Announcement

Collapse
No announcement yet.

Novo poskupljenje goriva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jel to ima u toku neko takmicenje ko ima najvece cene na balkanu ?

Jos malo pa cemo kod komsija po gorivo jer em je jeftinije em dosta kvalitetnije.
    "If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

• Originally posted by Markoj View Post
      Jel to ima u toku neko takmicenje ko ima najvece cene na balkanu ?

Jos malo pa cemo kod komsija po gorivo jer em je jeftinije em dosta kvalitetnije.
      pa na kraju i neka bude tako, opet kante, ulica, ebaga izgleda da smo tako zasluzili. mada, po svim cenama smo mi finansijski najmocnija drzava na svetu, ono sto mi placamo to niko ne moze
      For me is first place or nothing. Ayrton Senna forever!

Comment

• Pa dobro bre,ovo vise stvarno nema smisla,ala su se navadili... Mozda hoce da naprave ekolosku drzavu. Da pokupujemo svi bajseve i zdravije da zivimo :-) CCCCC
        ZA SEKUNDU BRZI!

Comment

• I da duplo dignu cene, ne verujem da će ove gužve da oteraju sa ulica. Nemam ništa protiv gradskog saobraćaja, ali u busevima se osećam sve, samo ne dostojanstveno - barem na ovim mojim relacijama. Dok imam poslednji dinar u džepu voziću se kolima.

Comment

• Originally posted by nidza View Post
            I da duplo dignu cene, ne verujem da će ove gužve da oteraju sa ulica. Nemam ništa protiv gradskog saobraćaja, ali u busevima se osećam sve, samo ne dostojanstveno - barem na ovim mojim relacijama. Dok imam poslednji dinar u džepu voziću se kolima.
            i ja isto mislim. ali je cinjenica da mnogo ljudi sada radije ide busom, posto nisu svima budzeti izbalansirani sa potrebama

ja definitivno prelazim na motor/bajs preko leta. oseti se kad na kraju meseca bude 10-12k dinara viska
            - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
            - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

• Ne mogu da verujem koja smo mi stoka... Pa bre u Bosni je benzin 80 dinara... a kod nas skoro 107 sada...

Razgovarao sam sa jednim momkom sto drzi pumpu, kaze da ON na 1 litri benzina ima 25 dinara, a na evro dizelu 8... pa gde to ima... nije ni cudo sto pljujemo sami sebe, sasvim opravdano... Jos malo pa ce da mi se isplati da kupujem avionac...

Comment

• Baš sam se obradovao. Najskuplje gorivo u čitavoj Evropi je valjda u Francuskoj, 1.6€, odnosno 128 (recimo) dinara. Da li je moguće da ovo naše smeće od goriva ima tendenciju da ih sustigne.

Comment

• Originally posted by Soko View Post
                  Veceras na B92 info:
                  ...
                  Gde rekoste da ima jeftinih skutera? Ma kakva Aprilia, i tom skuteru cu ugraditi gas.
                  ovako nesto

Ma ovo vise nema smisla, ne vidim razlog pojeftinjenja nafte na svetskom trzistu, bar ne u bliskoj buducnosti. Ameri su zaposeli Irak i kad obnove naftnu infrastrukturu svu naftu ce zadrzati za sebe ili ce je na kasicicu papreno prodavati ostalima. Rusi jos nemaju razloga da traze nove izvore nafte jer em je slabijeg kvaliteta em ju je skuplje naci i ispumpati tako da ce cekati kad nafta bude 150$ za barel. Cak se i Arapi spremaju da dignu ruke od nafte... ma prelazim na bajs ili kupujem garazu (koje su papreno skupe po NS) da u nju konzerviram auto i vezem dvotockase. Ovo leto predvidjam velik skok u prodaji motocikala narocito do 50ccm, sva sreca pa jos nemamo vladu (imamo al u ostavci, al oni trenutno imaju vise briga oko svog dupeta) da raspali neke specijalne dazbine za skutere, desice se i to ne bojte se, trebace novoj staroj garnituri kesa da placa putovanja i smestaje da bar oni budu deo Evrope dok masu raznoraznim paktovima, ugovorima, sporazumima i ostalim mazanjima za oci.

He who loses control, loses.

Comment

• Pazi, i taj skuter će da troši jedno 3 litre goriva. Ako bi auto od skoro tonu i po troši 7 po gradu, i to dizela, sa sve klimom, nešto mi se ne odriče airbagova i krova nad glavom. Ozbiljan dvotočkaš ne troši ništa manje od auta.

Okreni obrni, ćorava posla, jedino rešenje je bajs... Ili bus...

Comment

• 3l plina i 13l plina nije isto
                      Honda Jazz 1.4 i-VTEC ESH

Comment

• Mislio sam da se zezate sa tim gasom.

Međutim, gas je sve skuplji, kako tražnja raste, što i ima neke logike, plus su ovi naši "malkice" bezobrazni sa maržama. Gas je drastično jeftiniji bio za vožnju od dizela kad sam kupovao auto iz avatara, a to nije bilo baš toliko davno. Sad su se skoro izjednačili u poredeđenju potrošnje benzinca i dizela slične kubikaže.
                        Last edited by nidza; 21 May 2008, 06:17.

Comment

• Originally posted by nidza View Post
                          Mislio sam da se zezate sa tim gasom.

Međutim, gas je sve skuplji, kako tražnja raste, što i ima neke logike, plus su ovi naši "malkice" bezobrazni sa maržama. Gas je drastično jeftiniji bio za vožnju od dizela kad sam kupovao auto iz avatara, a to nije bilo baš toliko davno. Sad su se skoro izjednačili u poredeđenju potrošnje benzinca i dizela slične kubikaže.
                          Jes... dobri su dizeli... ali kad vidis kazaljku na 7-ici i cujes taj zvuk... uh... benzin feat. plin je mama

Comment

• relacija Beograd - Kraljevo, ibarskom, tacno 200 km, trosio 7 l plina na 100 km. Jeftinije nego da sam isao busom

Comment

• Originally posted by VeljaBgd View Post
                              relacija Beograd - Kraljevo, ibarskom, tacno 200 km, trosio 7 l plina na 100 km. Jeftinije nego da sam isao busom
                              A malo brze nego da si isao peske Salim se, naravno ali verujem da je tempo bio vrlo umeren.

A za gas u skuteru je bila sala kad gle stvarno moze. Verovatno samo u cetvorotaktne mada ko zna.
                              Krivi smo mi koji smo ćutali....

Comment

• Kad se salis sa ozbiljnim stvarima
                                Moze gas i u dvotaktne i cetvorotaktne, bitno je jedino da imaju vodeno hladjenje, npr u Sangaju ti je u gradu pristup dozvoljen samo skuterima na TNG

He who loses control, loses.

Comment

Working...
                                X