

Dakle, nova sezona kuca na vrata. Timovi su polako poceli sa vestima kada ce koji biti predstavljen, a neki su izbacili i prve fotke bolida za 2015. godinu.
    Fors Indija ce kasniti sa pojavljivanjem, tacnije voznjom novog bolida, ali su vec izbacili prve fotke kao i Vilijams.

Istina Vilijams je izbacio rendere za sada, ali polako ima vremena!

Prvi test pocinje 1. februara u Herezu, a
    "...da nema Forda Opel bi bio najgori auto.."
    bruyoni

Je li ono miteser na vrh Meklarenovog nosa?!

EDIT: Juu imaju ga i Indijci.

Prošle godine su neki imali one falusne dodatke šta je sada ovo?
    Last edited by bruyoni; 21 January 2015, 18:51.

He who loses control, loses.

Comment

Smanjio im se od zime
      Morao sam

Comment

Od najruznijeg do (za sada) najlepseg...

bruyoni

Comment

McLaren

bruyoni

Comment

Bolje ovako

Comment

Ferrari

Sauber

bruyoni

Comment

Za sada samo "spijunski" snimci mercedesa

bruyoni

Comment

Verujem da će od samog starta biti diskutabilna krilca na nosu Merca
                  Kod svih ostalih, do sada objavljenih, su "sa strane"

Comment

sajt www.formula1.com je promenjen i sada je nekako...blaaaaaaaaah, nikako da se snadjem sve je nekako scrol, swipe, friendly i to me mnogo nervira
                    bruyoni

Comment

Ove godine F1 bez VN Nemačke. Ove godine je trka zakazana na Nirburgringu, ali zbog finansijskih problema staze trka je otkazana. Berni i kompanija su hteli da uvale Hokenhajmu, ali i ovi su ih iskulirali i rekli da nemaju interesa da se F1 tera taj vikend, kaze organizovace neke druge trke zajeb veka

Tako da ove godine umesto prvobitno planiranih 20 trka imamo "samo" 19.

F1 je stvarno jedna velika, dugačka i krajnje neinteresantna spanska sapunica!!!
                      bruyoni

Comment

ja ukapirah da će se voziti Baku tako da će biti 20 trka...trebalo bi da staza bude spremna

Comment

Lepo iznenađenje i napokon pobeda Scuderi-je
                          Manje više zanimljiva trka, dosta obilaženja ali uglavnom među timskim kolegama.
                          Ali bolja od Australije sigurno!

Comment

Kratko o trci

da, lepo iznenadjenje, interesantno jer je parira Mercedesima non stop, i realno nije ni izgledalo kao da ga hamilton moze stici.
                            Kimi je napravio odlican oporavak posle katastrofe sa pocetka trke. Moram da prokomentarisem one kazne za vozace Force Indije, bas su preterali sa kaznama...ne valja kad voze na ivici ne valja kad ne voze, pa trke su to u pm, nije umetnicko plivanje...
                            Moram da priznam da mi je bas bilo zao Alonsa...mislim da je zasluzio da bude u ovakvom Ferariju, ali avaj...takodje i komentari danas da ce Honda biti dobra ove sezone...dajte ljudi, nema sanse da se nesto epohalno desi do kraja sezone. Daj Boze da nesto urade sledece godine...
                            Bilo je bas dobrih preticanja u par navrata. Botas je objasnio neke stvari Masi, a dvojac Toro Rosoa se prilicno klao, tako i treba
                            Mislim da je Rozberg malo krenuo da puca, ne vidi se toliko u voznji, ali njegove face na konferencijama za stampu i na podijumu...kao pao sa marsa.
                            Iskreno, cekam da F1 dodje u Evropu na neke normalne staze kako bi pokusao malo da uzivam, nije F1 MotoGP pa da mogu da se kolju na bilo kojoj stazi do poslednjeg kruga...F1 je ispada penzionerski sport prema MotoGP ili bilo kojim drugim dvotockasima...
                            bruyoni

Comment

...prema GP-u, a tek prema WSBK.

Kazne su smehotres. Lepo i komentator reče za Hulka, očigledno je trebao da se parkira i da ih propusti.
                              Ono Perezovo je bilo mnogo opasno, ali isto tako mislim da uopšte nije njegova greška.

Iskreno meni Alonsa nije žao, da li se tako poklope kockice ili ih on sam poklopi da ljudi oko njega ne mogu da rade. A Honda će biti bolja ako im dozvole malo veći pritisak turbine a, da i ovako imaju problema da izdrže celu trku, što je crnjak.

'Ajde manje više borba Torro Rosso-vaca, nego što su lagano bili ispred RB-a i ona 2 navrata gde je Max obilazio Ricciard-a klinci su više nego pravi pogodak!

Comment

Working...
                              X