Announcement

Collapse
No announcement yet.

BG Parking servis - vesti

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BG Parking servis - vesti

Od 10-og januara cene veće skoro i do 70-80%:

Garaže:

* Obilićev venac prvi sat 30 dinara, svaki sledeći 35
    * Zeleni venac prvi sat 30 dinara, svaki sledeći 35
    * Masarikova prvi sat 30 dinara, svaki sledeći 35
    * Aerodrom 20 dinara/sat
    * Vukov spomenik prvi sat 25 dinara, svaki sledeći 30

Pauk:

* Odnošenje vozila po nalogu MUP 4.000 dinara
    * Odnošenje sa zelenih površina 7.500 dinara
    * Odnošenje napuštenih vozila 4.500 dinara
    P.S. plus kazna kod pandura

Po zonama:

* crvena zona 35 din/sat
    * žuta zona 25 din/sat
    * zelena zona 20 din/sat
    * doplatna karta 1450 dinara
    * pretplatna karta za stanare kruga dvojke 355 din/mesečno
    * pretplatna karta za invalide BESPLATNA
    * pretplatna karta za pravna lica 2538-5640 din/mesečno
    * opšta parkirališta (izvan zona) 20 din/sat
    - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
    - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Lopovi koriste priliku da poskupe, treba im svima j..... mamu od onog sto trci po ulici do direktora!!!
    "What we're dealing with here is a complete lack of respect for the law."

Sheriff Buford T. Justice

Comment

Da li je istina da je Parking Servis privatizovan i da je to sad privatno preduzece?
      “When I live, I am born. When I am born, I see. When I see, I discover. When I discover, I travel. When I travel, I drive. When I drive, I am.”

Comment

Parking servis

Ova najveca lopovska organizacija pod zastitom drzave, ponovo mi je otela pare jutros. 6000 dinara je odletelo nizasta. Ovoga jutra im je dunulo da proglase zabranjeno parkiranje sa jedne strane ulice, dosli sa jedno deset pauka u odneli sve zivo, a znaka za zabranu parkiranja nigde NEMA! Policija naravno nema objasnjenje za ovo, rekao mi parkirao si na trotoaru???? Naravno da sam parkirao na trotoaru kao i svi ostali u ulici vec 30 i kusur godina! Tako da vise ne znam gde mogu da ostavim kola a da ih ujutru nadjem tu gde sam ih ostavio.A sto se parking servisa tice takvo ponasanje treba zabraniti zakonom kao sto su u Crnoj Gori resili da pauk NE SME da ti odnese auto iako si pogresno parkiran ako ne ometas saobracaj!

Comment

Jbg!

Eto idi pa zivi u Crnu Goru!!!

Shalu na stranu, to je josh samo jedan od dokaza da je ova zemlja u totalnom kurcu*!! Svako moze da radi sta mu se hoce, radikali mogu da seru po svima, ljudi se ubijaju ko prasici... Nista cudno... Cuti srbine i trpi, posti si sam to sebi uradio...
          sigpic
          http://www.top-drive.tv

Comment

Isto se desilo kod mene u ulici i to pre jedno mesec dana. A posto je stari kraj radjen je po nekoj bas matoroj statistici sa 6 parking mesta po ulazu (zgrada 5 ulaza svaki po 21 stan). Tako da su ljudi otkad ja zivim ovde, neki kazu i mnogo ranije, preobratili jedan deo druma u parking i paralelno se parkirali. Ulica nije uoste prometna pa nikom nije smetalo. Ali su pre mesec dana stavili znak zabranjeno parkiranje i zaustavljanje samo na jedan kraj ulice, u roku od sat vremena dosli spajdermeni i pokupili sve Sada se ljudi bukvalno tuku za parking.

He who loses control, loses.

Comment

Kada ti se ovo desi ne postoje reci utehe al ajd bar da probam. Pre 3 godine kad su pocele zone za parkiranje, radio sam u centru i jedno mesec dana sam isao busom na posao, dok se ne sredi situacija sa tim karticama za placanje, da unesem malo promene i mogu vam reci prijalo mi, padne ti svasta na pamet u autobusu, iskujes svakakve planove a i malo sam ustedeo na konto nepotrosenog goriva (30 km dnevno)... Kad jedan dan zove tasta i kaze odneo pauk auto, reko kako odneo kad nisam autom, ma kaze odavde sa Labudovog brda!!! mozes misliti zabiti, samo je Petlovo brdo dalje!!!
              Sta je bilo, ja bio parikiran na trotoaru a sa druge strane ulice je parking ali mesta ni za leka, jbg cveta gradnja ovih novih mini zgradica. Inace svi se parkiraju na doticni trotoar. Kazu neki baja seo na telefon i cele nedelje zove da se nose kola odatle ali sa gornje strane moje ulice gde je pesacka ulica i deca se igraju a mentoli i tu parkiraju, medjutim ulica je malo zavucena pa pametni panduri kad su dosli nisu znali sta treba da rade pa nosili sa donje strane iako nema znaka a izgovor je bio nisi ostavio 1.2m (ili 1.4m) mesta za prolozak pesaka. Ostala raja koja je bila kuci posklanjala kola pred najezdom spajdermena jer ih je 4 doslo istovremeno.

I tako sve sto sam ustedeo jos skuplje me doslo.
              Nego prosle godine mi obiju auto koji je bio na skoro istom mestu ali ovaj put regularno na parkingu ali ispod drveca koje leti procveta toliko da je raj za olos obijacki, polomili oba prednja prozora i situacija je sad takva da kao poslednja stoka parkiram na travnjaku ispod prozora gde i ostale nalozene dzukele koje turiraju kola za vreme kucnog reda i naravno deca nemaju mesta za igranje.

trula drzava... sta reci
              "Racing is a space-time continuum"

Comment

Mogu misliti koja je frka sa parkiranje vama u BG kada
                ovde kod nas u So ima jedan pauka koji malo radi malo ne...
                Naravno od skora je uvedena naplata parkinga i bukvalno po citavnom gradu se placa parking (ukljucujuci i onaj ispred maxi diskonta )
                Izmedju ostalog posto ovde niko nece da placa parking (znaci kazne prste na sve strane) ima mesta za parkiranje na bacanje...pa svi parkiraju u sporedne ulicice na travu ili trotoar pa naidje pauk i metodom eci peci pec odluci koga ce da pokupi...5 500 din...tako da od 30 automobila se desi da pokupe BAS vas auto,a ostali ostanu gde su...stasno!

Pre neki dan je pauk dizao kola nekom mafiozi , naravno lik je doleto i je** im sve pospisku --- odmah su spustili kola...

a sto je najbrutalnije od svega njih dvoje ide da preoveravaju da li je ispravna parking karta kao da je to tako tezak posao za jednu osobu!
                Last edited by Barbara; 15 June 2006, 14:27.

Comment

Originally posted by Misha
                  Ova najveca lopovska organizacija pod zastitom drzave, ponovo mi je otela pare jutros. 6000 dinara je odletelo nizasta. Ovoga jutra im je dunulo da proglase zabranjeno parkiranje sa jedne strane ulice, dosli sa jedno deset pauka u odneli sve zivo, a znaka za zabranu parkiranja nigde NEMA! Policija naravno nema objasnjenje za ovo, rekao mi parkirao si na trotoaru???? Naravno da sam parkirao na trotoaru kao i svi ostali u ulici vec 30 i kusur godina! Tako da vise ne znam gde mogu da ostavim kola a da ih ujutru nadjem tu gde sam ih ostavio.A sto se parking servisa tice takvo ponasanje treba zabraniti zakonom kao sto su u Crnoj Gori resili da pauk NE SME da ti odnese auto iako si pogresno parkiran ako ne ometas saobracaj!
                  To sam tumacenjem da li ometas saobracaj ili ne je bas skakljiva stvar, tj stvar slobodne procjene. A to sa pauk servisom je nesto slicno kao i sa policijom. Doduse oni su barem trebali da stavljaju neko upozorenje da krecu sa uklanjanjem vozila.

Recimo, kad je u pitanju policija, mozda ste primjetili tamo kraj zelenjaka su zbog odronjavanja zemljista napravili jednosmjernu i ljudi napamet vozeci ulijecu u "kandze" policije, koja je uvjek tu. Ne znam da sam prosao u poseldnjih mjesec dana da nisu barem nekoga uhvatili da driblaju. Kao sto su na granicnom prelazu Raca, ponavljam se, nakon zavrsetka novog granicnog prelaza putari ostavili ogranicenje od 20 km/sat na dionici kojom se moze ici 250 km/sat i ostavili policiji da fino ubira parice.
                  sigpic

Comment

Originally posted by SaS
                    Kazu neki baja seo na telefon i cele nedelje zove da se nose kola odatle ali sa gornje strane moje ulice gde je pesacka ulica i deca se igraju a mentoli i tu parkiraju, medjutim ulica je malo zavucena pa pametni panduri kad su dosli nisu znali sta treba da rade pa nosili sa donje strane iako nema znaka a izgovor je bio nisi ostavio 1.2m (ili 1.4m) mesta za prolozak pesaka. Ostala raja koja je bila kuci posklanjala kola pred najezdom spajdermena jer ih je 4 doslo istovremeno.
                    Izgleda da je i ovde situacija slicna, neki pominju nekakvu peticiju koja je navodno predata opstini, a policajac je prokomentarisao da je neko vise puta zvao telefonom da se kola uklone??? Da ne verujes! Inace znak za zabranjeno parkiranje se nalazi prekoputa i vazi za celu drugu stranu ulice, koju nisu ni takli!

Comment

Pauk racija

Jutros je ladno organizovana pauk racija u Kneza Milosa. Ajde to sto nose automobile, nego su ladno blokirali 2 trake parkirajuci svoje pauke u krajnje desne trake u oba smera. Potpuni haos su stvorili u ulici, jos im murija pomaze da izvrse polukruzno gde kod zamisle.

Ne zna se ko je veca stoka!

Putovao sam kroz Kneza Milosa 15 minuta, !@#$#@$!@@!~
                      “When I live, I am born. When I am born, I see. When I see, I discover. When I discover, I travel. When I travel, I drive. When I drive, I am.”

Comment

To je verovatno priprema za podnevni haos u vidu protesta kosovara!

Comment

Inace, poceli su da rade i u trecoj smeni. Pre neko vece palo nosenje automobila u mojoj ulici oko 23h. Dosta gostiju restorana TRAG je moralo neplanirano da doplati 6000 din za usluge preparkiravanja

Ziveo pauk
                          - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
                          - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

Aj da se iskombinujemo i osnujemo privatno pauk preduzece! Skromni smo kazna za nepropisno parkiranje ide parking servisu, a nosenje se placa preduzecu...zarada zagarantovana

He who loses control, loses.

Comment

Originally posted by kira
                              Jutros je ladno organizovana pauk racija u Kneza Milosa. Ajde to sto nose automobile, nego su ladno blokirali 2 trake parkirajuci svoje pauke u krajnje desne trake u oba smera. Potpuni haos su stvorili u ulici, jos im murija pomaze da izvrse polukruzno gde kod zamisle.
                              Fakat je to bilo zbog mitinga. Inače imaju oni običaj da pauk koriste da "očiste" parking mesta za bitne zvanice. Preko puta mene (Nebojšina ulica)je čuveni Suri sa Kopanika otvorio kafanu, i dosada se već dvaputa desilo da se pre par sati pre dolaska neke budžovanske delegacije tu pojavi par pandurskih auta sa dva tri pauka koji u ekspresnom roku nose sve aute ispred kafane bilo da su propisno ili nepropisno parkirani e da bi rašisitili situaciju za Audije, BMW-e i ostalu ergelu.

Olakšavajuća okolnost je što ne nose na Slaviju i ne naplaćuju nego ih samo raznesu po slobodnim mestima u okolnim ulicama pa onda moraš da ideš da tražiš gde ti je auto... doduše, sav si srećan što ne plaćaš...
                              Last edited by cdragan; 28 February 2007, 14:38.

Comment

Working...
                              X