FIA World Rallycross Championship - Finska

Kada se pomene Finska, auto fanovi odmah milsle na reli - a ona to i jeste: domovina relija. Ako vam kažemo da se runda Svetskog Relikrosa vozila u Finskoj, očekujte ludi vikend sa još luđim fanovima. Ono što nismo mogli da predvidimo: ko će od 24 automobila u klasi Supercars pokoriti protivnike na Kouvola stazi, na četvrtoj rindi FIA World Rallycross Šampionata.

Pogodaka: 1372

FIA World Rallycross Championship - Hell, Norvay

Kako bi trebao da izgleda 2014 FIA World Rallycross Šampionat u Norveškoj, u gradu koji se zove Hell?? Zemlja i prašina koja leti na sve strane, plamenovi koji izbijaju iz auspuha paklenih mašina? Upravo tako!

Pogodaka: 2505

WorldRX počeo u Portugalu

Sunce, pesak i cepanje guma - tako zvuči opis prve trke u FIA Svetskom Relikros Šampionatu (RX) uz podršku Monster Energy. Na prvoj rundi šampionata pobedu je odneo WRC as, Petter Solberg.

Pogodaka: 1331

Nino Frison je tehnički direktor Hyndai Motorsport odeljenja

Nino Frison će preuzeti dužnosti tehničkog direktora Hyundai Motorsport odeljenja, a glavni cilj će biti dalji razvoj i unapređenje i20 WRC autombila.

Pogodaka: 1075

WRC: Ožijer uspešno krenuo u odbranu titule

Sebastijan Ožijer je uspešno krenuo u odbranu šampionske titule u WRC šampionatu. Ožijer je posle dosta teške borbe došao do pobede na prvom reliju sezone koji je vožen u Monte Karlu.

Pogodaka: 1219

Auto Godine 2016

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN