CEZ: Dupla pobeda Mikice Vesnića na Slovakiaringu

Mikica Vesnić i Mladen Lalušić, članovi tima Lein Racing, su tokom proteklog vikenda zabeležili odlične rezultate i time učvrstili vodeće pozicije u generalnom plasmanu.

Pogodaka: 1087

ETCC: Peto mesto i odustajanje za Lalušića na Manji Kuru

Predposlednji, peti, ovogodišnji vikend FIA evropskog kupa turing automobila vožen je u Francuskoj na stazi Manji Kur. Novosadski automobilista Mladen Lalušić, imao je polovičan uspeh. U prvoj trci do cilja je stigao kao petoplasiran, dok je drugu morao da okonča pre vremena nakon incidenta sa portugalskim vozačem Fabiom Motom u trenutku kada se borio za poziciju broj tri.

Pogodaka: 565

TCR: Mešoviti rezultat Borkovića na Spa

Borković je na Spa Frankoršamp stazi briljirao na kvalifikacijama postigavši najbolje vreme, koje je na prvoj trci pretvorio u treće mesto. Na drugoj trci, usled udesa u kome je učestvovao, nije osvojio bodove.

Pogodaka: 592

FIA ETCC: Lalušić uspešno položio ispit Zelenog Pakla

Verovatno najteži izazov u sezoni 2016 ETCC sada je iza srpskog Lein racing tima. Mladi Novosađanin Mladen Lalušić uspešno je završio obe trke vožene na 25 kilometara dugom Nordschlafeu, poznatijem kao “zeleni pakao” i osvajanjem dva osma mesta uknjižio nove bodove na svom kontu FIA ETCC serije.

Pogodaka: 969

FIA CEZ: Dominantni nastup za Vesnić/Lein tim

Tokom proteklog vikenda otvorena je ovogodišnja sezona FIA CEZ takmičenja, a sezonu je Mikica Vesnić otvorio na najbolji način – pol pozicijom.

Pogodaka: 576

Auto Godine 2015

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN