Announcement

Collapse
No announcement yet.

Vesti iz domaceg auto-sporta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nema iskustva i rangova takmicenja kroz koje treba proci kao takmicar, kao redar, kao organizator, gledalac na kraju krajeva... Stopiraj ti Englezu sva takmicenja 10 godina da vidis kakvih sranja bi bilo

Inviato dal mio thl 4000 utilizzando Tapatalk

He who loses control, loses.

Comment

Ovog vikenda je na programu slalom i 402m na Uscu. Sledeci vikend kruzna.

Ja slucajno naisao sad. Pored standardnih baraka ima pokoji gtr, 350z, kao i par hrvata u audi s3 sleeperima sa preko 500ks. Vremena na granici 11s. Gtr 12.3 recimo sa slabijim startom.

Bilo mi je zanimljivo videti superb novi 2.0 280. Vreme 13.9.

Danas su kval, sutra trka.
      sigpic

Comment

Nije bilo lose. Doduse nisam ispratio do kraja.

Favorit mi je bio 350z. Ne trazi kg leda, nije sterilan, basnoslovno skup, ima sav komfor, a zvuci i ide bezobrazno. Vozacka pozicija tamanica.
        sigpic

Comment

Malo fotki

Last edited by VIP; 26 August 2018, 22:47.
          sigpic

Comment

U 11:30 pocinje trka na uscu. Sinoc bio na uscu pa prozujao sta ima od masina.

Mogla bi biti interesantna borba Nikole Miljkovica, Nemanje Milovanovica u leonima i Kastra u kruzu. Mada po vremenima Nikola ima dosta brzu masinu.

Bice i neki twingo cup, ne.znam ko to organizuje.

20190901_000435.jpg 20190901_000935.jpg 20190901_000133.jpg
            sigpic

Comment

Konacno odlican sajt za pracenje trke uzivo , ima sve

sigpic

Comment

Nikad manje ljudi, mozes birati odakle da gledas. Ja somina nisam na vreme stigao i propustio jedinu krstenu trku, klase 8, 9 i 10.

Tvingaci su spori za medalju. Kao da su im samo otvorili izduv. Sporiji od malog n. Prica je da sezona rente kosta 12k eur. Dobijes tehnicku podrsku, set guma, opremu i nadam se prevoz.

Ja kapiram da su bg uvrstili jer je sponzorima najjeftinije.

20190901_133940.jpg 20190901_134012.jpg 20190901_134304.jpg 20190901_134030.jpg
                sigpic

Comment

Vozač Vladimir Šekularac poginuo je na trci kružnog šampionata Srbije u Kraljevu. Na trci, organizovanoj pod okriljem Sportskog auto i karting saveza Srbije, on

Pogibe takmicar na krugu u Kraljevu

Sent from my moto e(7) using Tapatalk
                  "What we're dealing with here is a complete lack of respect for the law."

Sheriff Buford T. Justice

Comment

Kad pogledam snimke iz kraljeva, cudim se kako malo stradalih ima.

Ovaj covek nije imao sanse, dva tocka na travi i ode pravo. Da je bio na navaku vratio bi se na stazu i vozio do kraja. Ovde mala greska znaci izvestan put bez povratka.
                    sigpic

Comment

Beranovac je baš nebezbedna staza jer to nikada nije ni planiran da bude. Ko je bio zna da tamo nema mnogo mesta za grešku. A svaka greška je sigurno rezultovala ubijenim kolima, a vozač i/ili publika kako im se zalomi.

Ovde sad organizacija treba kolektivno na krivičnu odgovornost, a družina iz vojske takođe.

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
                      - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
                      - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

I vozaci su saucesnici. Imas snimke brifinga vozaca formule 1 90tih koji su se bunili zbog uslova na stazi.

Ovi su znali koji su problemi, seli su za volan i prihvatanjem pravila igre postali saucesnici u organizaciji gladijatorskog dogadjaja. Isto kao na Isle of man TT.

Gledam snimak kad izadju na pravac, automobili skakucu kao zabice, voze sredinom, teraju druge da se gurkaju da bi prosli, bukvalno izazivaju sudbinu.

Na kraju su svi zadovoljni, niko nije ni znao da se odrzava trka dole, a sad nakon smrti ovog nesrecnika imaju publicitet.
                        sigpic

Comment

Working...
                        X