Announcement

Collapse
No announcement yet.

Beograd - Zlatibor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Napredovao si. Kad se setim IS220 ...
    5:53.365

Comment

Hmm, pa pazi, dobra strana jakog uspona je sto ipak imas neku vrstu blokade

U konkretnom slucaju, druga i cetvrta su na vts-u prilicno dugacke za tu snagu motora, pa zato ispada na ovom snimku da sam konstantno u visokim obrtajima. Cetvrta ide od 130 do 170 i kusur, pa kad presaltam na ovom usponu u cetvrtu kao da sam pustio gas.

Drugo, put je jako neravan za ovako mali auto i ako bi me neka krivina iznenadila ili me neko naterao da naglo pustim gas ode zadnjica i cao.

Bilo kako bilo, dasa je bio veci znalac, meni je iz ove perspektive ipak drago sto sam bio dovoljno trezven da pustim gas kada treba i propustim brzeg.
      sigpic

Comment

slabo gledaš levo kad krećeš u obilazak ? ovo pri penjanju od Užica, znaš da tamo ima motorista...

Comment

Sad bi te Lukija ispravio, obilaze se vozila koja stoje, ostala pretices

Brze od mene primetim na km i jako sam pazljiv dok mi se priblizavaju. Bar mi se do sada nije desilo da nekoga isecem. Uglavnom gledam na unutrasnji retrovizor, pa mozda stices utisak da nisam dovoljno pazljiv.
          sigpic

Comment

VIP ne gleda. On ima receptore.
            5:53.365

Comment

Ne nadjoh adekvatniju temu. Skoknuli ovu nedelju do Tare. Pusto kod kurte samo muve na rucku.

Deonica prekon Debelog brda standardno tragicna. Odroni, fale komadi asfalta, delovi trake, rupe da otpadne tocak, rizla, sljunak, hupseri...ovaj dole deo kraj Drine do Bb su komplet rekonstruisali i presvukli, tj privode kraju.

U sivik stalo bas svasta, nije uopste mali gepek. Tempo nam je bio tragican sa 4 klinaca. Od 12 do 18 smo putovali. Kao na more da smo isli.

WP_20170320_010.jpg
              WP_20170320_001.jpg
              sigpic

Comment

Mi smo u avgustu tuda prošli, inače izbegavam taj pravac.
                Honda Jazz 1.4 i-VTEC ESH

Comment

Pa vipe, šta si tražio, to si i dobio. Kreneš vrlo problematičnim prevojem koji nije frekventan saobraćajno, a samo što je završila teška zima. Ako si očekivao bilo šta osim kratera, odrona, klizišta i čestih komada stene koje mogu da ti pokidaju karter ili točak...onda je razumljivo iznenađenje.

Da te čovek pita što sa malom decom nisi išo preko Kremne, verovatno bi dobio neki popularan odgovor ala "nisam mogo napumpo sam gume na 2 ampera".
                  - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
                  - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

Taj put nije bio srecno resenje ni u septembru kad smo obicno isli tuda, kad su imali vremena da ociste odrone i saniraju rupe. Mogu misliti sta je odmah posle zime u martu.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
                    "What we're dealing with here is a complete lack of respect for the law."

Sheriff Buford T. Justice

Comment

Autoput je za slabiće.

Comment

Nije bila drama, skroz prijatno putovanje, izmisljeno vreme, cak su i deca uzivala.
                        Last edited by VIP; 21 March 2017, 16:46.
                        sigpic

Comment

Ne znam sta bismo jos overili na tari sto je vredno videti. U principu, da su veca deca odlucio bi se za nekh pesacku turu od kaludjerskih ka npr manastiru raca ili bar ka crnjeskovu, ali sa 4 dece od 1,5 godina do najstarijeg 5 tesko ide bilo sta sem pusti ih na livadu. Cene su bas vansezonske zenba u omorici 800 po osobi. Jeremicak, kapucino 140, rostiljska jela oko 600, vopi 170, tri gotova ih izvlace oko 300. Kurta van sezone samo rostilj, cene slicne kao u jeremicku, jedino kvalitet na visem nivou. Javor ne radi restoran. Gore radmilovac ne znam takode da li radi. Etno selo Zeleni cardak ne radi. Mitrovac, kacara valjda, uglavnom ne radi.

Tako da Tara u ovo doba jedino da sam spremas ili ostaje jedino omorika. Smestaj smo na kraju uzeli u milosevom konaku. Vrlo solidan, dvosobni apartmani, sami u hotelu do vikenda. Deca pravila haos.

Bili amo gore i do manastirskih stanova, ergela takodje ne radi za posetioce, ali konji svuda po livadi.

Predov krst bih voleo da obidjem, ali bi to bas bilo maltretiranje za decu. Tako da cemo verovatno ostatak da blejimo po okolini. Nije trenutno lepo voziti ni bicikl ni auto.
                          sigpic

Comment

Šarganska osmica? Ili bar kolima do stanice Vitasi.

Comment

Bili, od 1.aprila pocinju da rade.
                              sigpic

Comment

Banjska stena, samo da pazis dobro na decu. Taman da se dobro izmore id pesacenja.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
                                "What we're dealing with here is a complete lack of respect for the law."

Sheriff Buford T. Justice

Comment

Working...
                                X