Na ultra brzi test stigla 208ica
Naslednik dosta popularne linije modela Pezoa, mada je moje misljenje da 207ica bas i nije nesto prodavana ali ajde...
U test vozilu je 1.6eHDI agregat sa 92ks koji ovom automobilu bas lepo lezi. Generalno francuski dizleazi su ugladjeni pa dosta mirno rade i ovaj "veliki" motor nije tesko pao malom automobilu. Ono sto je tesko palo je cena, test vozilo kosta celih 16.950, malo mnogo za mali automobil, ali je dosta napucan opremom, i ovaj agregat je dosta zasluzan za tu cenu. Primera radi 1.4 benzin sa istom opremom iznosi 15.200. Klot model podrazumeva 1.0 benzin i cenu od 10.950 uz napomenu da je ovde klima doplata
No, hajd malo o utsicima
ja sam prijatno iznenadjen kako dizajnom, enterijerom, kvalitetom, voznjom, motorom, upravljanjem...ma "sa sve" sam prijatno iznenadjen. Jest malo zdepast spolja, ali lepuskast je 
Unutra je prica jos bolja. kvalitet,prostor napred, BIIG touch screen na konzoli, onako dosta dosta lepo (i ne bilo lepo kad kosta 17k)
Ide bas fino, za grad ubrzava sjajno, a ni na auto putu ne zaostaje, kada se tome doda dosta direktan upravljac...fino, fino
evo zna zmaj...rekao sam mu da me je auto kupio skroz...sad ide ona "ej da sam malo mladjiiiii" i da imam bogate roditelje, dodao bih 
Na zalost sutra ga vec vracam, a do danas sam nagurao samo 150km
Naslednik dosta popularne linije modela Pezoa, mada je moje misljenje da 207ica bas i nije nesto prodavana ali ajde...U test vozilu je 1.6eHDI agregat sa 92ks koji ovom automobilu bas lepo lezi. Generalno francuski dizleazi su ugladjeni pa dosta mirno rade i ovaj "veliki" motor nije tesko pao malom automobilu. Ono sto je tesko palo je cena, test vozilo kosta celih 16.950, malo mnogo za mali automobil, ali je dosta napucan opremom, i ovaj agregat je dosta zasluzan za tu cenu. Primera radi 1.4 benzin sa istom opremom iznosi 15.200. Klot model podrazumeva 1.0 benzin i cenu od 10.950 uz napomenu da je ovde klima doplata

No, hajd malo o utsicima
ja sam prijatno iznenadjen kako dizajnom, enterijerom, kvalitetom, voznjom, motorom, upravljanjem...ma "sa sve" sam prijatno iznenadjen. Jest malo zdepast spolja, ali lepuskast je 
Unutra je prica jos bolja. kvalitet,prostor napred, BIIG touch screen na konzoli, onako dosta dosta lepo (i ne bilo lepo kad kosta 17k)
Ide bas fino, za grad ubrzava sjajno, a ni na auto putu ne zaostaje, kada se tome doda dosta direktan upravljac...fino, fino
evo zna zmaj...rekao sam mu da me je auto kupio skroz...sad ide ona "ej da sam malo mladjiiiii" i da imam bogate roditelje, dodao bih 
Na zalost sutra ga vec vracam, a do danas sam nagurao samo 150km

minus je uvek cena...17 soma za 208, mlooogo. sto kaze zmaj ovakav ce moci polovan za dve godine za 8 da se kupi.

Comment