Announcement

Collapse
No announcement yet.

NK TEST: Jeep Compass 4x4 2.2 CRD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Prilicno, manja zapremina je zbog malko drugacije, nize, glave uslovljene time sto je Suzuki hteo da koristi lanac umesto kaisa

Sent from my Skate using Tapatalk 2

He who loses control, loses.

Comment

Suzuki isključivo gura MJET motore u svoja vozila. Otud i paklena cena tih mašina, zato što imaju posebne "povoljnosti" kod Fiat pogonskog odeljenja

Ujedno i jedan od razloga zašto je puko VW Suzuki dogovor... Valjda japanci nisu navikli da prodaju kola kod kojih je potrebno mesečna kontrolisanje nivoa ulja zbog "niskofrikcionog" dizajna agregata
      - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
      - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

Brand is paramount in the car business, and one bad product can be remembered for generations. Jalopnik readers have picked ten cars that have brought shame to their company's name and helped tarnish, if even briefly, their reputations.

Evo ga na listi
        Honda Jazz 1.4 i-VTEC ESH

Comment

Proverene informacije sa Jalopnika To je ko da se informišeš o kompjuterskoj tehnici gledajući Polarotor!

Doduše, ne mogu da se ne složim sa BMW 5 GT nominacijom
          - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
          - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

Originally posted by zmaj View Post
            Proverene informacije sa Jalopnika To je ko da se informišeš o kompjuterskoj tehnici gledajući Polarotor!
            ...

He who loses control, loses.

Comment

Zar emisija Polarotor jos uvek postoji?
              nk.simRacing - virtuelni trkački Bilten

Performanse? Nema ih. by Zmaj

Comment

Svaka im cast za dizajn, napred markantna Jeep maska, farovi a zadnja svetlosna grupa sa stare Octavie

Mogu da kazem da sam Jeep fan ali ne Compassa i Patriota. Ostali su mi sasvim ok.

Inace, da raspolazem ovim budzetom uzeo bih Vitaru zeldi ili Subaru Forester 2.0d sa najboljim paketom opreme, verovatno bi moj izbor bio Forester.

Kazete da volan postaje lagan posle 130km/h, uz ovoliku masu to uopste nije prijatno mada su kod nas brzine ionako limitirane stanjem puteva

U svakom slucaju i ovaj Compass deluje kao model za zaobilazenje u sirokom luku, kupovace uglavnom pozeri zbog cherokee maske, da gleda nadr...o u bastu kafica, samo ce morati da paze kako parkiraju da se ne vidi Octavia ass
                Last edited by prti for life; 10 August 2012, 15:55.

Comment

Working...
                X