Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tam 110 t7

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tam 110 t7

Raznisljao sam da kupim Tam 110 t7 vojni...nasao sam jedan dosta dobar i onda bih ga malo tjunovao....Ofarbao bi ga u crno,stavio neke hromirane delove splja,unutra koza itd.....Interesuje me vase misljenje o tome,iskustva,neke mane ovih TAM-ova itd.......

P.S.Dobro bi dosao neki oglas ili sajt gde mogu da pogledam i kupim ovo vozilo!!!

EDIT:Sada sam primetio da sam mozda trebo ovo da napisem u tjuning/stajling odeljku....slobodno kazite!!!

Npr. ako si visok preko 180-185 cm, neces moci da udjes u TAM110...

Comment

Originally posted by navic View Post
      Npr. ako si visok preko 180-185 cm, neces moci da udjes u TAM110...
      to nije problem vozio sam ga u vojsci a imao sam istu visinu,neg sta mislis o motoru,kocnicama i tako tim stvarima....

Comment

Nazalost, ni ja ne znam puno o tome...

A za sta ce ti to? Spremas se za neku off road manifestaciju?

Comment

Originally posted by navic View Post
          Nazalost, ni ja ne znam puno o tome...

A za sta ce ti to? Spremas se za neku off road manifestaciju?
          A za posao mi treba.....idem po tesko prohodnim zemljanim putevima i po snegu a malo bi ga sredio...skupljam mleko pa bi pozadi stavio cisternu koja se skida a malo bi ga sredio.......Pa se jos dvoumim oko toga.....A kamion jeste bio dobar kad sam ga vozio......A i ako negde nadjem nesto sto da se ne takmicim u off-road klasi kamiona.....
          A sto se tice oglasa za kupovinu dosta sam guglao ali sam nasao samo dva,tri tako da mi je mali izbor no videcu.....Svasta moze da se desi!!!Mozda uzmem i 150..a gledao sam na you tube off-road test ovog kamiona to nije normalno gde to moze da ide i kako vuce!!!

Comment

Aha, pa dobra je ta 110-ka za te terene...skoro sam gledao neki dokumentarac, oko Pirota neka zabit i covek vozi 110-ku ("mala specijala", tako smo je mi zvali, kad sam ja bio u vojsci)
            Naravno, 150-ka je jos bolja...sad gde, kako, za koliko ima da se nadje...

Comment

U svakom slucaju hvala

Comment

Working...
              X