Announcement

Collapse
No announcement yet.

Audi A6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne pokazuju se nesto u poslednje vreme, bas je VIP privao kako su mu izgrebale diskove.
    Sto se tih jeftinijih alyernativa tice LPR mi je nekako favorit

sent from my 中兴滑板
    Last edited by bruyoni; 3 November 2012, 07:20.

He who loses control, loses.

Comment

• Majstor mi preporucuje Textar,a i nasao sam ih blizu mene. Dosta ljudimi kazu da su zadovljni sa njima. Verovatno cu to uzeti jedino ako su bas lose.

Comment

• Za moj auto ATE nije puno skuplji, diskovi jesu. Proveri u mass company za ATE. Na Stildžanu rade fantazija (sa istim diskovima), tako da će te pločice sigurno i na Alfu, a za diskove ćemo još da vidimo koje su sve opcije.

Tapatalk HD

Comment

• Zvao sam u Mass i razlika u ceni nije velika, medjutim ispala mi je neka kombinacija sa firmom koja prodaje Textarove tako da cu njih verovatno uzeti. Videcu kako ce se pokazati pa cu se javiti. Interesuje me da li pri promeni plocica treba da se odradi nesto kompjuterski obzirom da mi je prijavio upozerenje za plocice na tabli.

Comment

• Za zamenu zadnjih treba VAGCOM, može i bez njega ali onda treba skidati motor ručne kočnice i ručno otpustiti čeljust.

Comment

• Nisam odavno pisao u ovoj temi, mada nisam ni imao sta. Auto ima sad 100k km. Kod mene je presao oko 33 hiljade i zaista sam prezadovoljan autom. Dosadasnji troskovi su dva redovna servisa, dve registracije i promenjene su plocice. Nista neocekivano i iznenadno. Mozda cu u skorije vreme da ga pocastim sa jednim poliranjem, i kompletnim sredjivanjem unutrasnjosti. Mislim da se to zove detailing. Sve u svemu nisam pogresio sto sam ga uzeo.

Comment

• Video sam u temi o Mercedesu A klase AMG da postoji elektricna pumpa ulja i da auto moze da se ugasi odmah posle zustre voznje. Jel postoji to i kod drugih i odkad se to pravi? Jel imam ja tu pumpu na A6?

Comment

• Što, je l se ugasila ili pitaš opet čisto onako

Comment

• Ne može auto da ima električnu pumpu za ulje, jednostavno suviše je to nepouzdano. To o čemu zmaj priča je obična cirkulaciona pumpa koja uzima ulje iz kartera i tera ga preko turbine da je ohladi kad sus motor ne radi. Za tim kod tebe nema potreba pa je ni nemaš.

Comment

• Brujo na tu sto cirkulise ulje po turbini sam i mislio nego sam se lose izrazio . Moja radi odlicno nego me cisto interesovalo da vidim da li to postoji.

Comment

• Da li neko od vas zna gde u Beogradu moze da se odradi detaljno sredjivanje automobila u estetskom pogledu, valjda se to zove detailing? Mada najvaznije mi je da nadjem nekog dobrog za sredjivanje unutrasnojsti i odrzavanje koze.

Comment

• Treba da radim ovih dana servis na 108k km, pa me interesuje sta se radi na tom servisu. Trazio sam po netu svud redom ali nikako ne mogu da nadjem, pa sam se setio da mi je bruya nekad ovde postavljao tako nesto, pa bih vas zamolio ako znate kako da nadjem takav neki dokument da pomognete. Pozdrav

Comment

• ima ovako nešto za 105k i 120k km

Comment

• To sam trazio. Hvala puno bruyo. Ako nije tajna gde nalazis ti ova dokumenta sa autodate tj. kako ih nalazis?

Comment

• hmmm ovaj... imam autodatu

Comment

Working...
                                X