Evo i polovnog Quingqi-ja na testu, budući vlasnik se baš za ovoga kineza odličio nakon gomile pročitanih strana po raznoraznim forumima gde ovaj model nije bio ocrnjen nego čak šta više i pohvaljen. Ono što ga izdvaja od gro kineskih mašina je agregat rađen u saradnji sa Suzuki-jem, tačnije Suzuki mašina poznata iz drz200, doduše starije generacije, uparena sa Mikuni karburatorom. Kinezi su iz ovog agregata izvukli skromnih 15ks što je dovoljno za neku početničku vožnju a možda i previše za očajne pneumatike sa kojima ova mašina dolazi. Na suvom sam već tri četiri puta zabo prednji točak ničim isprovociran, neki prelaz na asfaltu i tako svako možda jače kočenje, iz straha koristim samo jedan prst, po mokrom se ne usuđujem da zamislim kakve su.
Što se same mašine tiče ko što se vidi sa sata došla je taze razrađena sa 1845 km i na njoj se ne primećuju znaci starenja i zloupotrebe. Saug je ručni i hladan pali bez ikakve tegobe, doprinosi i relativno novi akumulator. Nešto sam je malo provozao i ne mogu još da saberem sve ali za duže ture može biti neudobna zbog sedišta, ogibljnej je mekano i lepo upija neravnine ali to automatski znači da pri većim brzinama počinje da žvaće. O utiscima više za koji dan jer sam u gužvi pa sutra i preksutra nema šanse da je vozim.
Što se same mašine tiče ko što se vidi sa sata došla je taze razrađena sa 1845 km i na njoj se ne primećuju znaci starenja i zloupotrebe. Saug je ručni i hladan pali bez ikakve tegobe, doprinosi i relativno novi akumulator. Nešto sam je malo provozao i ne mogu još da saberem sve ali za duže ture može biti neudobna zbog sedišta, ogibljnej je mekano i lepo upija neravnine ali to automatski znači da pri većim brzinama počinje da žvaće. O utiscima više za koji dan jer sam u gužvi pa sutra i preksutra nema šanse da je vozim.

), narocito sto i zena sada ima svog Juga. Kad se podvuce crta to ispadne poprilicno para samo na gorivo, odrzavanje, osiguranje....
Comment