Na testu je prvi Opel sa PSA platformom, a šta je zapravo 2008 ispod haube. Mašina je stigla u najbombastičnijoj Ultimate opremi plus su na to dodati još 360 kamera za parkiranje, stakleni krov i ... sigurno još po neka džidžabidža, ovo je samo na brzaka pogledano u katalogu šta je šta. Ovako napakovan je oko 26k EUR što je...solidna cifra. Mašina kreće od 16 za benzinac, a 17,5k za dizel, tako da ako nećete Full LED, stakleni krov, 360kameru, bežični punjač telefona i ostale radosti...može se primaknete nekoj iole smislenoj ceni za te gabarite.
Kad smo kod gabarita, za 4,2m dugačak auto nudi baš dosta prostora unutra, kao i 410l gepeka. 1.6d sa 120KS je deklarisan na 9,9s do 100, izmeren na 10,6. Ide vrlo korektno za nekog ko kupuje ovaj tip automobila, a rekao bih da je ovo baš direktna zamena za Merivu, doduše dosta skuplja zbog "terenskih" stilskih momenata.
Kad smo kod gabarita, za 4,2m dugačak auto nudi baš dosta prostora unutra, kao i 410l gepeka. 1.6d sa 120KS je deklarisan na 9,9s do 100, izmeren na 10,6. Ide vrlo korektno za nekog ko kupuje ovaj tip automobila, a rekao bih da je ovo baš direktna zamena za Merivu, doduše dosta skuplja zbog "terenskih" stilskih momenata.

ostalog i nema... enterijer mi je nekako klimav iako ja kao napucan model. sem punjaca za telefon i nema neceg posebnog. za 26 soma, bas je mnogo.... insignia koje je bila je 2-3 soma skuplja samo, a ima jos bolju opremu (sedista, svetla, itd.) tako da.... stvarno ne znam ko moze da kupi ovo ovako. jedino u nekim baznim varijantama nesto, ali opet.....
Comment