ABT VW Golf GTI Clubsport S

ABT je objavio informacije o tjunerskom paketu za Volkswagen Golf GTI Clubsport S, koji donosi povećanje snage motora, unapređenja aerodinamike i ogibljenja, kao i poboljšanje upravljivosti. Automobil će biti prezentovan na predstojećam Sajmu automobila u Ženevi.

Pogodaka: 130

G-power obradio BMW M550d

U vreme kada je BMW predstavio novu Seriju 5, tjunerska kuća G-Power prezentovala je unapređenu verziju aktuelnog M550d, koji sada ima još veći obrtni momenat iz trolitarskog šestocilindričnog motora sa tri turba. Ove izmene ispraćene su i određenim kozmetičkim promenama.

Pogodaka: 479

TopCar Porsche 991.2 Stinger GTR

TopCar je predstavio tjunerski paket za Porsche Turbo 991, što je, kako kažu u ovoj kompaniji, bio jedan od njihovih najkomplikovanijih projekata do sada.

Pogodaka: 550

Mansory Bentley Bentayga

Mansory je objavio detalje o paketu unapređenja modela Bentley Bentayga, koji obuhvata izmene boja i elemenata korserije i pojačavanje motora na 710KS.

Pogodaka: 485

Lumma CLR F Jaguar F-Pace

Nemačka tjunerska kompanija Lumma Design predstavila je program za prvi Jaguarov SUV model. Lumma CLR F Jaguar F-Pace je dobio kompletnu preradu eksterijera i neke izmene ispod poklopca motora. Lumma navodi da će njihova verzija F-Pace moći da se naruči od trećeg kvartala 2016. godine.

Pogodaka: 577

Auto Godine 2016

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN