Announcement

Collapse
No announcement yet.

Auto noviteti 2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• NSX
    replied
    što bi se reklo treba sačekati dvaes godina i kupiti ga za 500 evra

Leave a comment:

• zmaj
    replied
    Što bi ovi iz Honde rekli, mama vidi hečbek!

Meni Handej mnogo skup za to što jeste i što nudi, ali eto to sam ja.

Leave a comment:

• zmaj
    replied
    Sport kao tema je umreo. Može sportska orijentacija da se promuva uz luksuz kao glavnu temu, ali prodati čistokrvni sportski auto sa tankom opremom u današnje vreme je nemoguće.

Doduše ima i toga što je sve sad utrostručilo snagu, pa sad kupiš hečbek koji u štoku ima snage ko 996 Turbo od pre 15 godina, do 100 ubrzava za 2s bolje.

Mislim da se oni ubiše od Panameri. To ide ko salata, ja za mesec dana ako nisam video jedno 10 različitih na BG table, nisam video ni jednu. A sve su ove nove mašine sa LED preko celih leđa.

Leave a comment:

• bruyoni
    replied
    Ko i kako sve tera kajena o je bruka pouzdan

Makana je prodato 3x vise od 911
    Kajena 2x vise

Inviato dal mio thl 4000 utilizzando Tapatalk

Leave a comment:

• NSX
    replied
    Porše više nema reputaciju marke koju je imao nekad, pogotovo što su Kajeni preočajnog kvaliteta pogotovo u odnosu na 911 koji je najpouzdaniji auto te klase.

Leave a comment:

• bruyoni
    replied
    Sport više ne prodaje vozila, pomirite se sa tim.
    A opet da Porše nije izbacio SUV-ove vrlo verovatno ne bi gledali ovako zanimljive 911 mašine

Leave a comment:

• NSX
    replied
    baš je super što su za 356 eura profita ubacili i dizele u svoju "sportsku" istoriju

Leave a comment:

• zmaj
    replied
    Porše prestao da nudi dizele od ovog meseca. Kažu da je prodaja dizela generalno išla vrlo loše, prošle godine je samo 12% vozila prodato sa dizel motorom.

Leave a comment:

• zmaj
    replied
    Ovo može da bude jako zanimljiva akcija, doduše zavisi koliko će da popuste u odnosu na A45-

Mada, kako stoje stvari, pre će biti da će A45 da poskupi, a da će A35 da bude tek nešto malo jeftiniji od prethodnog A45. 300ks u kompakt klasi više čak ne zaslužuju ni najjači model!

Leave a comment:

• Misha
    replied
    Au brate celu kucu sam probudio...[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Leave a comment:

• zmaj
    replied
    Rusima je izgleda baš odzvonilo, samo za kraj časa...

Tesla je u priličnim problemima, malo malo pa neki džumbus. Skoro je bila frka jer su otpušteni neki inženjeri koji su već dugo u Tesli, a koji su sad pokrenuli parnice jer ih je menadžment šutnuo nakon što su počeli da negoduju povodom kvaliteta završne obrade. Naravno, sad krenulo blaćenje, sa obe strane, ali tu definitivno ima nečega jer ovi inženjeri ukazuju na rešenja koja su prisutna u aktuelnim automobilima, a za koje se zna da su problematična.

Sa trojkama je priličan problem to što su im branici tako napravljeni da ako prođeš kroz 20cm vode otkači se neka pantljika koja pridržava neko kartonče i onda branik postane padobran kojeg voda odvali u komadu. Al to je sad moderno - kad ti na Dačiji od 15k EUR zarđa patos to je odma padanje u fras. A kad ti na Tesli od 70k EUR otpadne deo karoserije - onda je to super dekadentno, maltene svaki vozač Tesle u tom trenutku postaje doajen misli sa sopstvenom umetničkom "instalacijom".

Leave a comment:

• bruyoni
    replied
    Votka... mnogo votke

Leave a comment:

• NSX
    replied
    Originally posted by zmaj View Post
    VW AG u restruktuiranju. Zanimljivo je grupisanje brendova, gde će VW da ide u premijum što je i očekivano kao rezultat jačanja Škode i Seata.

Sa druge strane, lepe vesti za Teslaše. Mask kaže da je sad sve super u proizvodnji.
    https://www.cbsnews.com/news/elon-mu...ay-2018-04-13/
    Tesli je odzvonilo.

Kalashnikov's electric CV-1 is described as a "cutting-edge supercar" styled on a 1970s hatchback.

Leave a comment:

• VIP
    replied
    Lep je autic jedino me malo podseca na munju mekvina

Leave a comment:

• zmaj
    replied
    Opa, MX5 sada sa 184KS. Dakle u štoku se dobije ono što je BBR do sada nudio kao fazu 1.

Honda S2000 - 240KS/1.2t=200ks/t
    MX5 - 184KS/1t = 184ks/t

Nije da je uporedivo jer znamo da s2k nije samo snaga, ali nije da mx5 nije sve pogodnija opcija.

Leave a comment:

Working...
X