Announcement

Collapse
No announcement yet.

U Podgorici zabranjen saobraćaj motocikala u centralnoj gradskoj zoni.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• U Podgorici zabranjen saobraćaj motocikala u centralnoj gradskoj zoni.

U nedostatku boljeg izraza i uz rizik da popijem karton: Jebeš mi sve ako su oni normalni!

Ladno vladajućoj garnituri pala na pamet ovakva glupost, aj da je ono oštra kontrola i upravljanja i brzine i glasnoće izduva... jok! Ladno ako imaš preko 50ccm nemož da ućeš u centralni deo Podgorice.
    Strahujem jer ovi naši lopovi na vlasti mnogo vole copy-paste varijantu.

He who loses control, loses.

Našima će pasti napamet da oduzimaju motocikle zbog zatamnjenih vizira, dok se neko ne seti posle 5 dana da je neko bio nadrogiran dok je pisao pravilnik, pa će da vrate kao što je bilo - doduše, niko neće nadoknaditi troškove 961 oduzetog motocikla u međuvremenu.

Comment

U svoj ovoj gluposti obraduje me da cujem da negde ima i vecih kretena od ovih nasih! Ili se barem kolju!
      "What we're dealing with here is a complete lack of respect for the law."

Sheriff Buford T. Justice

Comment

Da ste odsedeli jedno popodne u kaficu u Podgorici ne bi ste toliko iscudjavali.
        Crnogorci, kao i u svemu, preteruju. Mora da se dokaze ko ima veci, brzi, skuplji. Ko je ludji, bolje i brze vozi.
        Naravno, kroz centar grada. Jer sta vredi neko bezbedno mesto ako to nema ko da vidi i prica o tome.

Buuu, evo bas sam se rastuzio. Jadni, sad nemaju cime da idu na posao.
        Svakom od njih ko mi dokaze da pored motora od 7-8-10k evra cije godisnje odrzavanje i registracija kostaju xxx EUR ne moze da izdvoji 500 eur za skuter do posla, ja cu pokloniti po jedan. (onaj na slici u ruci drzi mobilni koji vredi koliko i skuter)

A Podgorica je inace jako veliki grad pa im je prevoz toliko neophodan.....
        Last edited by Soko; 22 March 2011, 10:21.
        Krivi smo mi koji smo ćutali....

Comment

Bio i čak mislim da je situacija mirnija nego na NS bulevarima tokom sezone, naročito vikendom. Najverovatnije ne čitaš dobro, sve preko 50ccm, znači ni Zmaj sa njegovom Yamahom ne može tuda.Istom logikom mogu i kola preko 1000ccm da zabrane, koji će ti moj u gradu preko 50 konja i pet mesta za sedenje kad je premija ako ima dvoje u kolima.

He who loses control, loses.

Comment

Ima i gorih scenarija: recimo Danska, gde je sve u vezi kola užasno skupo, takse su da se šlogiraš. Možeš da registruješ auto za 2 osobe samo, iako ima zadnju klupu - na daj bože da te u'vate sa više od 2 osobe u kolima. Ljudi bukvalno vade zadnje klupe iz svojih vozila.

Comment

mi smo protestovali i demokratski se izborili da se zabrana ukine (tj. ostavljena je za period od 24-05h i to samo za par nebitnih ulicica)

Comment

Working...
              X