Announcement

Collapse
No announcement yet.

Piaggio Beverly 350 ABS/ASR

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pa ima SH300, to je bolje nego PCX

Comment

Kad mi neko kaže da je nešto polje od nečega očekujem i da mi obrazloži.
      Naročito kada su u pitanju različiti koncepti

He who loses control, loses.

Comment

Šta znam, sedeo sam na XADV - nije loše osećanje. Sedi se prilično uspravno, a sa druge strane ima šmek motocikla. Čini se da je sedište tvrdo, mada nisam imao prilike da ga vozim. Jeste, cena je drakonska, ali nije ništa manja od TMax ili BMW. Naprosto, to je cena tih super maksija, pa ko voli nek izvoli.

Ne znam što se negoduje oko cene polovnih, kad se malo stavi prst na čelo i sračuna da nova mašina košta 12 i da je većina tih mašina bila nakucana sa još 1500E opreme preko toga, po meni je sasvim validno da dve godine star sa 3-4000km košta 9500 što je otprilike lova za koju te mašine nestaju sa oglasa u roku od nedelju-dve. Ne vozim ama baš ništa van grada. Strogo grad, strogo kuća posao.

Molio bih da u igru ne uvodite iznimno ružne proizvode Honda dizajnera. Ja sam i onako na ivici da vozače PCX pitam na semaforu jel mu nešto otpalo ili to tako treba. Realno i XADV je u toj grupi, ali eto nije mi baš muka kad ga vidim. Da su ona đubrad od Jamahe malo kvalitetnija, ne bih se mnogo razmišljao, ali činjenica da da i dalje drže servisni interval od 3000 i da mi je ovlašćeni Platner... Radije ću da idem kod Honde, makar posle morao da pričam "batice, eeekstra vuče, znaš vtek jo, ne kvari se"
        Last edited by zmaj; 20 February 2020, 20:56.
        - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
        - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

Piaggio Beverly 350 ABS/ASR

Dobro i zvuci X-ADV. To je pola motora od Jazz-a znaci troši smešno i ima dobar low down tork.
          A ima i DCT, pa pun pogodak
          Nego šta te je odvuklo od Beverly-a uopšte?
          Last edited by Ji 4Tze; 25 February 2020, 21:11.

Comment

Ništa posebno, iskreno. Kad bi pjađo stavio kiles ja bi ga opet kupio.

Potrošnja mi nije faktor, pojma nemam koliko mi troši skuter. Sipam kad upali žuto.

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
            - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
            - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

Working...
            X