Announcement
Collapse
No announcement yet.
BMW skuter, Concept C
Collapse
X
-
Ne pratim bash kako se razvijaju skuteri, ali ovo je jedino izgledom (a i to je diskutabilno) skuter i nichim vishe. Ajde bre, 650ccm ili 800 u skuteru.
Kontam da tje i cena biti u skladu sa znachkom. Znachi, nimalo skuterska.
-
Ajde, ovo ce biti perjanica ponude. Nadam se da ce biti i nekih light verzija od 200-300ccm, bez Enterprise table i dovoljno nize cene.
Ja tipujem da ce ovaj iz teksta biti blizu 5-cifrene sume. Mlogo bre za comuter.
Beogradska ulica
Krivi smo mi koji smo ćutali....
Comment
-
E pazi lako oni smanje zapreminu ako oće da imaju nešto od 500ccm.
A što se tiče cene... eno Beverly od 500cm 5500€, Nexus skoro 7000€, GP800 skoro 10 000€, T-max ovi magarci iz Yamahe drže iznad 9000€!
800GS ima lanac, čini mi se da je bila neka 650 varijanta sa kaišem, lanac imaju još ne enduro verzije
Znam zato i odabrah baš tu fotku. Jbg. daj šta daš kad nije bilo NS strasseOriginally posted by Soko View PostBeogradska ulica

Last edited by bruyoni; 3 November 2010, 17:18.
He who loses control, loses.
Comment
-
Cena sigurno ide blizu 10 soma. Ipak je BMW, mora marka da se plati. Sve ispod 8000€ će me prijatno iznenaditi pošto tmax i grdoba zvana Burgman koštaju po 9000€.
Drugo, najaviše dvocilindar što znači da je vrlo verovatno ovo što Bruja predlaže 800ccm I2 iz 800GS/650GS mašina. Mada bih mnogo voleo da naprave i jedan manji sa, recimo, 450 mašinom iz G450.
A onda da gledamo korekcije cena italijana i japanaca
- Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
- Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!
Comment
-
Teško da će ovo ići u te cjenovne kategorije, ipak je ov bmw + što ima ove dodatne drkalice (tabla, ogobljenje...). Moja prognoza: 12k €."Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." Shankly
Comment
-
Nisu oni toliko nadmeni. OK grunu cenu u klasi velikih enduro mašina i tako to. Ali pogle kad su zašli na novu teritoriju sa S1000RR, glava za glavu čini mi se da je od njih, sa ekvivalentnom opremom, samo kawasaki jeftiniji i to za prošlogodišnji model jer se cena novog nindže još ne zna
Comment
-
Evo vidim i na sajtu je rečeno kako su izloženi na sajmu. Ne znam koja je cijena ali na ita sajtu su date 11200 i 11550, što će reći da nijesam puno omašio. Mislim da je previše, pa f800gs na istom sajtu je 11450."Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." Shankly
Comment
-
Juče tokom press day-a na moto delu je većina učesnika odaval utisak da su iznenađeni time što sajam počinje danas, čast izuzecima. Štandovi većih firmi Platner, PGS, Honda, BMW su bili spremni ali nije bilo nikoga sa kim bi se moglo razgovarati a ni oni sami nisu organizovali nikakkve konferencije ili kakva takva predstavljanja. Gledaću da odem još koji dan čisto da vidim moto deo kako treba.
Comment
-
Preterala dara meru, ali se oni ubiše od prodaje. Mislim da će Yamaha brže-bolje da skida cenu TMAXu jerbo će sva fensi raja ekspresno da se preseli na propelerom pogonjeni skuter, pa će japancima naprasno da skrati broj fanova.Originally posted by rzeljko View PostEvo vidim i na sajtu je rečeno kako su izloženi na sajmu. Ne znam koja je cijena ali na ita sajtu su date 11200 i 11550, što će reći da nijesam puno omašio. Mislim da je previše, pa f800gs na istom sajtu je 11450.- Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
- Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!
Comment

Comment