Announcement

Collapse
No announcement yet.

Novi zakon o bezbednosti saobracaja i novine koje donosi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nisam siguran zasto bi neko falsifikovao potpis, jer vec imaju razradjen sistem sa famoznom "oglasnom tablom". Kod tebe je rasla novcana kazna, jer je u pitanju komunalni prekrsaj. Ja sam bio u onoj semi gde dobijes resenje o zatvorskoj kazni ukoliko ne platis u nekom roku, a ne secam se vise da li je to bio saobracajni prekrsaj.

U svakom slucaju kod ovih komunalnih prekrsaja, kad ti nakamaraju dug navale ti na ledja i privatne izvrsitelje.
    sigpic

Comment

• Sud ka?e da je od Po?te dobio na uvid papir sa mojim potpisom da sam primio komunalnu kaznu i da mi je zato prigovor odbijen. Nisu se pozvali na objavu na famoznoj tabli nego tvrde da mi je komunalna kazna uručena u ruke. Ja to nisam potpisao, znači da je neko drugi. Nego ?ta je nego flasifikat.

Elem, plaćeno je, kazna je već obrisana iz onlajn registra. Trenutno sam čist i uzoran građanin.

Inače me je prije neki dan drndano SRB policajac na povratku iz Bosne jer nisam imao saglasnost majke za dvoje djece pri prelasku granice.

A na sajtu MUP-a:

U skladu sa odredbama člana 54. stav 2. Zakona o graničnoj kontroli, za prelazak dr?avne granice R.Srbije maloletnih lica, stranih dr?avljana, nije potrebna saglasnost roditelja.

... U tom smislu, ukoliko dete putuje sa jednim od roditelja, nije potrebna pisana saglasnost drugog roditelja, dok je saglasnost neophodna ukoliko dete putuje samo, ili u pratnji lica koje mu nije roditelj, odnosno zakonski zastupnik (babe, dede, prijatelji i sl.).

Comment

• Ne vredi šta piše na sajtu MUP, oni uvek imaju pravo da na osnovu sopstvene procene zadrže bilo kog. Možeš sam da napišeš ovlašćenje za više zemalja i daš dugačak rok, overiš kod notara i da ne ulaziš u dalje rasprave oko moguće zloupotrebe dece. Jednostavnije nego se objašnjavati svaki božji put iako će da te svakako puste.

Comment

Working...
        X