Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rover 75

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rover 75

Ozbiljno razmišljam da mi sledeći auto bude Rover 75. Ima dosta prednosti, ali i mana, mada se isto može reći za svaki auto. Ima li neko ličnog iskustva sa njim?

Ali... zašto? Dovoljno samo da se zapitaš kako za delove i šta sa servisom i da odustaneš. Mislim da će bilo šta što ne podpada u redovno održavanje (antifriz, ulje, filteri...) biti takav sex za naći da to neće biti zdravo. A što je najgore, stanje se neće popravljati pošto Rover više ne postoji

He who loses control, loses.

Comment

Hm, koliko sam uspeo da saznam stanje sa delovima uopste nije lose. A vidim da su sem prvih serija i izuzetno pouzdani. Broj novouvezenih 75-ica u oglasima u poslednje vreme je iznenadjujuce veliki. BMW-ov 2.0 dizel mu je takodje plus.

Ima taj auto neki opasan smek. Unutrasnjost mu je fantasticna:

Comment

Aj sad ulazim malo u off, psohto nemam lichna iskustva sa tim autom. Kad kod bi video taj auto, nisam uspeo da nadjem ni jedan element koji bi me privukao, a tu podrazumevam i enterijer. Posebno mi farovi ostavljaju neki gorak ukus. Ne mogu da se otmem utisku da je auto dizajniran za neke chetvorougane farove ili slichne pa su mu naknadno ubacili te okrugle.
        nk.simRacing - virtuelni trkački Bilten

Performanse? Nema ih. by Zmaj

Comment

Da se nadovezem na pricu, vec 5 godina vozim Rover 400, i izuzetno sam zadovoljan kolima. Cena delova je sasvim normalna, a ni za jedan deo nisam cekao, sem za brezone (ono sto lici na sraf, na koji se montira tocak) koje sam morao da cekam 2 nedelje, jer sam zagubio sigurnosi kljuc pa smo morali da busimo sigurnosne matice

E, sad poucen vrlo pozitivnim iskustvom jednog prijatelja koji vozi Rovera 75 2.0 dizel (doduse, on ga je kupio novog pre 3-4 godine), kao i sopstvenog sa Roverom uopste, i sam se razmisljam da mi posle ovog Rovera, sledeci bude opet Rover, samo 75. Mada sam mislio da uzmem onog sa 2.5 V6 motorom, ili 1.8 Turbo.

Originally posted by Air Jordan View Post
          Ima li neko ličnog iskustva sa njim?
          Sledeci put kad ga vidim, pitacu ga jel imao nekih vecih problema ili neprijatnosti.

Evo i par slicica...
          Last edited by BOX85; 12 December 2008, 01:39.

Comment

i jos nekoliko... E, sad mi reci jel su ti koji si gledao kao ovaj srebrni (takve su valjda ove novije 75-ice, od 2005/4 godine, pa do prestanka proizvodnje), ili ovaj bordo (stariji, od 1999 do 2004)?
            Last edited by BOX85; 12 December 2008, 01:50.

Comment

Kao sto Perce napisa, ne svidja mi se nista na ovom autu?

Comment

Originally posted by BOX85 View Post
                i jos nekoliko... E, sad mi reci jel su ti koji si gledao kao ovaj srebrni (takve su valjda ove novije 75-ice, od 2005/4 godine, pa do prestanka proizvodnje), ili ovaj bordo (stariji, od 1999 do 2004)?
                Lepsi mi je daleko model pre ristajlinga. Onaj restilizovani pomalo deluje...korejski.

Originally posted by mika View Post
                Kao sto Perce napisa, ne svidja mi se nista na ovom autu?
                Hehe, koliko su ukusi razliciti. Meni je svaki sraf na ovom autu savrsen.

Comment

Working...
                X