Announcement

Collapse
No announcement yet.

Povratak na dva točka....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jedno pitanje za vas iskusne pošto me instruktor kulira i kaže ćuti i slušaj šta ti pričam, tako se vozi na polaganju
    Po kom to zakonu moram da vozim motocikl 1m od desne ivice kolovoza, izleteće mi neki parking manijak, pogotovo u Cvijićevoj...
    To, koliko znam važi za bicikle i možda mopede tj. bicikle s motorom...

Comment

• Zato što u zakonu piše da se vozi uz desnu ivicu kolovoza, i to važi za svako vozilo, bilo motorno ili obično.
      Može tvoja saobraćajna traka da bude široka i 5m ti si u obavezi da voziš uz desnu ivicu kolovoza. Nigde ne piše 1m od desne ivice.
      Normalno da ćeš ti u realnim situacijama u saobraćaju prilagoditi svoju vožnju uslovima saobraćaja.
      Mazicu ga , pazicu ga i zvacu ga... Djole .

Comment

• Aha, logično

Comment

• Kakav je Pezo skuter? Ima neka akcija za novo sa 150ccm, po ceni polovnog... jes da je Niš ali to je veći problem nego povoljnost

Peugeot od 2016 do 2022 | Polovni automobili - auto oglasi Najposećeniji sajt za polovne i nove automobile u Srbiji. Kupite ili prodajte auto putem besplatnih oglasa.

Comment

• OK su, kvalitetno su odrađeni, ima delova, nisu skupi za održavati

He who loses control, loses.

Comment

• Dži, doteraće ti oni to do BGD fraj, pokupiš na Mirijevcu
              - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
              - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

• Neće, zvao sam ih, to bih morao sam da organizujem.
                Dvoumim se za Kymco onaj moped, imaju model sa 110ccm samo je karburator a ovaj Pug ima više korisnog prostora/pregrada. Na akciji, nije baš 50% popusta kao Pug ali ...

Je l se još krade ovakav prevoz, pre par godina je bilo "nemoj samo Liberty 150 ili Beverly, krade se ko blesav"

Comment

• Sad će da me se odreknu ali ...

Naleteo polovni Liberty 125 star dve godine, kaparisao pre par dana pa par dana ubeđivanja familije da kupujem skuter, prevoz a ne motor tj. sredstvo za padanje i jurenje devojaka
                  puna oznaka Piaggio LIBERTY 125 iGET ABS.
                  Ajnšpric, vazdušno hlađenje, ABS - sve je tu. Neutralna bela boja i baš lepo ide, moram da priznam, iako nije Honda, izbaciće me iz sekte
                  Ovo je naletelo i mislio sam da je dobra prilika

lib12501.jpg

Comment

• Eto ti ga sad. Šta je sledeće? Da zameniš CRV za Freemont i počneš da pričaš o svedenim italijanskim linijama, predimenzioniranim komponentama i neunuštivom multi džetu?
                    - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
                    - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

• Ma CRV menjam za Mečku E klass (dizel ?!) AT kad dođe vreme za zamenu

Comment

• Eh, blagodeti na dva toča.... 10k registracija "teleporta" s tehničkim...

Možda sam imao dva dana pauze kad ga nisam vozio, ski rukavice sam dva put stavio na ruke, Tucano ćebe vrhunska stvar samo šteta što nema onaj all-season model za Liberty

ovo sam još jesenas nešto nategao kontranavoj od retrovizora i puko je...

Nabacio sam mu i sportski vizir , sad je za mrvicu manje ženstven

Comment

Working...
                        X