Announcement

Collapse
No announcement yet.

Karting 2024

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Karting 2024

Ako ima jos neko ziv na forumu, dajte neka pb vremena na huji i autokomercu. Naterase me deca da odem do huje i posle jedne voznje se odmah nalozih da obnovim gradivo. U najlepsem secanju, sto se tice konfiguracije, mi ostade Kula, ali to sad ne mogu dobaciti nikako.

Na huji sad ima staza za decu, ali ja sam probao dvosed na njoj i moze da se vozi. Kad sednu dvoje u onim ukosnicama je bas dobra gimnastika za misice.
    sigpic

Sticajem okolnosti posetih Autokomerc kartodrom. Verujem da nakon 2007. god nisam bio tamo. Bilo je nekih informacija da je opao kvalitet, ali bilo je potpuno suprotno. Moguce da u nekom periodu jeste, ali ono juce je bilo za moje pojmove odlicno.

Kartinzi su nesto brzi, sem ako nisu menjali nesto u konfiguraciji. Mi smo onomad vozili oko 56, a sad je bilo bez vecih problema 51. Vidim da je rekord oko 46 sa rentalom.

Super je sto sad mogu da limitiraju snagu kartinzima kada je kraj sesije ili se nesto desi na stazi. Prilicno su jednaki kartizni, ali naravno razlike postoje. Posebno nakon par susreta sa gumama.

Dame su opet bile nezgodni igraci, koleginica nam je poljuljala ugled postigavsi najbolje vreme.

Ostaje mi da posetim huju, onaj deo za odrasle.

IMG_20240927_170500.jpgIMG_20240927_212321.jpgIMG_20240927_170544.jpg
    sigpic

Comment

Working...
    X