Announcement

Collapse
No announcement yet.

Registracija vozila i cene

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Odgovor

Originally posted by Soko View Post
    Čitam sada ovaj njihov sajt pa bih da mi neko objasni razliku između "reparacije" i "popravke" oštećenog vozila?
    Pitam se čiji sin im je uzeo pare za sajt.
    Trebalo bi da je razlika između reparacije i popravke ta što valjda jedno uključuje popravku bez menjanja delova a drugo sa menjanjem delova. U suštini nije ni bitno jer će te odrati u svakom slučaju. Drugar moj je u Dunavu nahebao ko nemac.

Comment

Ponovo igranka, nove cene poreza stupile na snagu, u zagradi je stara cena

Automobili

1) do 1.150 cm3 - 1.150 rsd (950)
      2) 1.150 do 1.300 cm3 - 2.250 rsd (1.860)
      3) 1.300 do 1.600 cm3 - 4.970 rsd (4.110)
      4) 1.600 do 2.000 cm3 - 10.190 rsd (8.430)
      5) 2.000 do 2.500 cm3 - 50.350 rsd (41.630)
      6) 2.500 do 3.000 cm3 - 102.050 rsd (84.370)
      7) 3.000 cm3 - 210.920 rsd (174.370)

Posebo loše će da prođu oni sa preko 2500ccm jer je globa skočila za oko 17000 rsd i preko 3000 gde je skočilo za preko 36000

Motocikli

1) do 125 cm3 - 1.350 rsd
      2) 125 do 250 cm3 - 2.250 rsd
      3) 250 do 500 cm3 - 3.400 rsd
      4) 500 do 750 cm3 - 6.800 rsd
      5) 750 do 1.100 cm3 - 8.330 rsd
      6) 1.100 cm3- 11.890 rsd

kod motocikala malo manje deru ali opet za preko 500ccm cena otišla gore od 1200-1600 rsd

Za sva vozila i dalje važe oni popusti od 15%, 25% i 40% u zavisnosti od starosti
      Last edited by bruyoni; 21 January 2013, 18:42.

He who loses control, loses.

Comment

Re: Registracija vozila i cene

Auuu, što su japanci naj* u odnosu na, recimo, vw, njihovi dizeli su 2.2 u odnosu na ispod 2 kod vw.
        Sent from moj telefon
        "Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." Shankly

Comment

Jedna od pozitivnih strana izvestaja o saobracajnoj nezgodi. Neki dan koleginicu ogrebe covek na parkingu. Bukvalno par ogrebotina, od kojih je samo jedna dublja. Covek je uredno kontaktira, popune zapisnik kod njegovog osiguranja. Ona izabere 20 hiljada i kusur da joj se isplati, vrati se i kaze meni ono nista ne smeta, necu ni popravljati. Ostade novac u dzepu

Koliko su mene puta olupali na parkingu, a niko se nije javio. Da su bili posteni kao ovaj, imao bih par stotina hiljada u dzepu.
          sigpic

Comment

Sad ce on da placa skuplje osiguranje narednih 5 godina, tako nekako.
            Honda Jazz 1.4 i-VTEC ESH

Comment

Samo naredne godine 50% više, bar ja tako kapiram novi sistem.

Comment

Prva šteta +50% i 7. stepen. Dve štete +110% i 10. stepen, tri štete 150% i 12. stepen. Znači 8 godina do četvrtog stepena za ovog sa 3 štete. a sa 1 štetom 3 godine.

Comment

Aha. Znači kad napraviš tako neku glupost odeš u 7. stepen naredne godine, pa ako te godien nemaš šteta ideš u 6. itd...

Comment

Danas odradio tehnicki i poplacao dazbine za kevinu Mazdu 2! Jeftinije skoro 4 hiljade u odnosu na proslu godinu, a bilo bi jos vise da me ne gnjave da menjam saobracajnu zbog pogresno upisane boje!

Tapatalk
                    "What we're dealing with here is a complete lack of respect for the law."

Sheriff Buford T. Justice

Comment

Registracija na rate

Registrovao sam juče na 12 rata bez čekova i bez kamate i još mi registracija bila jeftinija nego prošle godine. Ako nekome treba kontakt nek mi pošalje mail, pa ću mu proslediti link da ne pravimo reklamu ovde.

Comment

Zeleni karton ostaje po staroj ceni kod Dunav osiguranja

sigpic

Comment

Ja uvek kod njih uzmem osiguranje, korektni su, plus što su i povoljni. Recimo osiguranje stakala plaćam 1700 rsd za vrednost od 250€, osiguranje putnika im je isto povoljno 650 rsd... jedna od normalnijih kuća tj nemaš osećaj da oće u svakoj dodatnoj stavci da te oderu.

Comment

Red je da budu nagradjeni za takav odnos, znam gde osiguravam sledeci put automobil.
                            sigpic

Comment

Zbog oskudice sa vremenom ne nagradih Dunav. Otisao sam do tehnickog pregleda najblizeg mom radnom mestu.

Otisao oko 18, odradio tehnicki, dobio bunt uplatnica od polise do dazbina drzavi, platio tehnicki hiljadarku, otisao do mupa i zavrsio sve za nekih sat i po. Ceh ukupan je oko 18500 dinara.

Polisa osuranja mi je sad kod AMS, vidim na polisi da sam presao iz premijskog stepena 2 u 1, a da je polisa umesto proslogodisnjih 11800 sada 11200.

Iz razgovora sa kolegom vidim da nisam bas dobro prosao. On je otisao do tehnickog, platio bez troska za tehnicki, popio kaficu, dobio nalepnicu na licu mesta i odvezao auto.

Posto mi zeleni treba, na moj trosak treba dodati i 3000 dinara. Kod Dunava je i dalje 2000 i jos kod nekog osguranja. Crvena za tehnicki i crvena vise za zeleni, pa mozda se ipak vredelo pomuciti i bolje informisati.

E da, opet sam menjao saobracajnu, to je nekih 700 dinara koji mogu da se oduzmu od cifre gore. Prosle godine sam menjao adresu, a sada upisao tng.
                              sigpic

Comment

Glupo pitanje: zašto nisi polisu u Dunavu? Saobraćajnu si morao u MUP svakako, pa i nalepnicu.
                                Kolega je sigurno platio više od tebe, na ovaj ili na onaj način. U najboljem slučaju bude ista cena kao u Dunavu.
                                Ja sam pre mesec dana sve obavio kod njih i dobro se raspitao pre odlaska.

Comment

Working...
                                X