Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cime ofarbati branik?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Boris Lozac
    Kad si vec pomenuo novi spojler, razmisljam se da moje obicne branike transformisem u "duboke".
    Posto je auto bio u sudaru, taj donji deo kod ovog doticnog spojlera je poprilicno iskrivljen. Znaci taj spojler uopste nije u toliko losem stanju koliko taj lim iznad njega. Jeste da se to ne vidi bas toliko, ali me ipak nervira. Tako da bi ja taj iskrivljeni deo zamaskirao sa dubokim branicima.
    E sad, jel zna neko koliko bi me izasli duboki branici za Golfa II, i prednji i zadnji, i gde je najbolje mesto da to uopste potrazim i namestim?
    Aloha, nemoj da unakazis auto svega ti. Ako mozes stedi novac da mu vratis autentican izgled kod dobrog auto limara i lakirera.
    sigpic

Comment

Originally posted by VIP
      Aloha, nemoj da unakazis auto svega ti. Ako mozes stedi novac da mu vratis autentican izgled kod dobrog auto limara i lakirera.
      Nije mi namera da ga unakazim. Bas iz namere da ustedim sam mislio da stavim duboke branike(originalne golf naravno, ne neke iz Tjuning stajling kolekcije) jer cenim da je to jeftinije nego da mi auto limar ispravlja taj iskrivljeni lim i farba ga.. a mozda i gresim?.. ne znam stvarno. Ako je to jeftinije, naravno da cu tu varijantu odraditi, mada moras priznati da Golf II mnogo lepse izgleda u varijanti sa dubokim branicima.

Comment

Polo 98. sa oljustenom bojom na branicima

Pozdrav svima, ja sam se evo prvi put ukljucio. Upravo sam kupio Pola 98. godiste kome se oljustila boja na nekoliko mesta na branicima ( oni su u boji karoserije). Citam ovde o prajmerima za plastiku i farbanju. Da li neko zna da li u kucnoj radinosti moze da se postigne imalo zadovoljavajuce farbanje u mom slucaju?

Comment

Originally posted by maxim View Post
          Pozdrav svima, ja sam se evo prvi put ukljucio. Upravo sam kupio Pola 98. godiste kome se oljustila boja na nekoliko mesta na branicima ( oni su u boji karoserije). Citam ovde o prajmerima za plastiku i farbanju. Da li neko zna da li u kucnoj radinosti moze da se postigne imalo zadovoljavajuce farbanje u mom slucaju?
          Zavisi sta je zadovoljavajuce. Takodje je pitanje koja je boja. Ja sam imao srecu pa je auto bio beo, pa opet se videla dramaticna razlika, a farbali su ljudi koji nisu amateri, samo nisu imali svu potrebnu farbrarsku opremu.
          - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
          - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

Originally posted by zmaj View Post
            Zavisi sta je zadovoljavajuce. Takodje je pitanje koja je boja. Ja sam imao srecu pa je auto bio beo, pa opet se videla dramaticna razlika, a farbali su ljudi koji nisu amateri, samo nisu imali svu potrebnu farbrarsku opremu.
            A ja mislio da je maxim kupio tvoj polo Bas se pitam koji ce ti biti naredni avatar...

@maxim

Ako to nisi radio dosada ja bih ti preporucio da to uradis sam samo ako ti takvi poslovi pricinjavaju zadovoljstvo. Ako mislis da ustedis ja bih ti preporucio da nadjes dobrog majstora za te stvari, jer se plasim da ces raditi branike dva puta
            sigpic

Comment

Polo je tamno teget-metalik tako da predpostavljam da je to otprilike najgora moguca boja za popravke. Nego da li onda neko moze da mi preporuci nekog dobrog a povoljnog farbara? (ovo je sad ono moje kao kad sam kupovao kola - ja bi dobro a da nije skupo, ha-ha)

Comment

Ja sam probao da ofarbam branik ali mi je boja spadala. Neko mi je rekao da je to ybog prajmera li nisam siguran. U svakom slucaju otisao sam kod ovih što rade auto folije i presvukli su mi branik folijom i stoji vec par godina.
                Last edited by bruyoni; 5 June 2017, 21:48. Reason: EPP

Comment

Working...
                X