TCR: Prva pobeda za Borkovića!

Drugi trkački vikend internacionalnog TCR šampionata, vožen u Bahreinu, je protekao u znaku Dušana Borkovića. Odličnim vožnjama bodovni saldo je povećao za 37 bodova i sada se nalazi na drugom mestu u generalnom plasmanu sa 51 osvojenim bodom.

Pogodaka: 124

Dušan Borković vozi Alfa Romeo u 2017 TCR sezoni

Drugu sezonu u svetskom TCR šampionatu Dušan Borković će voziti Alfa Romeo Giulietta TCR za gruzijski tim. Borković će i ove sezone voziti sa brojem 62.

Pogodaka: 214

ETCC: Peto mesto i odustajanje za Lalušića na Manji Kuru

Predposlednji, peti, ovogodišnji vikend FIA evropskog kupa turing automobila vožen je u Francuskoj na stazi Manji Kur. Novosadski automobilista Mladen Lalušić, imao je polovičan uspeh. U prvoj trci do cilja je stigao kao petoplasiran, dok je drugu morao da okonča pre vremena nakon incidenta sa portugalskim vozačem Fabiom Motom u trenutku kada se borio za poziciju broj tri.

Pogodaka: 635

CEZ: Dupla pobeda Mikice Vesnića na Slovakiaringu

Mikica Vesnić i Mladen Lalušić, članovi tima Lein Racing, su tokom proteklog vikenda zabeležili odlične rezultate i time učvrstili vodeće pozicije u generalnom plasmanu.

Pogodaka: 1162

FIA ETCC: Lalušić uspešno položio ispit Zelenog Pakla

Verovatno najteži izazov u sezoni 2016 ETCC sada je iza srpskog Lein racing tima. Mladi Novosađanin Mladen Lalušić uspešno je završio obe trke vožene na 25 kilometara dugom Nordschlafeu, poznatijem kao “zeleni pakao” i osvajanjem dva osma mesta uknjižio nove bodove na svom kontu FIA ETCC serije.

Pogodaka: 1032

Auto Godine 2016

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN