Novitec Maserati Levante

Nemačka tjunerska kuća Novitec prvi put je obradila jedan SUV model, a reč je o Maseratijevom Levanteu. Glavne novosti su povećanje snage na 500KS, karbonski aerodinamički dodaci i felne rečnika 22 inča.

Pogodaka: 85

ABT VW Golf GTI Clubsport S

ABT je objavio informacije o tjunerskom paketu za Volkswagen Golf GTI Clubsport S, koji donosi povećanje snage motora, unapređenja aerodinamike i ogibljenja, kao i poboljšanje upravljivosti. Automobil će biti prezentovan na predstojećam Sajmu automobila u Ženevi.

Pogodaka: 153

Mansory Bentley Bentayga

Mansory je objavio detalje o paketu unapređenja modela Bentley Bentayga, koji obuhvata izmene boja i elemenata korserije i pojačavanje motora na 710KS.

Pogodaka: 510

G-power obradio BMW M550d

U vreme kada je BMW predstavio novu Seriju 5, tjunerska kuća G-Power prezentovala je unapređenu verziju aktuelnog M550d, koji sada ima još veći obrtni momenat iz trolitarskog šestocilindričnog motora sa tri turba. Ove izmene ispraćene su i određenim kozmetičkim promenama.

Pogodaka: 512

TopCar Porsche 991.2 Stinger GTR

TopCar je predstavio tjunerski paket za Porsche Turbo 991, što je, kako kažu u ovoj kompaniji, bio jedan od njihovih najkomplikovanijih projekata do sada.

Pogodaka: 577

Auto Godine 2016

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN