Announcement

Collapse
No announcement yet.

Novi zakon o bezbednosti saobracaja i novine koje donosi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Najtužnije mi je što će silne pare da se potroše na kojejkakve analize, skupove, razmatranja, sastanke, seminare, debate... zbog tih 10 km/h dok neosvetljeni kamioni i "oprezni (ne preko 80km/h)" vozači "šibaju" levom trakom a panduri na naplatnoj čekaju da ti lupe kaznu jer si između rampi išao 2 sekunde brže od proseka.
    Sad mi pade na pamet... Jebem li im kolače, kakve će gužve biti na Pazovi i Naisu kada krene objašnjavanje sa gasterbajterima u prolazu da se treba platiti kazna!

He who loses control, loses.

Comment

• Ne birini, nece.
      Sa nekoliko sati cekanja na rampama ne mogu da prekorace dozvoljeni prosek cak i da se teleprontuju vazduplohovom izmedju rampi.
      Samo sto u toj situaciji ceo taj sistem potpuno gubi smisao. Gasteri ce da cepaju gas-patos da nadoknade nesto od onih par sati na Batrovcima, Horgosu, Pazovi... a onda se parkirati na jos par sati ispred sledece rampe i opet nista od kazne.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
      Last edited by Soko; 10 May 2018, 21:50.
      Krivi smo mi koji smo ćutali....

Comment

• Samo sto sad presretaci love vec na 125 km/h, a ne preko 140 kao pre!

Sent from my iPhone using Tapatalk
        "What we're dealing with here is a complete lack of respect for the law."

Sheriff Buford T. Justice

Comment

• Srbija nije dostigla nijedan zacrtani cilj iz Nacionalne strategije bezbednosti saobraćaja 2015-2020, glavni je zaključak nedavno završene međunarodne konferencije "Bezbednost saobraćaja u lokalnoj zajednici".

Okanovic i ekipa priznaju da nisu nista uradili.

Sent from my SM-T555 using Tapatalk
          "What we're dealing with here is a complete lack of respect for the law."

Sheriff Buford T. Justice

Comment

• Saborac , ne mogu oni realno i da hoce nesto da ucine, ali da su bez osecaja trunke licne odgovornosti to je tacno.

Ovde u Tucovica vec nedelju dana vecina semafora ne radi, a oni se ubise postavljajuci bandercine za kamere na svaki cosak grada.
            sigpic

Comment

• Nisu oni jadničci krivi. Imali su težak zadatak, da prime platu, jer realno šta pravnici, ekonomisti, filozofi i drvodelje znaju o saobraćaju i vozilima

Comment

• Možeš da tumbaš zakonodavstvo svaka 3 dana, džaba dok ne počneš da implementiraš. Isto kao i da nema zakona ako se ne primenjuje.

Druga bitna komponenta je edukacija, tj. svest, time se takođe niko ne bavi.

Neće nikad da poprave statistiku ovim pristupom. Bacanje para građana uzalud na njihove projekte.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Comment

• Dobih dve cestitke, odlazak i povratak iz pravca HR za avgust prosle godine. Deonice kuzmin i pecinci okvirne duzine 22km. Oba prolaza oko 149kmh. Ocekujem jos par komada za odlazak na more ka gr, takodje avgust.
                  sigpic

Comment

• Moraju napraviti neki online servis da vidiš imaš li kaznu ili da ubrzaju postupak. Deset meseci...alo više volim da me radar zaustavi i odma izda kaznu nego da se mislim mesecima jesam li ili nisam

Comment

• Ne znam, mene vise muci sto moram da odem u susedne drzave da stisnem gas malo jace. Srokali su novac u te portale, sto vrate u ovih godinu dve vratili su. Kako pocnu da riknjavaju to niko nece odrzavati dok se ne organizuje tender za nabavku kompletno nove opreme
                      sigpic

Comment

• Ima gde da se vozi brže ako ti se vozi, ne moraš baš gde mere.

Comment

• Nisam ja nikada dozivljavao auto put kao trkacku stazu, ali 140 do 150 je brzina kojom evropljano jure ujutro na posao auto putem u gradskim autima.
                          sigpic

Comment

• Neće ti ništa stići sa 140 po satu, tako da je to bezbedna brzina za deonice gde mere. Ima gde ne mere, nisam mislio na stazu, tu može da se odvrne koliko hoćeš ako saobraćaj dozvoli.

Comment

• Evo Zmaju je stiglo za 140.
                              sigpic

Comment

• 140.x makar, što je jedno 150 tempomat.

Comment

Working...
                                X