Announcement

Collapse
No announcement yet.

BMW motocikli na lizing

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BMW motocikli na lizing

Delta Automoto ima akciju kupovine BMW motocikala na lizing.

Vidim da je komsija vec iskoristio priliku i zamenio stari F650 za F800GS.
    Učešće 2 soma (za koji evro više je verovatno i otišao karburatorski F650), a mesečno ide 236e (170e rata + 66e kasko). Trogodišnje finansiranje ima tri "raspleta", ali o tome nemam detalja.

Ne znam kakav je kasko u pitanju, ali ako je kompletna zaštita od krađe, 800e mesečno i nije tako strašno za mašinu koja košta 10600e.

Nije loš dil, da budem iskren. Kad bi i drugi krenuli da rade ovakve stvari, osiguranje bi sigurno pojeftinilo, a bilo bi malo lakše posedovati skup motocikl u smislu da te ne boli glava da li si ga obezbedio sa svim bukagijama. Vidim da komšija uredno ne stavlja nikakvu zaštitu kao što to nije stavljao ni na F650.
    - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
    - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Znači da će ko se za to odluči kad se saberu kasko, rate i redovna održavanja dati dovoljno love da kupi još jednu tu istu mašinu svake godine trajanja tog lizinga (bolje reći pušinga)
    E da vidim tog nobelovca koji je ovo smislio...
    Last edited by bruyoni; 20 June 2011, 21:49.

He who loses control, loses.

Comment

Jedno 70% novih automobila koje vidiš na ulici zapravo ne koštaju 10-11-12 nego 20-25 hiljada EUR, kad se uračuna kamata, obavezni kasko, troškovi obrade/zarade/dranja.

Ko je imao 10 soma u kešu za motocikl i hteo je F800, on ga je i kupio. Ima ih jedno 10 u gradu. To je otprilike potencijal tržišta, kad su u pitanju keš kupci. Zato ima Afrika i TDM-ova ko blata, pošto je to otprilike zlatni presek za prosečnog kupca motocikala u Srbiji - 3000E.

Drugo, meni je posebno zanimljivo pojavljivanje kaska za motocikle. Nigde nije istaknuto da li taj kasko pokriva krađu. Proveriću čim se vrnem sa mora kod ovih iz BMW-a. Ako pokriva, cena nije uopšte loša imajući u vidu koliko lako se može ostati bez motocikla. Moj veliki problem sa kupovinom skupljeg motocikla (ako budem uspeo da sastavim konstrukciju) je činjenica da držati na ulici TMAX prosto zaziva na to da bude odnešen od strane NN počinilaca.
      - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
      - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

Mislim da kasko za motocikle ne pokriva kradju i da je nemoguce kod nas osigurati motor od kradje! Tako barem kazu motociklisti! U svakom slucaju treba proveriti.
        "What we're dealing with here is a complete lack of respect for the law."

Sheriff Buford T. Justice

Comment

Znam kako ide lizing nije mi strano.
          Što se tiče krađe kasko uključuje i to, što znači da je u principu OK, mali korak za čovečanstvo

He who loses control, loses.

Comment

Working...
          X