15 godina OPC odeljenja

Tokom 80-tih i 90-tih GSI je bila značka koja je govorila da je pred vama sportska verzija nekog od Opel modela (Manta ili Kadet), a od pojavljivanja modela Astra G na scenu je stupila i značka OPC koja je govorila da je automobil prošao kroz proces unapređenja performansi u Opel Performance Centru.

Pogodaka: 7036

Toyota Yaris slavi 15 godina postojanja

Toyota je 1999. počela proizvodnju svog potpuno novog supermini automobila, koji je u martu te godine stigao i do evropskih kupaca.

Pogodaka: 11142

Yamaha T-MAX: Mitsko biće - pola skuter, pola motocikl


Image 

TMAX. Reč (oznaka) koja među vozačima skutera izaziva jaka osećanja - zavisti i/ili divljenja. Čak ga i motociklisti sa poštovanjem gledaju na semaforu, zato što Yamahin sportski maksi vrlo lako može da ostavi iza sebe većinu motocikala srednje klase, ukljućujući i sportske 600-ke.

Pogodaka: 10572

Opel – pionir koncept vozila


Image 

Opel je prvi evropski proizvođač automobila koji je javnosti predstavio koncept vozilo. Posetioci Sajma automobila u Frankfurtu su 1965. godine imali priliku da vide Experimental GT model, koji je najavljivao skoro predstavljanje sportskog modela ove kompanije - Opel GT.

Pogodaka: 9776

Istorijat Mazda logotipa


Image

Evolucija logotipa prati razvoj marke kroz vreme, odražavajući njegov duh i tendencije u budućnosti. Za 90 godina postojanja, Mazda je prošla je kroz bogatu i fascinantnu evoluciju, baš kao i njen logotip.

Pogodaka: 7512

Auto Godine 2016

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN