Stoka, da je ovo pravna drzava, pa ih par puta tuzis sto su ti odneli auto bez razloga, jer diraju tvoju svojinu, mislim da bi se prillicno uredili
Announcement
Collapse
No announcement yet.
BG Parking servis - vesti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Da, procitah jutros u novinama. Meni je zanimljivo da ovaj postupak oznacavaju kao sirenje van kruga dvojke. Mene to cudi, jer ja sam kod klinickog centra, a to ne vjerujem da je krug dvojke, a taj deo grada od Kneza Milosa do hrama, te od Nemanjine do klinickog je odavno pokriven zonama parkiranja.sigpic
Comment
-
Pauk servis - Beograd
Da li ste znali da dezurna sluzba Parking Servisa ima samo JEDNU patrolu?
Ja nisam, sinoc sam to saznao na tezi nacin. Uglavnom, bio sam kod devojke, izlazim iz zgrade oko pola jedan ujutro i vidim da me je dasa zagradio tako da ne mogu da izadjem. Smeker je zagradio mene i jos jednog tipa, pretpostavljajuci da se necemo pomerati do jutra. Naravno, kola su u brzini i nema sanse da izadjem ako ih ne pomerim. Udaraj malo po gumama da se upali alarm - nista, sviraj - nista. Doduse, parkiran sam bio tik pored neke zgrade, nisam bas nesto hteo da sviram ko manijak i da budim ljude - racunam, ne bih to hteo neko meni da radi, pa necu ni ja drugima.
Ok, pauk je na redu. Ja, inace, mnogo volim da zovem pauka. Kod mene na Dorcolu, pored restorana Trag se skuplja svakakav polusvet, koji je do juce jahao magarce, a danas ima kola. Ono parkiraju se ko gde stigne - isto ko sto su i magare do juce vezivali de stignu. Ok. 100E za gospodu. Meni nije problem da okrenem pauka.
Uglavnom, zovem Vidin Kapiju, koja je nadlezna za Dorcol, kazu oni nema frke doci ce pauk, samo su trenutno zauzeti. Ok. Cekam 15 minuta, okrenem ponovo, kaze dispecer: cuj, aj ti vidi pa se snadji, pauk je na nekom udesu, ne znam kad ce biti slobodni. Reko ja ako pocnem da se snalazim, ovaj ce svoj Pezo 307 da skuplja u delovima. Kaze dispecer, nemojte gospodine - nije u redu. - Ok, za koliko ce da dodju. Kaze, ne zna. Super.
Okrenem 988, dobijem centralu Parking Servisa. Okrenem njih, reko dajte dezurnu sluzbu pauka. Daju oni telefon. Okrenem njih, ono Parking Servis Slavija. Ispricam ja svoju tuznu pricu, kaze covek - sad cu da vas pozovem, dajte svoj kontakt telefon. Cekam opet jedno 15 minuta, a tu se nakupilo vec cuka vremena. Duva vetar, ja se taze osisao - oce usi da otpadnu. Psujem u sebi ovog bambusa u Pezou, razmisljam se dal da mu izrezbarim neki moderni motiv na haubi kljucevima i da sednem na taxi, pa da dodjem ujutro po kola. Frka, dal ce ovaj da ujutro uklaviri da sam ga ja odradio pa da nadjem moja kola odradjena pajserom u Mestrovicevom stilu. Batalim tu opciju, racunam karma mi je na rezervi i ovako, necu da izazivam maler.
Ok. 1.15 je. Vratim se ja kod devojke, vidim odno vrag salu, nece ovi uskoro. A i potrosio sam 200 kinte telefonirajuci kurti i murti da bih nasao neki pauk, koji radi. Pola sata kasnije, ovi kao stigli - bar tako kaze dispecer. Naravno stigli su, al 15 minuta kasnije.
Kazu oni, a ti si taj sto je zvao 4 puta. Pa reko ljudi, 2 cuke na zimi - malo li je. Pokupise Pezoa za 2 minuta, potpisem se tamo na onoj prijavi i kazem panduru, da napise na prijavi da mi se gospodin sa Pezoom javi kad bude podigo kola, ako bude imao slobodnog vremena, da ga ulubim za ona dva sata cekicanja po cici zimi.
I tako. Jedan Pauk za ceo Beograd tokom noci.- Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
- Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!
Comment
-
pa ti si srecnik. U Mirijevu zoves pauka, sve isto, zagradio te neko, oni kazu , ne dolazimo u Mirijevo. Na periferiju ne ide. Pa zar je Mirijevo periferija?! Preko Cvetkove pijace, bulevarom do centra nema ni 5 km. Gde idu ? Samo krug 2-ke?!
Comment
-
Cekaj, zagradio si dva automobila i jos se bunis? Koja je tvoja logika kada si to svjesno uradio? I sad bi jos kavgu da pravis, jel to gnev pravednika? Objasni mi kako ti reagujes kad ti neko zagradi automobil?Originally posted by 400KS View PostJa vozim tu 307cu i pre neki dan sam zagradio 2 auta na Dorcolu.
Pominjao si neke kljuceve, pajsere?? Ajd reci sta imas.
A ja cu da ti kazem da mi dodjes 100eura pa javi se na pm da ti objasnim gde da mi uplatis.sigpic
Comment
-
Verovatno zove pauka, pa mu posle da 100 evrova LOLOriginally posted by VIP View PostCekaj, zagradio si dva automobila i jos se bunis? Koja je tvoja logika kada si to svjesno uradio? I sad bi jos kavgu da pravis, jel to gnev pravednika? Objasni mi kako ti reagujes kad ti neko zagradi automobil?
Comment
-
Imate vi srece neznate kako je imati garazu na trgu,na ulaz vam se prvo redovno parkiraju panduri i odu u patrolu,jednom je bio parkiran i pauk i koga onda da zovem?Par puta sam zvao muriju i prijavljivao da su im se kolege tu parkirale a oni ce meni,pa nemojte tako tu su negde kolege sacekajte sad ce da dodju.Da sacekam ?gde?da stavim auto na glavu?blokirana cela ulica.Necu pricati koliko mi je auto izgreban,bio sam kod auto lakirera,kaze mi covek ;neisplativo je da ti sredim auto kad ces za dva dana da imas sve isto,reko dobro kupicu dzipa posto je to jedino vozilo za ovaj grad.
Comment
-
Nova zona za parkiranje. Jutros kod mene u ulici skidaju sipke i u delu ulice na kome je do sada bilo zabranjeno parkiranje - obelezavaju mesta za parking.
Posle ce neki moron iz novina da prenese PR obavestenje Parking Servisa kako su "napravili" jos xxx novih parking mesta!
- Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
- Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!
Comment
-
Mislim da ce ovo biti za tebe ok, mada mozda gresim. Znam gomilu ljudi koji parkiraju na Dorcolu u toku dana i uvece i idu pesaka do centra, jer kod tebe nema zone, a centar je tu. A i ujutro ne moraju da trce pre momaka koji naplacuju parking.Originally posted by zmaj View PostNova zona za parkiranje. Jutros kod mene u ulici skidaju sipke i u delu ulice na kome je do sada bilo zabranjeno parkiranje - obelezavaju mesta za parking.
Posle ce neki moron iz novina da prenese PR obavestenje Parking Servisa kako su "napravili" jos xxx novih parking mesta!
http://www.blic.rs/beograd.php?id=94194sigpic
Comment

)
Comment