Goodyear 10 saveta za sigurnu vožnju u zimskim uslovima

U svojim nastojanjima da poveća sigurnost u drumskom saobraćaju Goodyear je pripremio nekoliko korisnih saveta koji će vam pomoći da savladate zahteve zimskih uslova na putu.

Pogodaka: 545

Pripremite automobil za zimske dane

 

Image 

Prvi zimski talas smo izgurali. Oni koji su pali na ispitu spremnosti imaju šansu za popravni. Ne dozvolite da vas zatišje ponovo prevari, jer kraj zime je još daleko.

Pogodaka: 15186

EURO 3 automobili

 

 

 

 

Image Sa najavom uvođenja nove uredbe o uvozu automobila, mnogi su požurili da budu prvi koji će javnosti ponuditi odgovor na Euro 3 zagonetku. Uredba Vlade Srbije stupila je na snagu 3. decembra i u njoj se navodi da vozila kategorije M (putnička vozila) i N (teretna vozila) namenjena uvozu, moraju da zadovolje Euro 3 norme.

Pogodaka: 300777

Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima

 

Image 

Primenom novog Zakona o bezbednosti saobraćaja, koji je 29. maja usvojen u parlamentu, znatno bi trebao da bude smanjen broj poginulih i povređenih na putevima, kao i materijalna šteta koja, prema nekim istraživanjima, godišnje iznosi oko 900 miliona dolara. U narednom tekstu izdvojili smo najznačajnije novine u vezi novog zakona, koji će početi da se primenjuje od petka, 11. decembra 2009. godine.

Pogodaka: 24551

Radari, antiradari i detektori

Ovaj tekst je namenjen svima koje zanima kako se vrši merenje brzine kretanja automobila u saobraćaju, a tekst će imati i poseban osvrt na načine funkcionisanja mernih instumeta za kontrolu brzine kretanja vozila, kao i uredjajima za njihovo ometanje i detektovanje.

Pogodaka: 144407

Auto Godine 2016

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN