Sta je evro premijum BMB-95? Ovo gorivo nisam nikada video na pumpi!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Novo poskupljenje goriva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sad čitam da je gorivo u Sloveniji pojeftinilo za 8%, obzirom da cena barela na svetskim tržištima takođe pada. Da li je realno očekivati da kod nas cena goriva padne?- Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
- Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!
Comment
-
Ma da, kako da ne!Originally posted by zmajSad ?itam da je gorivo u Sloveniji pojeftinilo za 8%, obzirom da cena barela na svetskim tržištima tako?e pada. Da li je realno o?ekivati da kod nas cena goriva padne?
Bese da je jednom stvarno pojeftinilo nesto sitno? Ove ili prosle godine ili sam sanjao?"Racing is a space-time continuum"
Comment
-
Ma nema sanse, cekace da nafta ponovo malo skoci ( tj. da se cena vrati na nivo od pre par nedelja) pa da poskupe gorivo pod izgovorom da je cena sirove nafte na svetskom trzistu skocila! Cene benzina se kod nas koriguju samo na gore, u slucaju pada cene nafte cene naseg goriva se strogo ne diraju! I zato im treba je...i mater! Ovako ispada da je kod nas gorivo vise puta poskupljivalo za istu cenu sirove nafte!"What we're dealing with here is a complete lack of respect for the law."
Sheriff Buford T. Justice
Comment
-
- Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
Comment
-
Sve smo bliži fleš rojalu!
Privatnici dižu cenu benzina
7. april 2006. | 12:39 | Izvor: Beta
Beograd -- Naftna kompanija Petrobart Avia saopštila je da su se stekli uslovi za povećanje cene goriva.
Razlog je to što je barel nafte koja se preradjuje u Srbiji poskupeo za 5,62 dolara, a nove cene mogu se očekivati već u ponedeljak. Kako se navodi, uslovi za poskupljenje stekli su se u skladu sa Uredbom o cenama derivata nafte Vlade Srbije, prema kojoj dolazi do korekcije cena na 15 dana ako ukupna cena sirove nafte podlegne izmenama od 1,5 odsto.
Avia najavljuje da će nova cena motornog benzina od 95 oktana biti 85,04 dinara umesto sadašnjih 84,2 dinara po litru, dizel će poskupeti za 0,97 dinara na 73,77 dinara za litar, a evrodizel će sa 77,8 dinara poskupeti na 78,86 dinara za litar.- Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
Comment
-
Comment
-
Još jedno poskupljenje. Euro pao, pa ovi naši morali da poskupe. Niko im nije rekao da su sad poskupeli u eurima i to debelo. Sad smo na 1,1E za litru.
Comment
-
Evo ga jos jedno poskupljenje... Spremaju se za izbore...
Comment
-
Prosli izbori, ajmo sad poskupljenja! A sto je EURO pao na 78 - nema veze.
Comment

Ponoc nije daleko!
Comment